Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

artık ekranda o kadar sık rastlıyoruz ki tecavüz olaylarına ...
normal gelmeye başlamış...

yok, eski kocası için tecavüzü normal gören, yeni kocasının herbişeyini normal görür

normal gömüyorum bendeee herşeyde çok kuvvetli olan bir kadın resmen kafayı yedii abartı olan bu....

birdee cemile arkadaşların dediği gibi seviyor kocasını yani seviyordu herşeye rağmenn..

ama konuyu bide şöyle düşünmek gerek cemile aliden kendini sıyırdı evlenme kararı aldı evlendikten sonra eski koca aynı şeyi yapabilirdi işte işler ozman daha vahimm olurdu..

tepkisi yersiz deil ama gerçekten bana görede abartılı.....
cemile herşeye göğüs gerdi çocuüunun bile alınmasınaaa izin verdi...
sonra sokakta gördü alıp gitmesine bişey demedi...benimd eçocuğum o sen yanlış yaptın birde üste çıkıyorsunn görmeme nasıl izin vermezsin diyemedi tepki vermedi şimdi bunaa bu kadar ağır bir tepki veriyrrr..

tepki vermesii tabiki vermeli
ama abarttıı sırf bizleri kırıp geçirmek için bu sahnelerr..

teknolog tüyo yokmu tüyo...

Bence Cemile'nin tepkisi hic te abartili degildi..

Tecavuz bi insana yapilacak en asagilik sey. Insani kendinden igrendirecek birsey..
Yasamadim hic ama yasayanlari anlayabilirim cunki gercekten cok onur kirici..

Eski kocanin yapmis olmasi da durumu hafifletmez. Ne yani, zamaninda birlikte oldular diye kadin zevk mi alacakti?? Ya da adam icin daha da mi az gunah oluyor..?? Yani bunun hafifletici hic bir tarafi yok! Ha eski kocasi yapmis, ha kendi oz kocasi. Evli oldugunuz insan bile size tecavuz etse, sizi incitmis, asagilamis oluyor. Kocasi, nikahlisi, nisanlisi vs. hic farketmez. Suclu hangi vasiflari tasiyorsa tasisin, tecavuz tecavuzdur

Ustelik bu adam defalarca kadini asagilamis, aldatmis, vurmus birisi. Gelipte bu defa bu sekilde onurunu ayaklar altina almasi bardagi tasiran damla oldu. Bi daha, hemde daha kotu bi sekilde asagilamis oldu. Zaten maliymis gibi hukum suruyordu Cemile'nin ustunden, simdi mal gibi ayaklarinin altina alip cignedi.. Son gurur kirintilari da ucup gitti boylelikle.. Sabir tasini catlatti yani..

kendinden igrenmesi, utanmasi tam Cemile'nin karakterine uygun hemde. Bende olsam oyle hissederdim kendimi. Hasefe hanimin 'sen piril pirilsin, tertemizsin' demesi de ayri hosuma gitti bu arada konunun disinda olarak

cemilenin tepkisini abartı bulacak,ne de olsa eski kocası diye düşünecek kadınlar olduuğu hiç tahmin etmezdim doğrusu,insan başına gelmese bile bunun ne kadar aşağılayıcı bişey olduğu anlayabilir,tokat değil,küfür değil,hakaret değil;ki insan bunların etkisinden bile günlerce çıkamaz unutmaz;kaldı ki tecavüz...eski kocası veya hala evli olduğu kocası ya da tamamen yabancı bi adam olması bu pisliği hafifletmez.onur,gurur denilen şeyler var,kadının hiç mi söz hakkı yok adam ne isterse yapabiliyor,istemiyorum demesinin bi önemi yok yani eşya gibi,işini halletsin yeter

akşam metenin hastanede inci hocaya bakıp ağladığı sahnede çok kötü oldum.devamında da ağlaya ağlaya isimli şarkı geldi zaten.
metenin ağlayışı çok gerçekti ya ..

Son düzenleme:

Eski koca ya birde çocuklarının babası ya normal tabi böyle düşünmek

ben akşam izleyemedim,bugünde fırsatım olmadı.yazılanları okudum.bende anlamıyorum eski kocası diye tecavüzü normal görenleri.
o zaman boşananlarda canları istediğinde gitsinler eşleriyle beraber olsunlar,nasılsa eski kocası,karısı değilmi

Netten izle egemcimmm o zaman daha net görürsün yaşananları ...

Ben hala şaşkınlık içindeyim

yuh eskı kocanın tecavuzunu normal gorenler mı var pes dıyorum yanı bu kafa yapısını adı ustunde eskı koca yanı kocası degıl

kimse boyle biseyi normal goremez arkadaslar konuyu saptirmayin. ama boyle kafa yemeside abartili buldum ben acikcasi. dizide herkes katil olabiliyor masallah. eline bicagi alan kosuyor. eline balta alan kosuyor. bu nasil sacmaliktir yaa olaylar cok abartilmis. tecavuz sahnesine ise hic gerek yoktu zaten. bakiyorumda simdi her dizide ayni sey.... muhtesemde bile bugun tecavuz sahnesi var. soyle ailenle rahatca seyredebilecegin bi dizi kalmadi ona uzuluyorum.

arkadaşlar tartışma olmasın lütfen
sonuçta bu bir dizi
senaristler yazıyor ayça bingöl&erkan petekkaya oynuyor
polemiğe girenler uyarı&ceza alacaktır

hasefe ninenin, Cemileyi teskin sahnesi çok esaslıydı..
oyunculukta son nokta..

arkadaşlar bardağı taşıran son damla olduğu için cemile kafayı sıyırttı
evinden çocuklarıyla atıldı çalışmasına karıştı izdivacına karıştı en son ırzına geçti bukadar bir insana yapılmazki hiç kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok..

arkadaşlar bardağı taşıran son damla olduğu için cemile kafayı sıyırttı
evinden çocuklarıyla atıldı çalışmasına karıştı izdivacına karıştı en son ırzına geçti bukadar bir insana yapılmazki hiç kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok..

artık çemile adli tıptan ruh sağlığı bozulmuş raporu alacak heralde baksanıza kadının haline fatmagülden daha beter travma geçirdi 45 yaşındaki koskocaman kadın:

içim kaldırmıyo artık bu diziyi izlerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…