Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kızlar sözlüklerden birinde yazıodu..
çok ilginç.

facebooka senaryo özeti düşen dizi

1)ali kaptan'ın son tecavüzünden sonra cemile hamile kalacak!

2) balıkçı bu çocuga da sahip çıkacak

3) aylin mesude - soner yakınlaşmasından sonra intihara teşebbüs edecek.

4) mesude ve soner evlenecek.

5) mete plak çıkardıktan sonra şöhreti artacak

6) inci öğretmen eşinden ayrılacak, meteyle birlikte olacak fakat hastalığından dolayı evlenemeden vefat edecek.

7) ahmet hapse düşecek berrin'i çok zor günler bekliyor.

8) ahmet hapse düşünce hakan berrin'e yardım edecek ve berrin hakan'dan hoşlanmaya başlayacak yaptıklarından dolayı.

9)caroline hapse düşecek hırsızlık ve dolandırıcılıktan.

10) hasefe hanım olaylara daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecek.

11) küçük osman büyüdüğünde babasını öldürecek ve dizi bitecek.

edinilen bilgiye göre senarist bozulan dizüstü bilgisayarını tamirciye götürdüğünde senaryolar yayılmaya başlamış. kanal d durumu kontrol altına almaya çalışsa da büyük bir hızla internette yayılmaya başladı bile.
bu durum karşısında senaristin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu...

bu arada hakikaten cemilenin başına gelmeyen kalmadı..
bıçağı atar diye düşünmüştüm ama o kadar şey yaşayınca o da normal geliyor artık.

Cemile hamile kalır mı?
ÖYLE Bir Geçer Zaman ki, tecavüzü sıkıp sıkıp reytingin suyunu çıkarmaya devam ediyor. Bu hafta da tecavüz olayının üzerinde çıplak ayakla bir güzel tepindiler.
Üzümün suyunu çıkarır gibi... Ama ürettikleri şarap değil, zehir.
Peki Ali Kaptan'ın tecavüzünden sonra Cemile hamile kalır mı? Vallahi kalır... Bugüne kadar dramın, ajitasyonun 'dibine vuran' dizi, bunu da getirip insanların önüne koyarsa, hiç şaşırmam...
Her hafta olduğu gibi bu hafta da dizide şiddet tavan yaptı.
Mete, öz babasını dakikalarca yumrukladı. Babaannesi Hasefe de Mete'yi tokatladı. Aylin, Soner'e tokat attı, Soner de Aylin'e...
Dizi karakterlerinin neredeyse tamamı yara bere içinde...
Allah dizinin makyaj sorumlusunun yardımcısı olsun. Zira en çok o yoruluyor. Bu kadar yara efekti 'Freddie'nin Kabusu'nda yok!
Bu arada Mete'nin son şarkısı kendi sesinden değil. Hatırlarsanız, bu sütunlarda onun yarışma performansını kıyasıya eleştirmiş, "Keşke şarkıyı bir profesyonel okusaydı" demiştim.
Belli ki hem benim, hem Mete'nin sesi duyulmuş.
Diğer taraftan Mete (Aras Bulut İynemli) bebek yüzlü seri katil rolü için yaratılmış sanki. Ben yapımcı olsam, sırf Aras'ı bu rolde oynatmak için bir senaryo yazdırırdım...

yüksel aytuğ

kızlar sözlüklerden birinde yazıodu..
çok ilginç.

facebooka senaryo özeti düşen dizi

3) aylin mesude - soner yakınlaşmasından sonra intihara teşebbüs edecek.

4) mesude ve soner evlenecek.

soner kardeşi için herkesi mahvediyo
1 kişi için bu kadar insan harcanırmı yaw
aylinin intihar girişiminden sonra niye uzaklara çekip gitmiyoda mesudeyle evleniyo hala
inşallah mesudeyle yatmaz ,elini bile vurmaz ...mesude de başkalarıyla aldatır soneri boynuzlar

hakanda hala berrinin peşinde dolanmaya devam etsin...ne aşkmış ne gurur var ne haysiyet...it yerine koymuyodu aylin onu ,o hala aylinin peşinde onu sevmekten vazgeçmiyo
aylin o kadar sahip çıksaydı sonere, şimdiye murat mezarda sonerden de hamile olurdu aylin:97:

Son düzenleme:

katılıyorumm, psikopata bağlaması abartılı olmuş.. ağlar üzülür hatta kahrolur, polise gider şikayet eder falan diye bekliyodum.. çiçeği kulağına takıp terliklerle fırlaması, donuk bakışları falan.. baya abarttılar..

vay be dizinin sonuna kadar öğrendik burda..
3 sezon izlemeye gerek kalmadı artık :))
k.k yeter artar bize
senariste azcık safmış demekki
insan güvenilir birine yaptırır pcsini

yok yok yok yeni fragman yok!çatlıyacam!OFFFF!
murat gıcik olmaya başladı,soner evlense de durum değişmiyecek,tam tersine mesude dahada perişan edecek aylini,bir de inci neden bir den hasta oluverdi,hiç belirti yoktu daha önce,anlamadım gitti,nese bekliyecez ve görüceyiz nasılsa,
of of kömür gibi yanıyorum,of of salı günü gelmıyormu?of of hislerimle oynuyorsun,neden böyle yapıyorsun ooof

aynen öyle umarım mesude boynuzlarda aklı başına gelir belki

Cemile ile Ali arasındaki sular bir türlü durulmaz. İkili, kimsenin onları bulamayacağı bir yerde yaşananlardan sonra ilk kez kozlarını paylaşmak üzere yüz yüze gelir. Soner’in Mesude ile nişanlanacağı haberi evde bomba etkisi yaratır. Aylin verdiği aşırı tepki Murat’ın gözünden kaçmaz. Resul tarafından korunan Ahmet ise hiç beklenmedik bir isim tarafından Hakan’ın babasına ispiyonlanır. İnci Hoca ise başlayacak yoğun tedavi süreci için okuldan ayrılmak zorunda kalır. Öğrencileri ile tek tek görüşen İnci Hoca için en zoru Mete ile vedalaşmaktır. Cemile hayatını tamamen değiştirecek bir sürpriz ile karşı karşıyadır

alıntıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…