Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

berrinin ölmesi aile için tam bi facia olur ölmemiştir dimi yapmasınlar yaa bi kaç bölümlük değildir berrin (

yanlış kapıya koydu bombayı kızlar daha başında öldürcek degillerya berrini(

bencede yanlış kapıya koydular seda avukatlık brosu dediler ama çok saçma avukat bayan değil erkek neden seda olsun kii hem uzaktan patladı sanki bomba karşı kapıdan..

ay berrin ölmesinsenağlama
daha ahmetle aşk yaşıycaklar onlar:asigim:
ben yine ağladım salya sümük iyimibenneyaptımki
osmanım:asigim:çırpı bacaklarını yerim onunmafoldumbennası koştu anacığının arkasındanmafoldumbenallahım geberiyorum bu çocuğa:a015:

Son düzenleme:
helal kadına ya ne laf dedı ben yenı mı hapıse dustum yıllardı hapısteyım

Cemile inşallah Carolin'in hiçbir emrini yerine getirmeden hapisten çıkmayı başarabilir.
Ali'den ayrılacaksa bile o kadın istedi diye değil, kendisi istediği için ayrılmalı.
Bir de benim dizideki favorim Mete artık babasına tekme tokat girişmeye çalışmasa
Ali iyi bir baba iyi bir eş değil ama ne de olsa babaları, bugüne kadarda onları aç açıktada bırakmamış..
Dizi bile olsa, Ali efendiye ne kadar sinir olsamda, bir oğulun babaya vurması bana çok çirkin geliyor.

napsın çocuk babasından bi tek onu öğrendi
onu ekti onu biçti işte
sokaktaki kedi , köpek bile doyuruyor yavrusunun karnını
geçen yaz balkondan bi kediye salam attım ben attıkça yavrularına taşıdı halbuki görmemiştim yavrularını ben
en son kendisi yedi
yani bi baba sadece karın doyurmaz
ahhh ahh bu osman mahvetti beni ya
çayı ben yuttum o çıktı ben yuttum o çıktı:gitme:

Son düzenleme:
ya kendimi o kadar sıkıyorm sıkıyorm ağlamayım diye yok olmuo yine ağlıyorm osmanın ağzından çıkan her kelimeye:gitme::a015:senağlama

ya o Mete ne oyle ya!!!muhtesem oynuyor cocuk var ya hepsine bin basar!!!
ay o bacak kadar Osman bile muhtesem!!!!

vallahi bende bunu anlamıyorum;madem Cemile bu kadar gururluydu neden aldatıldıgini öğrendiğinde böyle gururlu davranmadı?şimdi gurur yapmanın sırası mı!?hapistesin cocuklarını düşünmesi lazım..

Bu ne güzel bir dizidir yaaa
oyuncular da süper çok gerçekçi oynuyorlar. Ben şu hakana da sinir oldum, salak kıskançlığından saçmaladı tokatı da yedi ohhh sempatiksalakcinni
o carolin de rolüne cuk oturmuş yani, bi insan bu kadar çirkin olamaz makyajsız daha da çirkin laelaelaelaelae
ali denen kişiye söyleyecek laf bulamıyrm zaten

Haklısın tabi ama bende babasının boynuna sarılsın demiyorum ki.
Babasından sevgi göremedikçe şiddete başvuran ergenlik çağında bi genci canlandırdığınıda okumuştum.
Ama babaya vurmak hoş değil doğruda değil.Bunu söylüyorum diye Ali'yi seviyorum zannedilmesin
Berrin'de kızgın babasına ama o sözleriyle dile getiriyor ben Mete'de bu şekilde davransın istiyorum.O iyi bi çocuk kendine hakim olabilmeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…