Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

tabi canım heleki bizim örfümüzde böyle bişeyin lafı bile dilmez
ama en azından benim hıncımı alıyo ya
ben sevdim meteyi-tatlicadiarzu-

berrin ölmemistir ya, o kadarda degil...
güzel bi bölümdü....

bu bölümde metenin oyunculuga resmen asIK oldum...
bu yasinda böylesine bi oyunculuk sapka cikarttirir insana

ben de burda bişey söylemek istiyorum...Metenin Berrin gibi davranması beklenemez sanırım...kız ve erkek, yetişkin olmak üzere olgun bir genç kız ve ergen kızgın, öfkeli, hırsla yetişmiş genç bir delikanlı o dizideki karakterine uygun davranıyor aslında...bence farklı bir davranış Meteye uymaz...üstelik Mete sevmese de babasını örnek alıyor..babası da şiddette meyilli Meteye pek de hoş davranmıyor....ve Metenin böyle davranması kaçınılmaz...

osman bugün çok az çıktı yaaa..:gitme:

mete günün yıldızıydı..Hepsi gerçekten çok başarılı..

Yine mahvolduk annemle mafoldumben

Hele başında ağla ağla öldüm mafoldumben Osman yaa ne güzel bir çocuksun sen öyle. Mahvettin beni. Nasıl bir yetenektir öyle o.

Mükemmeldi Emir Berke yine mükemmeldi :lepi:

Vee gelelim benim en birinci favorime kaydirigubbakcemile2

ARAS BULUT İYNEMLİ :lepi:

Harikasın Mete !!! Süpersin,muhteşemsin.

Duruşu, gülüşü, duygu geçişleri mükemmel.

Haluk Bilginer'in veliahtını gördüm sanki.

Aras'dan harika bir sinema oyuncusu olur. Onu bu diziden sonra hep sinemeda görmek isterim. O film çevirsin ben izleyeyim.

Berrin çok gururlu bir kız. Çok güzel bir duruşu var. Ama Ahmet'in yanındaki kadın öldü dediler. Olamaz değil mi,ölemez Berrin. Ölmemeli !! Onu 5 bölüm için katmış olamazlar senaryoya. Olmasın da zaten !

Ahh Cemile ! Hapishanede de rahat yok kadıncağıza. Çok gururlu kadın çok. Çok da asil.

Caroline sadece saygılar ( ! )

Ali' ye de aynısından ( ! )

ne ne ne neakannehirakannehir

berrin oldumu simdi?
yok ya olmemistir bi yanlis anlasilma vardir...
mafoldumben

Çiğdem'e katılıyorum. Mete daha ergenlikte. Asi davranışları olması normal.

15-16 yaşındaki bir ergenle 20 yaşındaki bir kızın davranışları aynı olamaz zaten.

Ama o adama az bile bence. Neticede herkes " baba " olmanı gerektirdiklerini yerine getiremez.

Ben düşüncelerimi tam ifade edemedim sanırım.Mete'nin o psikoloji ile hareket ettiğini,Mete karakterinin bir ebeveyinin çocukta bıraktığı etkileri ekrana taşıdığını bende biliyorum ama ben nasıl babanın çocuklarına tavrını, yaklaşımını doğru görmüyorsam Mete'ninde saldırganlığını o kadar hatalı buluyorum.Babası yüzünden diyip Mete'yi o haliyle kabul edemem.Düşünsenizze bir de 50 yıl öncesi anlatılıyor.O zamanlar büyüklere saygı daha bir başkaydı.
Baba çocuklarına yanlış örnek oluyor evet ama bunun dizidede altı çizildi.
Ama Mete'nin babasına karşı saldırganlığının yanlış olduğu belirtilmiyor tam tersi baba hatalı çocuk haklı gibi gösteriliyor...
Tam olarak yine içimden geçenleri yazamadım ya neyse :)

İşte bende bunu söylüyorum. Mete babasına vurmakla hata yapıyor ama insanlar baba haketti diye düşünüyor...Hiçbir baba çocuğundan dayak yemeyi haketmez...

E öyle zaten baba hatalı çocuk haklı.

Evet belki hoş olmuyor ama sonuçta babanın Mete'nin bilincine yerleştirdiği şey o.

Sürekli anneyle büyüyen bir çocuk Mete.Anneye bağlı. Bu sebeple de anneye yapılan haksızlığa göz yumamıyor. E gençlik de var. Biraz asi o yüzden. Ama yine de bunun suçlusu Mete değil ki.

Bir de karşısında bir erkek figürü var. Erkek ! Baba şiddete meyilli. Ki Necati sahnesinde babadan nasıl etkilendiğini ciddi anlamda gördük. Evet Mete'nin içinden gelen bir şey bu. İsteyerek değil hiç düşünmeden yaptığı birşey. Çünkü modeli öyle bir insan Mete napsın ki

Mete benimde favorim..
kesinlikle 1 numara

hele gecen bolumde nasil guzel sarki soyluyoduboshayallersmile

:)) ben anladım söylemek istediğini ama bunlar birebir yaşanan şeyler o zamanlarda da günümüzde de...hatta o zamanlar gençlerin bu tür patlamaları daha da fazladır diye düşünüyorum ben...çünkü o saygılı zannettiğmiz gençlerin aslında içinde neler yaşanıyor ama korku ve bastırılmışlıkla böyle öfke patlamalarıyla dışarı vuruyorlar...bir de dizide mesaj kaygısı olduğunu düşünmüyorum aile pek de huzurlu herkesin rahat yaşadığı bir aile değil...yaşanan ailevi travmayı göstermek ve gelecekte olacakları, kişilerin karakterlerinin nasıl şekilleneceğini görebilmek adına olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum...zaten çok yanlış şeyler yaşanıyor ve yine söylüyorum tabi benim görüşümdür Metenin farklı davranması pek uymaz...yani Berrin gibi davranması beklenemez...yanlışı ve yanlışların insanları ne durumlara sürüklediğini yansıtan bir dizi bu yüzden kimseden çok doğru bir davranış beklemiyorum ben izletrken...

Son düzenleme:
İşte bende bunu söylüyorum. Mete babasına vurmakla hata yapıyor ama insanlar baba haketti diye düşünüyor...Hiçbir baba çocuğundan dayak yemeyi haketmez...

baba olmak o cocugun dunyaya gelmesini saglamak degil sadece
tama eve para getirmis
ama kendi evde hic olmmis cocuklarinin her baba dediginde yanlarinda olmamis is geregi diyelim
ama isten gelincede durum degismiyo bu cocuklar hem analigi hemde babaligi Cemilede
gorduler e bu durumda Ali bey ne oluyor?

eve para getiren
ardabi ugrayip butun huzuru bozup tekrar ortadan kaybolan bir insan..
berrininde dedigi gibi , sokaktan gecen bi adam!

Ona bakarsan hiç bir kadın da aldatılmayı haketmez. Hiç bir çocuk babasından dayak yemeyi haketmez.

Böyle uzarrr giderr..

Evet Mete daha sakin davranabilir ama davranmaya gücü yetmez onun. Bir önceki mesajımda da açıkladım zaten.

" sokaktan geçen bir adam "

Çok güzeldi Berrin'in bu repliği.

vereliniortak

Katılıyorum canım

Metenin bu davranislarinin hikayenin gercekciligininde inandiriciligininda cok
buyuk bi katkisi var olgun davranmasini bekleyezdik ztn

Yani bence de.

Mete'nin hareketleri travmatik bir boyutta zaten. Bilinçli bir şey yok ortada. Mete'nin yapabilceği bişey de yok.

" Ben senin babanım " diyip sonra babaya benzediği için pişmanlıktan ağlaması da bunun bir kanıtıdır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…