İşte bende bunu söylüyorum. Mete babasına vurmakla hata yapıyor ama insanlar baba haketti diye düşünüyor...Hiçbir baba çocuğundan dayak yemeyi haketmez...
Metenin bu davranislarinin hikayenin gercekciligininde inandiriciligininda cok
buyuk bi katkisi var olgun davranmasini bekleyezdik ztn
Ona bakarsan hiç bir kadın da aldatılmayı haketmez. Hiç bir çocuk babasından dayak yemeyi haketmez.
Böyle uzarrr giderr..
Evet Mete daha sakin davranabilir ama davranmaya gücü yetmez onun. Bir önceki mesajımda da açıkladım zaten.
Yanii.
Mete babanın üzerine yürümeseydi evden kovma sahnesini nasıl inandırıcı hale getirebilirlerdi ki.
Osman şirinliğiyle etkiliyor bizi. Berrin güçlü duruşuyla.
Ama Mete olmasa onlar da sönük kalırlardı bi zaman sonra.
Hikayede en oturan karakter bana göre Mete :lepi:
bende o arabadan inice bu adamin ne isi
var burda yine dedim ama berrin cok
guzel oturttu Aliyi
Metenin bu davranislarinin hikayenin gercekciligininde inandiriciligininda cok
buyuk bi katkisi var olgun davranmasini bekleyezdik ztn
ben de bunu söylemek istiyorum farklı bir davranış Metede çok sakil, yapmacık durur...ha şiddetini babasına vurarark mı göstermeliydi bu dizi için evet çünkü babasından onu öğrendi...
doğrudur çünkü hayat böyledir, kimse gördüğü kötü muameleyi haketmez belki ama böyle durumlar çok yaşanır...
bencedevereliniortak
Mete Favorim zaten
mimikleri fln cok gercekci beni oyle etkiliyoki
sarki soyledigi zamanki yuzu fln beni
ay canim bnm dedirtmisti bunu simdiye kadar kucuk cocuk oyunculardan baska
kimseye dememistim
Mete bunu bana dedirtti sonunda
mukemmel bi oyuncu
ben de bunu söylemek istiyorum farklı bir davranış Metede çok sakil, yapmacık durur...ha şiddetini babasına vurarark mı göstermeliydi bu dizi için evet çünkü babasından onu öğrendi...
bu konuda cogumuz hemfikiriz anlasilan
senaristler seyircilerin tepkilerini
cok iyi bildikleri icin
super bisey cikariyolar ortaya oyuncular ne kadar superse arkadaki
ekipte o kadar iyi
Aras Bulut İynemli yeni genç kuşaktan tek favorim. En birinci favorim olarak kalcağı da kesin :lepi:
Öyle bir yere gelcek ki Aras. Onun geldiği yere onun döneminden kimse gelememiş olcak.
O kadar mükemmel bir oyuncu çünkü.
Senaristin bilmesinden çok bu işin mantığı bu işte Mermaidcim
Az biraz psikoloji bilen herkes bu hareketin tersi olsaydı " aa olmaz öyle şey " derdi
söylemeden geçemeyeceğim cemile caroline den daha güzel...
oyle tabi canim ama
bazi diziler o kadar sacmaliyolarki
yuh artik demekten ali koyamiyorum kendimi..
söylemeden geçemeyeceğim cemile caroline den daha güzel...
Aslında benim düşüncelerim sizden farklı değil yazdıklarım yanlış anlaşıldı diye düşünüyorum.
Mete'yi çok seviyorum. Ali'den ailesine karşı tutumundan dolayı nefret ediyorum.
Benim bahsettiğim bu değildi. herkes Mete'yi suçlayıp kötülediğimi düşündüğü için karşı atağa geçti kendimi Osman kadar savunmasız hissettim gamyoncuiremsu
Aras daha once baska bi projede yer almismi?
yuzu yabanci gelmiyo ama
boyle bi yetenegi gozden kacirmis olamam heralde..
Aslında benim düşüncelerim sizden farklı değil yazdıklarım yanlış anlaşıldı diye düşünüyorum.
Mete'yi çok seviyorum. Ali'den ailesine karşı tutumundan dolayı nefret ediyorum.
Benim bahsettiğim bu değildi. herkes Mete'yi suçlayıp kötülediğimi düşündüğü için karşı atağa geçti kendimi Osman kadar savunmasız hissettim gamyoncuiremsu
Beren Saat'le Patos reklamında oynamıştı
Beren Saat'le Patos reklamında oynamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?