Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

İşte bende bunu söylüyorum. Mete babasına vurmakla hata yapıyor ama insanlar baba haketti diye düşünüyor...Hiçbir baba çocuğundan dayak yemeyi haketmez...

söylediğin şey çok doğru....ama o da maalesef bizim doğru düşünüp olayları duygusallıktan uzak değerlendiremememizden kaynaklanıyor...biz millet olarak kim olrsa olsun ezilenin yanında olma ezenden de kim olursa olsun bu bir baba olsa bile nefret etme eğilimindeyiz....

ha bide ben diziyi o haklı bu haksız diye izlemiyorum....sadece olanları, gerçekten çok güzel, başarılı bir şekilde verilen durumu izliyorum....çoğumuzda vardır izlediğimiz bişeyi hemen haklı haksız, iyi adam kötü adam diye sınıflandırırız...oysa herkesin kendine göre geçerli nedenleri vardır...caroline bile kendi tarafında, o taraftan bakınca, kendince haklıdır ki böyle bişey yapma cüretini gösterebiliyor....

Metenin bu davranislarinin hikayenin gercekciligininde inandiriciligininda cok
buyuk bi katkisi var olgun davranmasini bekleyezdik ztn

Yanii.

Mete babanın üzerine yürümeseydi evden kovma sahnesini nasıl inandırıcı hale getirebilirlerdi ki.

Osman şirinliğiyle etkiliyor bizi. Berrin güçlü duruşuyla.

Ama Mete olmasa onlar da sönük kalırlardı bi zaman sonra.

Hikayede en oturan karakter bana göre Mete :lepi:

doğrudur çünkü hayat böyledir, kimse gördüğü kötü muameleyi haketmez belki ama böyle durumlar çok yaşanır...

bencedevereliniortak
Mete Favorim zaten
mimikleri fln cok gercekci beni oyle etkiliyoki
sarki soyledigi zamanki yuzu fln beni
ay canim bnm dedirtmisti bunu simdiye kadar kucuk cocuk oyunculardan baska
kimseye dememistim
Mete bunu bana dedirtti sonunda
mukemmel bi oyuncu

Metenin bu davranislarinin hikayenin gercekciligininde inandiriciligininda cok
buyuk bi katkisi var olgun davranmasini bekleyezdik ztn

ben de bunu söylemek istiyorum farklı bir davranış Metede çok sakil, yapmacık durur...ha şiddetini babasına vurarark mı göstermeliydi bu dizi için evet çünkü babasından onu öğrendi...

ben de bunu söylemek istiyorum farklı bir davranış Metede çok sakil, yapmacık durur...ha şiddetini babasına vurarark mı göstermeliydi bu dizi için evet çünkü babasından onu öğrendi...

bu konuda cogumuz hemfikiriz anlasilan

senaristler seyircilerin tepkilerini
cok iyi bildikleri icin
super bisey cikariyolar ortaya oyuncular ne kadar superse arkadaki
ekipte o kadar iyi

doğrudur çünkü hayat böyledir, kimse gördüğü kötü muameleyi haketmez belki ama böyle durumlar çok yaşanır...

Yani. İşte sınıflandıramayız o onu haketmez bu bunu haketmez diye. Ama yaşanır bunlar. Hayatın bir kuralıdır çünkü

Aras Bulut İynemli yeni genç kuşaktan tek favorim. En birinci favorim olarak kalcağı da kesin :lepi:

Öyle bir yere gelcek ki Aras. Onun geldiği yere onun döneminden kimse gelememiş olcak.

O kadar mükemmel bir oyuncu çünkü.

bu konuda cogumuz hemfikiriz anlasilan

senaristler seyircilerin tepkilerini
cok iyi bildikleri icin
super bisey cikariyolar ortaya oyuncular ne kadar superse arkadaki
ekipte o kadar iyi

Senaristin bilmesinden çok bu işin mantığı bu işte Mermaidcim

Az biraz psikoloji bilen herkes bu hareketin tersi olsaydı " aa olmaz öyle şey " derdi

Aras daha once baska bi projede yer almismi?
yuzu yabanci gelmiyo ama
boyle bi yetenegi gozden kacirmis olamam heralde..

Senaristin bilmesinden çok bu işin mantığı bu işte Mermaidcim

Az biraz psikoloji bilen herkes bu hareketin tersi olsaydı " aa olmaz öyle şey " derdi

oyle tabi canim ama
bazi diziler o kadar sacmaliyolarki
yuh artik demekten ali koyamiyorum kendimi..

Aslında benim düşüncelerim sizden farklı değil yazdıklarım yanlış anlaşıldı diye düşünüyorum.
Mete'yi çok seviyorum. Ali'den ailesine karşı tutumundan dolayı nefret ediyorum.
Benim bahsettiğim bu değildi. herkes Mete'yi suçlayıp kötülediğimi düşündüğü için karşı atağa geçti kendimi Osman kadar savunmasız hissettim gamyoncuiremsu

söylemeden geçemeyeceğim cemile caroline den daha güzel...

Cemile' nin yanında o makyaj güzeli Carolinin lafı bile edilmez benceee lülülülülülü

Hayır karşı atağa geçmedik.

Siz nasıl düşüncelerinizi yazdıysanız biz de düşüncelerimizi yazdık.

yanlış anlama lütfen ben şahsen Meteyi kötülediğini hiç düşünmedim...sadece davranışını kötülediğini düşündüm...ki ben kendi adıma Metenin davranışını onaylamasamda dizinin, yaşananların senaryonun içinde olması gerekenin o olduğunu düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…