Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

cemile nasıl açıklayacak çocuklarına bu durumu,bence balıkçıyla evlenecek mecburen
gerçi ali hapisten çıkınca yine bela olur başlarına

kızlar içimden bi ses bebek doğmıycak diyo
ali hayattayken balıkçıya verirmi bebeği öyle birşey olması için alinin ölmesi lazımdemekki bebek doğmıycak belkide düşük yapıcak cemile belkide ayline üzülüp yapar...

amaaan kaynana da hemen koştu söyledi Ali'ye ne varsa..
adamın gözleri faltaşı gibi açıldı zaten duyar duymaz
sanki diğer çocuklara çok iyi baba oldu da, o çocuğu da istiyomuş..

bence ali çocuk için avukatın dediğine razı olup çıkacak hapisten
bi sürü kavga gürültü olacak ama doğmayacak o çocuk, düşecek..
Aylin de ölmeyecek..

nasıl senaryom

cemile nasıl açıklayacak çocuklarına bu durumu,bence balıkçıyla evlenecek mecburen
gerçi ali hapisten çıkınca yine bela olur başlarına

bu akşam cemileye sinir oldum alidaha çok bela olacak başına karakolda saf saf oturdu aptal şikayetçi olmadı kaza hakkında bile bilgi vermedibilmiyorum diyor olmaz yani bukadar bu kafayla daha çokkk çeker coraline iyi yaptı ona oda olmasa ali baş olmaz evide alırsa ali ortada kalır

salak soner aptal soner
aylin soner uğruna sevmediği murat mıy mıyıyla evlendi kendini heba etti,
salak sonerin yaptığı şeyde mesudeyle nişanlanmak oldu
o kadar kızgınım ki şu sonere,süleyman bile kızgın kızgın bakıyordu sonere

sinir oldum cemileye hala düşünüyo öyle bi adamdan çocuk doğurmayı
o aliğğğininde bi yerleri kopsun
eğer cemile o çocuğu doğurursa protesto edicem bırakıcam diziyi :86::86:

bende kızdım şikayetçi olmadı diye o esnada yemek yiyoduk eşime dedim niye şikayetçi olmadı bu diye
çocuklarının babası türk kadını öyledir dedi
eşimde inci hocaya mete sarıldı ağlaştılar ya o esnada ağladı:2:

kızlar sonunda ne oldu izleyemedim yaa kaçırdım ayline ne oldu izleyen varsa yazabilr mi?

evet yaaa neden böyle yapıyor bu cemile

sinir oldum cemileye hala düşünüyo öyle bi adamdan çocuk doğurmayı
o aliğğğininde bi yerleri kopsun
eğer cemile o çocuğu doğurursa protesto edicem bırakıcam diziyi :86::86:

cemile aldırmayı düşündü söyledi ya kaynanasına,zaten filmin konusu 1967 lerde geçiyor
o tarihlerde kürtaj serbestmiydi?yanlış hatırlamıyorsam gizli yapılıyordu

kızlarrrr ben bu aksamm ayline cok üzüldümm yaa hatta agladım vallaaa
o soner düştü gözümdennn gebertesim geliyo sensiz yasayamam dioo gidiyo kızı can evinden vuruyoo hemde kuzeniyle yabancı biriylede nişan olmuyoo delirdim resmennn
allahım sevenler her daim her yerde her zaman kavussun yaaa ben dayanmıyorumm böle sahnelere inşşş sonerler aylin de kavursurlar o cadıdanda ayrılır tez zamanda anamm o anası neydi öle genc kızlar gibi zıp zıp zıpladı durduuu onada bölee yapmak isterdimm ana kız çok gıcıklarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…