kızlar bence haftaya ali dışarı çıkabilmek için evi caroline satıcak ailenin evi carolin cadısının eline geçicek
umrundamı dünyaaaaa berrin kendi alemindebu berrine sinir oluyorum ya içlerinde bi ona bişey olmuyorbirde karalonine
keşke hasefe hanım aliye balıkçıdan hamile deseydi alide kafayı yeseydi :)))
ya bende üzülüyorum belki yine cemile çocuklarıyla otururdu o evde..:2:beter olsun bencede onun hakkından carolin geliyo sadece
ya bende üzülüyorum belki yine cemile çocuklarıyla otururdu o evde..:2:
cemile nasıl açıklayacak çocuklarına bu durumu,bence balıkçıyla evlenecek mecburen
gerçi ali hapisten çıkınca yine bela olur başlarına
bende kızdım şikayetçi olmadı diye o esnada yemek yiyoduk eşime dedim niye şikayetçi olmadı bu diyebu akşam cemileye sinir oldum alidaha çok bela olacak başına karakolda saf saf oturdu aptal şikayetçi olmadı kaza hakkında bile bilgi vermedibilmiyorum diyor olmaz yani bukadar bu kafayla daha çokkk çekercoraline iyi yaptı ona oda olmasa ali baş olmaz evide alırsa ali ortada kalır
bu akşam cemileye sinir oldum alidaha çok bela olacak başına karakolda saf saf oturdu aptal şikayetçi olmadı kaza hakkında bile bilgi vermedibilmiyorum diyor olmaz yani bukadar bu kafayla daha çokkk çekercoraline iyi yaptı ona oda olmasa ali baş olmaz evide alırsa ali ortada kalır
ali hapisten çıkmak için evi satmaya karar verirse,inşallah aylin satın alır o evi:86:
sinir oldum cemileye hala düşünüyo öyle bi adamdan çocuk doğurmayı
o aliğğğininde bi yerleri kopsun
eğer cemile o çocuğu doğurursa protesto edicem bırakıcam diziyi :86::86:
aylin kendi derdne düşmüş,kendine bile hayrı yok,ev mev görmez gözü
mesudeyede ,anasınada babasına da hepsine toptan sinir oluyorumm.uyuzgiller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?