yakında anlayınca zaten iyce krize giricek bu sefer kesin ölücek galiba
o hissediyordu zaten o yüzden kıskançlık nöbetleri geçirdi
o şekilde ölürse sonerle aylin vicdan yaparlar
kızlar muratta ölürse gözü açık gider ölmsin bence:2:yakında anlayınca zaten iyce krize giricek bu sefer kesin ölücek galiba
bencede ama bikaç bölüm bile geçmeden soner evlenmekten vazgeçecek bence tabii senaristlerin işi belli olmaz yinede:) bide sensiz yaşayamam demiyo mu sinir oldum orda evlenme o zaman sırf inat olsun diye evleniyo
kızlar muratta ölürse gözü açık gider ölmsin bence:2:
ayy o ölmez zaten turp gibi maaşallah yakında ayağa bile kalkarsa şaşırmam
öyle yorumla takip olurmu izleyin bence
sonerle mesude evleneceklermişkardeşi yüzünden ikiside sefil oldular
ayy o ölmez zaten turp gibi maaşallah yakında ayağa bile kalkarsa şaşırmam
ahahaha yok yok evlenmesinler yinede:)
filim işte bi bakıyorsun soner mesudeyle evlendikten sonra murat ölüyor
iyi geceler kızlar:80:
yinede şu cnbce yanlış yazmış olabilirim dexter gibi yabancı diziler var ya birilerini kesiyolar onlardan iyi bence eşimde bende gözlerimiz faltaşı gibi açıp izliyoruz zaten hafta içi dizilerimiz belli monoton hayatımıza aksyon katıyoBen dizileri öyle ciddiye alarak seyreden biri değilim ama bu dizi beni delirtiyor,gerçek hayata benzerlikleri yüzünden sanırım,sinirlerim kaldırmıyor bu kadar aksiyonu
birkaç hafta seyretmemeye kararlıyım,sizin topikten takip ederim,arkadaşlarında dediği gibi Murat'ta bir tuhaf,hani kötüydü,ölüyordu:26:
hastalığını kullanıp şımarıklık yapıyor,Soner Mesude'yle nişanlanmak zorunda mıydı yani,ayrı bir eve çıksaydı olmaz mıydıo paragöz aileye damat olacakta iyi mi olacak,Soner Mesude'den vazgeçtim Neriman'la evleneceğim dese,Neriman kocasını boşar be
Dexter'ı bende seyrediyorum,inan bu dizi kadar etkilenmiyorumyinede şu cnbce yanlış yazmış olabilirim dexter gibi yabancı diziler var ya birilerini kesiyolar onlardan iyi bence eşimde bende gözlerimiz faltaşı gibi açıp izliyoruz zaten hafta içi dizilerimiz belli monoton hayatımıza aksyon katıyo
aslında sizi tebrik ederim biz üzülsekte çeviremiyoruz kanalı hipnoz olmuş gibi izliyoruz :44:Dexter'ı bende seyrediyorum,inan bu dizi kadar etkilenmiyorumÖyle bir geçer zamanki'yi ilk günden beri eşimle seyrediyoruz ama valla ikimizde delirdik,bu akşam 1-2 kare sonra yok artık diyerek çevirdik kanalı,hatta bu gece seyretmediğimiz yerlerini burada yazanlardan okuyunca eşime anlattım,Ali şöyle demiş,Aylin intihar etmiş diye yok yok biz bir süre seyretmeyelim sinirlerimiz harap olmasın dedi.
Seyirci olarak birçoğumuzun gıcık olduğu şey Cemile'nin pasifliği,Berrin'in kendi dünyasında oluşu,Soner'in kardeşi 2 kelam etti diye Mesude'yle nişanlanması ve Murat'ın yatak döşek yatarken Ayliiiiinnn diyerek gözlerini aça aça sinir krizi geçirmesi
Bu dizi nereye gidecek merak ediyorum ama bir o kadarda sinirleniyorum,kazara oyuncuları yakalasam yakalarına yapışır,bu topiği okumalarını,ayaklarını denk almalarını söylerim
Öyle Bir Geçer ki dizizinin senaryosunun, dizinin senaristinin laptopunu tamir eden kişi tarafından internete sızdırıldığı iddiaları ortalıkta dolanıyor. İşte iddaa edilen Öyle Bir Geçer Zaman Ki senaryosu :
1) Ali Kaptan’ın tecavüzünden sonra CEMİLE Hamile kalacak!
2) Balıkçı bu çocuğa sahip çıkacak
3) Aylin, Mesude & Soner yakınlaşmasından sonra intihara teşebbüs edecek.
4) Mesude ve Soner evlenecek.
5) Mete plak çıkardıktan sonra ünlü olacak
6) İnci öğretmen eşinden ayrılacak, Mete ile birlikte olacak. Fakat hastalığından dolayı Mete'yle evlenemeden ölecek.
7) Ahmet hapise düşecek. Berrin’i çok zor günler bekliyor. Ahmet hapise düşünce Hakan Berrin’e yardım edecek ve Berrin bu yaptıklarından dolayı Hakan’dan hoşlanmaya başlayacak.
9) Caroline, hırsızlık ve dolandırıcılıktan hapse düşecek .
10) Hasefe Hanım olaylara daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecek.
11) Küçük Osman büyüdüğünde babasını öldürecek ve dizi bitecek.
birkac hafta önce okumuştum.. 1 ve 3. madde tuttu bakalım digerlerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?