kızlarrrr ben bu aksamm ayline cok üzüldümm yaa hatta agladım vallaaa
o soner düştü gözümdennngebertesim geliyo sensiz yasayamam dioo gidiyo kızı can evinden vuruyoo hemde kuzeniyle yabancı biriylede nişan olmuyoo delirdim resmennn
allahım sevenler her daim her yerde her zaman kavussun yaaa ben dayanmıyorumm böle sahnelereinşşş sonerler aylin de kavursurlar o cadıdanda ayrılır tez zamanda anamm o anası neydi öle genc kızlar gibi zıp zıp zıpladı durduuu onada bölee yapmak isterdimm ana kız çok gıcıklarrrrr
kızlar sonunda ne oldu izleyemedim yaa kaçırdımayline ne oldu izleyen varsa yazabilr mi?
bu akşam cemileye sinir oldum alidaha çok bela olacak başına karakolda saf saf oturdu aptal şikayetçi olmadı kaza hakkında bile bilgi vermedibilmiyorum diyor olmaz yani bukadar bu kafayla daha çokkk çekercoraline iyi yaptı ona oda olmasa ali baş olmaz evide alırsa ali ortada kalır
aylin ilaç içti intihara teşebbüs etti,hastaneye kaldırdılar
nice mutlu yıllar
aylin babasının yüzünden depresyona girdi muratla evlendi
orayı izlemiştim son reklamdan sonrasını izleyemedim kaçırdım. reklamdan sonra göstermediler mi?
aylin ölürmü acaba?
öyle yorumla takip olurmu izleyin benceGeçen hafta Soner Mesude'ye evlenme teklif ettiğinde karar almıştım,bu diziyi herşey olması gerektiği gibi olana kadar seyretmiyeceğim diye,bu hafta dayanamadım 1-2 kare baktım ama sonra çevirdim başka kanala,iyikide öyle yapmışım,Hasefe anne Ali'ye Cemile hamile mi dedi,bazen Hasefe annenin bu boş boğazlıkları delirtiyor beni,Cemile pasifliğiyle gıcık ediyor,Soner Mesude gibi paragöz birine evlenme teklif etti ya bitti gözümde,ruh sağlığımı bozacak bu dizi
Bu geceki bölümü sizin yazdıklarınızdan öğrendim,birkaç hafta daha burdaki yorumlardan takip ederim artık,Protesto ediyorum bu diziyi
yemedi içmedi yetiştirdi oğlunahasefe hanim yanlis yapti o manyak ali'ye soylemeyecekti cemilenin hamile oldugunu.yine rahat birakmayacak kadini
Geçen hafta Soner Mesude'ye evlenme teklif ettiğinde karar almıştım,bu diziyi herşey olması gerektiği gibi olana kadar seyretmiyeceğim diye,bu hafta dayanamadım 1-2 kare baktım ama sonra çevirdim başka kanala,iyikide öyle yapmışım,Hasefe anne Ali'ye Cemile hamile mi dedi,bazen Hasefe annenin bu boş boğazlıkları delirtiyor beni,Cemile pasifliğiyle gıcık ediyor,Soner Mesude gibi paragöz birine evlenme teklif etti ya bitti gözümde,ruh sağlığımı bozacak bu dizi
Bu geceki bölümü sizin yazdıklarınızdan öğrendim,birkaç hafta daha burdaki yorumlardan takip ederim artık,Protesto ediyorum bu diziyi
sonerin şöförü cemilenin kapısındaydı,kapıyı mete açtı şöför annesini çağırdı orda bitti
saol canım yaa çok teşekkür ederim. soner vazgeçse ya artık şu mesudeden zaten tipinde meymenet yok uyuzlar ailecek ama murata da yazık yaa anlıyo yavaş yavaş bişeylerin olduğunu.
muratta şımarık zengin çocuğuaylini tamamen takıntı haline getirmiş
aylinle evlenene kadar nerdeyse ölüyordu
ayy evet onu da anlamış değilim hani ölücekti yatak döşek yatıyodu hemen de iyileşiverdi nası olduysa
alışmış her istediğinin yapılmasınayapılmayınca krizlere giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?