Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

nice mutlu yıllar
aylin babasının yüzünden depresyona girdi muratla evlendi

evet, gözyaşlar dolu bir bölüm daha,aylinin sözlerinde çok etkilendi soner,kızının kalbini kırmıyacaksın,üzmeyeceksın,eh soner,zengin oldun ama adam olamadın,yazık ayline çok üzüldüm,o bembeyaz dudaklar,o sonerin bir sessizliğe haykırışı-sensiz yaşıyamam-tüh sana soner,sen onu kurban olmaya zorladın,çok ağladım çok:84:,cemileye hem üzüldüm hem bence iyice saçmaladı yonetmen,ama nerimana çok güldüm,yaşa be neriman,ne dedi murat ne hopladı nerde bukadar enerji almış:76:,cevap vereyim bari:muratcim,o yıllardır soneri damat olarak bekledi,enerji tassarüflü kullandı,bir de düğün var,sen onu düşün,amman Allahım hep beraber hoplıyacağız(ama biz sinirden):87:

bende sinir oldum ya ne kadar pasif davranıyor o kadar şeye rağmen ağzını açmadı ali bence bunu bildiği için herşeyi yapıyor ona coraline sesi çıkıyormu o hakkından geliyor onun mesudeyle anneside çok güzeldi nişanda hele saçlara bayıldım nerimanın oynaması nasıldı nerdeyse ağzı yırtılcaktı gülerken:84::84::84:

hasefe hanim yanlis yapti o manyak ali'ye soylemeyecekti cemilenin hamile oldugunu.yine rahat birakmayacak kadini

Geçen hafta Soner Mesude'ye evlenme teklif ettiğinde karar almıştım,bu diziyi herşey olması gerektiği gibi olana kadar seyretmiyeceğim diye,bu hafta dayanamadım 1-2 kare baktım ama sonra çevirdim başka kanala,iyikide öyle yapmışım,Hasefe anne Ali'ye Cemile hamile mi dedi,bazen Hasefe annenin bu boş boğazlıkları delirtiyor beni,Cemile pasifliğiyle gıcık ediyor,Soner Mesude gibi paragöz birine evlenme teklif etti ya bitti gözümde,ruh sağlığımı bozacak bu dizi

Bu geceki bölümü sizin yazdıklarınızdan öğrendim,birkaç hafta daha burdaki yorumlardan takip ederim artık,Protesto ediyorum bu diziyi

öyle yorumla takip olurmu izleyin bence

hasefe hanim yanlis yapti o manyak ali'ye soylemeyecekti cemilenin hamile oldugunu.yine rahat birakmayacak kadini
yemedi içmedi yetiştirdi oğlunacemileyede söylemedi ali'ye gideceğini

bende karar vermiştim izlemeyecektim,dayanamadım.

sonerin şöförü cemilenin kapısındaydı,kapıyı mete açtı şöför annesini çağırdı orda bitti

saol canım yaa çok teşekkür ederim. soner vazgeçse ya artık şu mesudeden zaten tipinde meymenet yok uyuzlar ailecek ama murata da yazık yaa anlıyo yavaş yavaş bişeylerin olduğunu.

dans ederken aldı ya soneri gelin hanım cok bozulduu aman bende ne üzüldüm sormayınii olmuss daha dur sen bence sonerle aylin kaçamakları yakındır

saol canım yaa çok teşekkür ederim. soner vazgeçse ya artık şu mesudeden zaten tipinde meymenet yok uyuzlar ailecek ama murata da yazık yaa anlıyo yavaş yavaş bişeylerin olduğunu.

muratta şımarık zengin çocuğuaylini tamamen takıntı haline getirmiş
aylinle evlenene kadar nerdeyse ölüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…