Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

cami avlusunda bulmustur yada birileri kapinin önûne birakmistir
yada cemile'nin kiz kardesinin yada ablasinin çocugudur ki o ölünce cemile'ye emanet kalmistir
yada aylin'in gözü yükseklerde yaa sadece ali'nin kizidir cemile'de çocukluktan beri analik yaptigi için ayiramiyordur
belki de o da inci hoca gibi ince hastaliga yakalanacaktir
daha ne kaldi eski turk filmlerinden

Berrin kötü yola düşer.
Ahmet hapishaneden yıllar sonra çıkar ve Berrin'i kötü yoldan çıkarır..
Ya da baskasıyla evlenir..
Aylin'le Soner mutlaka bi gece gizlice birlikte olur Aylin hamile kalır..
Soner'e araba çarpar kör olur, sakatlanır.
Murat Aylin'i çok sevdiginden cocuga babalık yapar..
vs. vs..

Sahi bu Murat ne zaman olecek? Evlenmeden hemen once cocugun dermani bitmisti de hastaneye zor yetismislerdi. Sonra ale acele evlendirdiler. Eee, cocuk senden benden kuvvetli masallah. Ne oldu o doktorun dedigi "fazla yasamaz" laflari?

Sahi bu Murat ne zaman olecek? Evlenmeden hemen once cocugun dermani bitmisti de hastaneye zor yetismislerdi. Sonra ale acele evlendirdiler. Eee, cocuk senden benden kuvvetli masallah. Ne oldu o doktorun dedigi "fazla yasamaz" laflari?
Biz ölürüz, Murat'a bişeycikler olmaz!
Hatta Sonerle Mesude'nin torunlarını bile görür o!

haydi hayırlısı kızlar,öyle bi geliyorki yeni bölüm,bakalım ne olcak,ben akşama patlamış mısır yapcam:87:,artık gelenek oldu her salı,bol peçete de hazırladım ne olur ne olmaz

iyileşmesinde...

Sırf şu Mesudeyle nişan davası yüzünden izleyeseim gelmiyo diziyi valla... Sonerin bütün karizma da sıfırlandı gözümde... peehhh

ay alemsiniz kızlar yaa güzel örnekler vermişsiniz türk filmlerinden.. Aynen türk filmine döndü zaten.

Bir türk filmi vardı Hülya koçyiğit ile kartal tibetin. Bende Aylin ile Soner'i o filme benzetiyorum. Birbirlerini seviyorlar ama başkalarıyla evleniyorlardı. Bunun gibi Aylin'de ince hastalığa yakalanır, Soner gelir son nefesinde onu kucağına alır ve kucağında ölür Aylin felan.. Cemile iş kurar, zengin olur ve süper lüks arabasıyla mahalleye gelir, eltisi de çatlarr hasedinden. Mesude'de kötü kadın. Suzan Avcı'ya benzetiyorum onu da. O da en sonunda arabayla kaza yapar ve ölür. Ahmet hapise düşer, Berrin öbür çocukla evlenir, Ahmet hapisten çıkınca karşılaşırlar, Ahmet nayırr nolamaz der. Ama aşklarına karşı koyamazlar ve senede bir gün şarksı eşliğinde her sene bir gün bir yerde buluşurlar. Mete, İnci hoca öldükten sonra müziği bırakır ve berduş olur sonra gazincular kralı onu keşfeder o da bu ellerlerle mi gitar çalıcam der titreyen ellerini göstererek Carolin kötü yola düşer, Ekber onu bataktan kurtarır ama yeni bir soygun teklif eder ve Ali Kaptan, yolda dilenmeye başlar, Osman'ı görür tanır ama onu tanımasını istemez. Benimde senin gbii bir oğlum vardı der gözünde yaşlarla vss vss...

Oooo kızlar ya daha durun kimse sokağa düşmedi, şarapçı olmadı, hırsızlık yapmadı, gazinoda şarkıcı olmadı, kimseden miras kalmadı, araba çarpmadı...ohoooo daha çok konu var işlenecek.

Haa bi de milli koşucumuz Mete ve İnci hoca Şile sahilinde ağır çekimde birbirlerine koşarak kavuşmazlarsa kırırım ben bu diziyiiii....

ya bu soneride anlamıyorum madem kötü davranıcaktın niye nişanlandın başka insanmı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…