Sonerin gelecak hali olur muydu.Nasıl da köpek gibi ağlıyordu arabada"ben sensiz yaşayamam" diye
bunlar alıntı kızlar ne kadar doğru bilemiyorumm..
Farah Zeynep'in diziden ayrılacağı söyleniyor..Amerikaya okumaya gidicekmiş!!! bence bu intihar olayının üzerine uydurulmuş bir şey ben inanmadım açıkçası..
bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde çekim yapılmış. bu Ahmetin sahnesi Hapishane sahnesiymiş..
kesin olamamkla birlikte ekrem in adamları berrin i bildiklerinden dolayı ahmeti yakalayabilirlermiş.
veee bomba
cemile hamile değilmiş sonuçlar karışmış
Farah Zeynep'in diziden ayrılacağı söyleniyor..Amerikaya okumaya gidicekmiş!!! bence bu intihar olayının üzerine uydurulmuş bir şey ben inanmadım açıkçası..
bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde çekim yapılmış. bu Ahmetin sahnesi Hapishane sahnesiymiş..
kesin olamamkla birlikte ekrem in adamları berrin i bildiklerinden dolayı ahmeti yakalayabilirlermiş.
veee bomba
veee bomba
[video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=153117568086722&oid=187418644613897&comments[/video]
kızlar fragman çıkmış
ve bomba ekber ölmemiş
aylinde de ölmemişmesude onu tehdit ediyor
Ekber nerden cikti simdi ya?!
Yahu bu adam olmedi mi, cesedi bulunmadi mi?
Deliriyorum su dizilerin boyle senaryo bulamayinca oluleri diriltmesine yaa! Konu kalmadi, Ekber'den konu cikaralim, Ekber oldu ama olsun yeniden diriltelim; seyirci nasil olsa izler, sesini cikartmaz.
Seryirciyi aptal yerine koymak degildir de nedir bu Allah askina? Sinir oldum burda.
Ekber nerden cikti simdi ya?!
Yahu bu adam olmedi mi, cesedi bulunmadi mi?
Deliriyorum su dizilerin boyle senaryo bulamayinca oluleri diriltmesine yaa! Konu kalmadi, Ekber'den konu cikaralim, Ekber oldu ama olsun yeniden diriltelim; seyirci nasil olsa izler, sesini cikartmaz.
Seryirciyi aptal yerine koymak degildir de nedir bu Allah askina? Sinir oldum burda.
mesudeden başka kız yok sanki koskoca soner beye
kokoş ananısünepe babanı al git demişti şimdi müstakbel anası ve babası oldu onlar
sevgilisi vardı ona gitseydi bariii yaşça da uyumlulardı hemmm
o kadın o biçimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?