Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Sonerin gelecak hali olur muydu.Nasıl da köpek gibi ağlıyordu arabada"ben sensiz yaşayamam" diye

yok kızlar aylını oldurmezler aylın olurse soner cephesi kapanır daha erken şimdi öldürmezler ve sülüman cok rahattı olum gıbı bı etkı bırakmadı bende. ya aylın annesini istedi yada bilgileri olsun diye haber verdıler.durumu agır cart curt olayı olur ama kurtulur kanımca

bunlar alıntı kızlar ne kadar doğru bilemiyorumm..

Farah Zeynep'in diziden ayrılacağı söyleniyor..Amerikaya okumaya gidicekmiş!!! bence bu intihar olayının üzerine uydurulmuş bir şey ben inanmadım açıkçası..

bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde çekim yapılmış. bu Ahmetin sahnesi Hapishane sahnesiymiş..

kesin olamamkla birlikte ekrem in adamları berrin i bildiklerinden dolayı ahmeti yakalayabilirlermiş.

veee bomba

cemile hamile değilmiş sonuçlar karışmış

Son düzenleme:

doğru olabilir ben en başta karışacağını düşündüm aslında. Çünkü önce bir kadın vardı nasıl yapılacağını felan bilmiyordu ona söylediler sonra Cemile kendininki ni getirdi koydu öbürkülerinin yanına acaba dedim karışacak mı ancak çok mide bulantısı felan olunca bu düşüncemden vazgeçtim..

aylin ölemez,bence,ama eğer soner bu olaydan sonra düğünden vazgeçer ise,mesude çok bozulur,nerimanda ,ama evlenecekler bence,murat ta amma sadist çıktı,biliyor aylin-soner aşkını,çözdü,neden onlarla dalga geçsinki,yok ayline garip garip sorular,sonere imalar,sinir oluyorum bu murata,ahmet ve berrin da tam komedi,ahmet nereye tuvalete gidiyorki,kapalı 24 saat o depoda,komedi,bir tek hayal kuruyorum,ali o evi cemileye versin,karolin kafaya oynatır,oh diyecem:86:

wallaa mı :)) nasıl sewindim anlatamam..

:44::44::44::44:

[video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=153117568086722&oid=187418644613897&comments[/video]

kızlar fragman çıkmış
ve bomba ekber ölmemiş
aylinde de ölmemiş mesude onu tehdit ediyor

[video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=153117568086722&oid=187418644613897&comments[/video]

kızlar fragman çıkmış
ve bomba ekber ölmemiş
aylinde de ölmemiş mesude onu tehdit ediyor

Tam fragmanı eklim die geldim hızlı hatunlar eklemiş bile,süper bölüm yine en çok da aylini merak ediyorum,cemile bebeği aldırmaya gitmiş ama ali yakalıo inşallah aldırmışdırrr

Ekber nerden cikti simdi ya?!
Yahu bu adam olmedi mi, cesedi bulunmadi mi?
Deliriyorum su dizilerin boyle senaryo bulamayinca oluleri diriltmesine yaa! Konu kalmadi, Ekber'den konu cikaralim, Ekber oldu ama olsun yeniden diriltelim; seyirci nasil olsa izler, sesini cikartmaz.
Seryirciyi aptal yerine koymak degildir de nedir bu Allah askina? Sinir oldum burda.

Bence bolum super filan degil, sacma otesi.
Daha dunku sumuklu Mesude cikmis, millete meydan okuyor. OLuler dirilmis, Ali hapishaneden kacti mi ne yapti, tekrar ev basmalar... Sacmalamislar, baska birsey degil bence.

mesude karakteri çok abartılı bi kere koskoca iş adamı soner bi mesudeden korkuyor.aylini,soneri herkesi parmağında oynatıyo bacak kadar bişey.bi şekilde düzeltsinler bu durumu!sinirim bozuluyo tvye girip ağzını göznü dağıtasım geliyo,karolinden çok sinir oluyorum o kızasoner totosuna tekmeyi bassın en kısa zamanda

inşallah dizide mantıklı bir açıklama olur

evt arkadaşım bende aynı şeyi düşündüm fragmanı görünce yazmak için girdim .ekber öldü üstelik otopside yapılmıştı nasıl öldüğünü anlamak için öyle değilmi boğularak öldüğü anlaşılmiştı şimdi nasıl oluyorda canlandırıyorlar resmen aptal yerine koyuyorlar bizi aslında izlememek lazım çok güzel bir diziyi batırdılar

mesudeden başka kız yok sanki koskoca soner beye
kokoş ananı sünepe babanı al git demişti şimdi müstakbel anası ve babası oldu onlar
sevgilisi vardı ona gitseydi bariii yaşça da uyumlulardı hemmm

ayy fragmanı izledim nasıl yani yaa hani ekber ölmüştü adam mezardan hortladı mı naptı şu mesudeye de zaten sinir oluyorum iyce ortamı kızıştırıyo giderek küçücük boyuyla çarpcan ağzına bitane biliyorum bu dizi bu kadar abartmaya gerek yok ama sinirleniyo insan yinede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…