bu diziyi tecavüz sahnesi olana dek 1 sn sini bile kaçırmadan izlerdim. ama tecavüz sahnesi olacağını anladığımdan itibaren bir daha izlemedim. sizin yorumlarınız ve çevremdekilerin anlatmalarıyla anladım ki iyi ki izlemeyi bıraktım. bu dizi herkesin hayatından bir kesitti ve inandırıcıydı. ama okuduğum ve duyduğum kadarıyla baya bi abartmaya başlamaşlar.
soner olayı hele çok saçma olmuş. bir göz işaretiyle gücünü ortaya koyup her istediğini yaptıran adam nasıl mesude gibi basit biriyle evlenir. Aylini çok severken aylini ve ailesini en çok üzen bir aileden birini nasıl kabul eder. mantık dışı. ya soneri öyle tanıtmayacaklardı ya da başka yol izleyeceklerdi.
Berrini anlamak daha güç. kız sürekli annesine gaz veren iken hukuk okumasına rağmen hiç bir şekilde desteğinin devamını getirmedi. düştü aşk peşine. oysa berrin ilk başlarda bu değildi.
neyse özetle iyiki diziyi bıraktım, anlatanlara da offf yeter diyorum. bu diziyi sonuna kadar izlemek isterdim. ama maalesef senaristler bir zevkimi elimden aldı.
Iyi yapiyorsunuz. Ben de sadece Inci hocanin akibetini merak ettigim icin izlemek istiyorum, izliyorum.
Bu dizi bitti iste. Zaten ben bastan beri cabuk konulari tuketecegini tahmin etmistim. Bu da Yaprak Dokumu gibi drama ustune drama, gunde 3 ayri trajediyle dolu bir dizi oldu. Ne kadar basit dizi yapmak degil mi? Karakterlerin her isi kotu gitsin, herkesin basina olaylar gelsin, al sana dizi, herkes de merakla izler ha. Konulari tahmin etmek cok kolay, herkesin basina her turlu olay gelecek, anahtar bu.
Biraz yaraticilik istiyorum senaristlerden. Cok baydi artik boyle senaryolar. Hem biz bunlari zaten Yaprak Dokumu'nde gormustuk.
Kızlar Aylinle Soner birlikte olcak mı biliyor musunuz?Var mı öyle bir duyum?
aylin diziden ayrılabilirmiş amerikaya okumaya gidecekmiş kızlardan biri söylemişti...
inci hocanın hastalığını mete bile öğrendi biz hala öğrenemedik :97:
öle bir sölenti varr dur bakalaım tüm dizi aile üzerine kurulu değiştirebilirlermi bilemiyorumm intihardada ölmediğine göreee ne yapacak tekrarmı intihar edip ölecekki nasıl gönderecekler acabaa hangi hüzünlü sahneler biiz bekliyorrr
bunlar alıntı kızlar ne kadar doğru bilemiyorumm..
Farah Zeynep'in diziden ayrılacağı söyleniyor..Amerikaya okumaya gidicekmiş!!! bence bu intihar olayının üzerine uydurulmuş bir şey ben inanmadım açıkçası..
bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde çekim yapılmış. bu Ahmetin sahnesi Hapishane sahnesiymiş..
kesin olamamkla birlikte ekrem in adamları berrin i bildiklerinden dolayı ahmeti yakalayabilirlermiş.
veee bomba
cemile hamile değilmiş sonuçlar karışmış
[video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=153117568086722&oid=187418644613897&comments[/video]
kızlar fragman çıkmış
ve bomba ekber ölmemiş
aylinde de ölmemişmesude onu tehdit ediyor
ali kaptan cemilenin hamile olduğunu duyunca naılda sevindi
mesudeden başka kız yok sanki koskoca soner beye
kokoş ananısünepe babanı al git demişti şimdi müstakbel anası ve babası oldu onlar
sevgilisi vardı ona gitseydi bariii yaşça da uyumlulardı hemmm
o kadın o biçimdi
kanser galiba garibim:85: Ama ne kanseri olduğunu bilmiyoruminci hocanın hastalığını mete bile öğrendi biz hala öğrenemedik :97:
çok ilginç bir bölüm olcak:87:,aylinin bu kadar korkması çok saçma,sesini yükseltip kes be ,diyemıyor ,soylese de bak mesude dilini yutuyor mu yutmıyormu ,soner hiç izin verirmı masudenin konuşmasına,o da zarar görcek ,alinin yine piskopatlığı göze çarpıyor ,ekberin canlı cesedini görmek çok hoşuma gitti ,karolinin ve alinin hakkından ancak o gelir
Soner mesudeye dersini vercek yani:26:Annesinden Cemilenin hamile olduğunu öğrenen Ali Kaptan, her şeye yeniden başlamak için bu bebeğin büyük umut olduğunu düşünür. Hasefe Hanım ile çocuğu doğurması için Cemileye haber gönderir. Ancak hapishanede eli kolu bağlıdır. Bir an önce çıkmak için kolları sıvar. Carolini arar, öne sürdüğü şartı kabul eder. Midesi yıkanan Aylin eve çıkar. Soner olayı örtbas ederek herkesten saklar. Ancak her şeye burnunu sokan Mesude bu olayı da kurcalar. Söyledikleri Sonerin kulağına kadar gidince o da Mesudeye iyi bir ders vermek için harekete geçer. Ali Kaptanı hapishaneden kurtarmak için yola çıkan Carolin hiç ummadığı biri ile karşı karşıya gelir ve hapishaneye gidemez. Carolinden umudunu kesen Ali Kaptan yardımı hiç beklenmedik birinden ister. Berrinlerin odunluğunda gizlenen Ahmet, Ali Kaptanın sürpriz ziyareti yüzünden saklandığı yerden çıkmak zorunda kalır. Ali Kaptan bebeği doğurması için Cemile'ye baskı yapar alıntı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?