Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

soner evdeki hizmetçisiyle evlenseydi daha hanım ve ağırbaşlı biri olurdu ne alaka sevdiğinin hem görgüsüz hemde amca kızınamı kaldın...hem aylini sen zorla evlendirdin o kız babası yüzündende mecbur kalmasa bile bi şekilde kardeşine zorla alıcaktın minnet duyacağın yerde daha kendini küçük düşürecek şeyler yapıyor sonor beyefendi :113:

bu diziyi tecavüz sahnesi olana dek 1 sn sini bile kaçırmadan izlerdim. ama tecavüz sahnesi olacağını anladığımdan itibaren bir daha izlemedim. sizin yorumlarınız ve çevremdekilerin anlatmalarıyla anladım ki iyi ki izlemeyi bıraktım. bu dizi herkesin hayatından bir kesitti ve inandırıcıydı. ama okuduğum ve duyduğum kadarıyla baya bi abartmaya başlamaşlar.
soner olayı hele çok saçma olmuş. bir göz işaretiyle gücünü ortaya koyup her istediğini yaptıran adam nasıl mesude gibi basit biriyle evlenir. Aylini çok severken aylini ve ailesini en çok üzen bir aileden birini nasıl kabul eder. mantık dışı. ya soneri öyle tanıtmayacaklardı ya da başka yol izleyeceklerdi.
Berrini anlamak daha güç. kız sürekli annesine gaz veren iken hukuk okumasına rağmen hiç bir şekilde desteğinin devamını getirmedi. düştü aşk peşine. oysa berrin ilk başlarda bu değildi.
neyse özetle iyiki diziyi bıraktım, anlatanlara da offf yeter diyorum. bu diziyi sonuna kadar izlemek isterdim. ama maalesef senaristler bir zevkimi elimden aldı.

Iyi yapiyorsunuz. Ben de sadece Inci hocanin akibetini merak ettigim icin izlemek istiyorum, izliyorum.

Bu dizi bitti iste. Zaten ben bastan beri cabuk konulari tuketecegini tahmin etmistim. Bu da Yaprak Dokumu gibi drama ustune drama, gunde 3 ayri trajediyle dolu bir dizi oldu. Ne kadar basit dizi yapmak degil mi? Karakterlerin her isi kotu gitsin, herkesin basina olaylar gelsin, al sana dizi, herkes de merakla izler ha. Konulari tahmin etmek cok kolay, herkesin basina her turlu olay gelecek, anahtar bu.
Biraz yaraticilik istiyorum senaristlerden. Cok baydi artik boyle senaryolar. Hem biz bunlari zaten Yaprak Dokumu'nde gormustuk.

çok ilginç bir bölüm olcak:87:,aylinin bu kadar korkması çok saçma,sesini yükseltip kes be ,diyemıyor,soylese de bak mesude dilini yutuyor mu yutmıyormu,soner hiç izin verirmı masudenin konuşmasına,o da zarar görcek,alinin yine piskopatlığı göze çarpıyor,ekberin canlı cesedini görmek çok hoşuma gitti,karolinin ve alinin hakkından ancak o gelir

önceleri bir haftayı zor geçirirdim artık pek heyecanım yok dizide pek heyecan kalmadı bence bakıyorum ama öylesine...

Dikkat ederseniz dizilerin hepsinde aynı şey hep dram hep kötülük güzel bişeyler olsa reyting olmayacakmış gibi....

aylin diziden ayrılabilirmiş amerikaya okumaya gidecekmiş kızlardan biri söylemişti...

öle bir sölenti varr dur bakalaım tüm dizi aile üzerine kurulu değiştirebilirlermi bilemiyorumm intihardada ölmediğine göreee ne yapacak tekrarmı intihar edip ölecekki nasıl gönderecekler acabaa hangi hüzünlü sahneler biiz bekliyorrr

Kızlar bende en başta Soner bu kıza nasıl ipleri verir bçyle güölü kudretli adam diyordum ama zaten önce ağzının payını verdi, dilinin yutturdu ona otelde. Eğer birşey dersen annen baban herkes ölür sende dedi. Ama sonra kardeşi fenalaşınca ve Aylin'i mutlu edemediğini söyleyince, kardeşi mutsuz olmasın diye Mesude ile evlenmeye karar verdi tabii salak Mesude dünden razı ben olsam yaa boğazıma yapıştın ne oldu da değiştin derdim ve asla boğazıma yapışan biriyle evlenmezdim. Hem neden Mesude başka biri mi kalmadı yanii. dizi çok saçmalaştı ya neyse.. Benim yıllar geçipte, dönem değişene kadar pek umudum yok bu diziden..

araba çarpar
soner çarpar
içkici olur
uçaktan düşer
hafızasını kaybeder
aslında cemılenınwe alinin cocugu olmadıgını öğrenır ewlatlıktır ya da hastane de karışmıştır başka neler olabılırr acaba kızlarrrrr eskı turk fılmlerını hatırlayın bakalımmmmmmmmm

Ulen hani bu Ekber ölmüştü, otopsi yapılmıştı, boğulduğu anlaşılmıştı vs. vs. noldu daa... hortladı adam ... valla dalga geçiyo bunlar bizimle be.

Annesinden Cemile’nin hamile olduğunu öğrenen Ali Kaptan, her şeye yeniden başlamak için bu bebeğin büyük umut olduğunu düşünür. Hasefe Hanım ile çocuğu doğurması için Cemile’ye haber gönderir. Ancak hapishanede eli kolu bağlıdır. Bir an önce çıkmak için kolları sıvar. Carolin’i arar, öne sürdüğü şartı kabul eder. Midesi yıkanan Aylin eve çıkar. Soner olayı örtbas ederek herkesten saklar. Ancak her şeye burnunu sokan Mesude bu olayı da kurcalar. Söyledikleri Soner’in kulağına kadar gidince o da Mesude’ye iyi bir ders vermek için harekete geçer. Ali Kaptan’ı hapishaneden kurtarmak için yola çıkan Carolin hiç ummadığı biri ile karşı karşıya gelir ve hapishaneye gidemez. Carolin’den umudunu kesen Ali Kaptan yardımı hiç beklenmedik birinden ister. Berrin’lerin odunluğunda gizlenen Ahmet, Ali Kaptan’ın sürpriz ziyareti yüzünden saklandığı yerden çıkmak zorunda kalır. Ali Kaptan bebeği doğurması için Cemile'ye baskı yapar alıntı..

bi saçmalık daha çoluğu çocuğu için fedakar analık yapan cemile tecavüze uğradıktan sonra 1 ay yattı ne işe gitti nede başka bişi yaptı hamilelik belirtileri kusma falan başlayınca anca yataktan kalktı işe gitmeye karar verdi bide lafa bak ay hasefe hanim anacım işe gideyim ben yoksa atılırım bide işsiz kalmayım diyor
bu arada odunluktan anasını umursamayan derdi ahmetin koynuna girmek olan berrinde 1 ay odunluk okul ev arası mekik döşedi yakında onunda mide bulantıları başlar :84: al bi saçmalık daha derim
en başta buram buram tarih kokan hoş dizi entrikalara çevirdiler ya helal olsun batırdılar diziyi NOKTA

nasıl hamile diilmiş yaav. O zaman 15dk da bir kafasını klozete neden sokuyor acaba?

[video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=153117568086722&oid=187418644613897&comments[/video]

kızlar fragman çıkmış
ve bomba ekber ölmemiş
aylinde de ölmemiş mesude onu tehdit ediyor

ekberin hortlaması çok saçma.Ama sevindim bir parça...Ali ve Caroline napıcak bakalım. Dinsizin hakkından ancak imansız gelirmiş

ali kaptan cemilenin hamile olduğunu duyunca naılda sevindi

Hee.. Kafese tıkılmış Vahşi angut gibi yapıştı tel örgülere;"O çocuk doğacak annee. O çocuk doğacaakk!!":84:

mesudeden başka kız yok sanki koskoca soner beye
kokoş ananı sünepe babanı al git demişti şimdi müstakbel anası ve babası oldu onlar
sevgilisi vardı ona gitseydi bariii yaşça da uyumlulardı hemmm

Ne sevgilisi kıız. Soner'in sevgilisi mi vardı. Ha Aylinle muratın düğün gecesi bi kadınla yatmıştı. O mu yoksa. O fahişeydi bee. Soner çıkarken para bırakmıştı hatta kadına

o kadın o biçimdi

Ne sevgilisi kıız. Soner'in sevgilisi mi vardı. Ha Aylinle muratın düğün gecesi bi kadınla yatmıştı. O mu yoksa. O fahişeydi bee. Soner çıkarken para bırakmıştı hatta kadına
inci hocanın hastalığını mete bile öğrendi biz hala öğrenemedik :97:
kanser galiba garibim:85: Ama ne kanseri olduğunu bilmiyorum

mesudenin dili çok uzadı zaten..Çarşı pidesi gibi oldu.Soner koluna dolar onun dilini. Yakında

:2: Soner mesudeye dersini vercek yani:26:

Cemile bebeği aldırıyor mu acaba..aldıramadan Ali mi yetişiyor yoksa:44:

Ay bide kürtaj diye gittikleri kadın pek cahil bişeye benziyo. Delmesin cemileciğin içini dışını. Yazık olur valla:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…