Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kızlar sahneyi kaçırdım soner mesude sahnesinin tamamını anlatır mısınız ne oldu, lütfen

zevkle:)
soner elma istedi mesudeden kafasına koydu we aylin olayını bilip bilmediğini sordu sonra elmayı vurdu. mesude üç buçuk:))

iyide mesudenın sucu neeeeeeeeeeee daha ewlenmeden aldatılıyooyoooooooo pis aylin ewlısın halaa sonerle fıngırdeşıyoooooooooosun o senın kaynın abın abınnnnnnnnnnnnnnnnnn

emin ellerden duyduğumu sanıyorum; cemilenin sonuçlar karışmıştı hamile değildi hani? ekşıın mı yaratmaya çalışıyorlar kardeşim:97:

vaveyla ve philemon, teşekkür ederim, valla çatlardım yarına kadar, aferin sonere ama az daha bi performans sergilese de haddini iyice bildirse iyi olur sanki :))))

her eve bir soner lazım.İnşallah dizide soneri bozmazlar.Soner karakteri bütün kadınlerın hayallerindeki erkek.

iyide mesudenın sucu neeeeeeeeeeee daha ewlenmeden aldatılıyooyoooooooo pis aylin ewlısın halaa sonerle fıngırdeşıyoooooooooosun o senın kaynın abın abınnnnnnnnnnnnnnnnnn

mesudenin suçu, burnunu olmadık işlere sokması

kızlar çocuk aldırma işini aliden bıkıp kendimi yaptı acaba son sahnede tam anlayamadım:44:
eski türk filmlerinde olurdu hani

soner elma istedi mesudeden,elmayıda mesudenin kafasına koydu tabancayla ateş edip elmayı vurdu
mesudeyede bildiklerini anlatmayacaksın kimseye dedi

çok güzel yaptı ama o kurşun elma yerine mesudenin alnına gelseydi daha güzel olurdu ne fesat kız ya sonerle nişanlandın işte daha ne istiyon aylinden keşke nişanıda atsaydı sonerr ne güzel olurdu alide nekadar yüzsüz yaa hala çocuk diyor olanları perişan etti bi tane daha eklicek

bu bölümde en sevdiğim ve izlemekten zevk aldığım sahne mesudenin elma uçtuktan sonraki halinin gösterildiği sahne

en sevdiğim bölüm Soner'in mesude'nin kafasına elmayı koyması ve vurmasıydı süperdi yaa. Peki bu kız salak mı tüm bunları yapmasına rağmen hala evlenecek mi, hala Soner'in onu sevdiğini mi sanıyor. Sırf o zenginliğe konmak ve Aylin'e inat evlenecek. Ya İnci'nin kocsı ne hödükmüş bilmiyor mu kanse olduğunu insan anlamaz mı hala eğlencelerde zaten varlığı yokluğu bir ayrılsa ya İnci hoca ondan. Mete'yi bu bölğm fazla göremedik. Ahmet'in de eline sağlık nasıl geçirdi ama Ali'ye. Bir de Ali Kaptan nereden biliyor ki ebe felan olduğunu mahallede çok saçma.. Ayrıca Cemile'nin bulantıları da bir anda kesildi. Hem Murat bu kadar saf mı yaaa intihar ettiğini naısl anlamadı bir kere benim ilaçlarım nerede diye hiç mi sormadı farkına varmadı. Ayrıca neden ilaçlar benim odamda değil diye sormaz mı insan. Cemile'nin işe gittiği de yook bir gün gidiyor, bir gün gitmiyor para nerden geliyor eve. Neyse biliyoruz ki Cemile aldıramadı ama ebe daha bakamadığı için hamile olmadığı anlaşılmadı acaba sonra anlaşılacak mı diyorum ama doğuracak deniyor birçok yerde.. Demekki bebek var..

soner mesudeyle nişanlandığı için gözümden düştügerçi bu gün biraz gözüme girdi amaaa
mesudeyle devam ederseyine gözümden düşecek
sonerde gayet iyi biliyor mesudenin kendisini değil parasını sevdiğinineden o zaman neden soner
kız mı yok memlekette
murat'ta maşallah heeee dipçik gibi oldu

puanların çıkarlara göre verildiği bir yarışmaya katılmamız hata zaten. iyi olmuş.

Inci'yle kocasi uzerinden iyi duygu somurusu yapiyor dizi, helal olsun valla. Adami, karisi aci cekerken kizlarla alem yapan, karisini hastane koselerinde sahipsiz birakan vicdansiza cevirmisler. Duyan da bunlar birbirinden nefret ederdi de, zorla birbirlerine yamayip evlendirdiler sancak; daha da yeni evliler yani. Bu ne boyle.
Benim gormek istedigim sey, Mete'nin hastaneye, Inci'nin odasina girdigi bir zaman Inci'nin onu gormesi ve konusmasi filan.. Yani kizcagiz biraz moral bulsun, cok yalniz o hastanede. Benim bile icim sizliyor gorunce.

Mesude, Soner ve elmali sahne biraz abarti geldi bana ya. yok deve. bundan sonraki zamanda da kizi duvara baglayip, bicak firlatarak kizin portresini cikarir artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…