Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Kürtaj yapacak olan teyze nasıldı öyle yaa elinde maşa gibi bişeyle geliyo kadının tipinde hayır yoktu valla

Sonerin Mesudenin başına elma koyma sahnesinden başka hiç bi sahne güzel değildi. Demekki evlenince Soner Mesudenin hayatını zindan edicek.

ahh mesudenin o hali ne kadar komikti ama...
çok çocuksu yaa okul kıyafetlerini giymiş evde geziniyo sonerin kızı gibi duruyo aylin ondan daha olgun...

bu filmin adı bundan sonra öyle bir geçmez zamanki olsun film hiç ilerlemiyor

Cemilenin hamile olmadığını söylemişti burda biri,acaba bebek yok mu gerçekden ? bulantılar ne oldu ?
kürtaj sahnesi ben burda kıvrandım resmen bi tuhaf oldu içim
mesude-soner sahnesi banada abartı geldi =) o silah sesini anası babası nası duymadı koşmadı dışarı ? saçma olmuştu ayrıntılar,murat nası anlamadı,o da bi çok cin bi çok saf anlamadık..
inciye çok üzülüyorum,yazık ayrılsın o dengesiz heriften
meteyi fazla göremedik..
Ahmet anladımı tecavüz olayını sizce? düşündü çünkü üstüne bebeği öğrenince,,ayrıca aliye ne güzel patlattı öyle :)))
caroline ve ekber sahnelerini kaçırdım genelde :26:

ekberede hortlamamış bu arada. çok kızmıştık ama iyibir açıklama oldu ne kötü adamya bi garibanı öldürüp denize atmiş coralinle çok iyi uyuyorlar valla ikiside şeytan aliye ne yapacaklar bakalım

ya bu murat suleyman'in kardesi olmasin sakin ona daha cok benziyor
yakında o da cıkar megerse suluman da kardeşmişşşşşşşşş

iyide mesudenın sucu neeeeeeeeeeee daha ewlenmeden aldatılıyooyoooooooo pis aylin ewlısın halaa sonerle fıngırdeşıyoooooooooosun o senın kaynın abın abınnnnnnnnnnnnnnnnnn

bence aylın sucluuuuuuu

Osmanin duserken o oyyy demesi ne tatliydi oyle yaa
bide Metenin Mesude sen ne seker seysin oyle dedikten sonraki mimigi cok tatliydi...

Inci hocanin esi de ne kadar pislik bi herifmis oyle karisi orda kanserden olecek o gitmis
elalemle fingirdesiyo pes valla

Karnım bi garip oldu sanki ben kürtaj oluyo gibi ayyyyyy

Dimii bende kötü oldum vallahi :83:

İnci hocanın sözde eşii ! daha evlenmeden önce başlamıştı başka kızlarla fingirdeşmeye boşuna demiyolar can çıkar huy çıkmaz diye pis adam

Mesude'nin anne babası komşuya gitmişler öyle demişti Mesude. Ama çevredki insanlarda duyardı yani ne oluyor diye.. Ahmet tabii ki duydu, anladı ama Cemile mahçup olmasın diye bilmiyorum birşey duymadım dedi ama aslında Cemile'de biliyor duyduğunu da ona Berrin'e birşey dememesi için uyarı gibi birşey yaptı...

Zaten dizi de İnci'nin kocasının ne karaktersiz biri olduğu resmediliyor. Hem daha evlenmeden zaten aldattı onu ama İnci inanmadı Mete'ye gitti evlendi. Adam için İnci sadece elde etmek istediği biriydi ve bir iddiaydı belki. Bir de Mete2den koparmak tabii yoksa sevdiği felan yok. Elde edince de uzaklaştı. Aslında hayatına kaldığı yerden devam ediyor evlilik sıktı tabii.. Benim tek isteğim o adamdna boşanması ama zaten öleceğim diyordur belki de. Ben Mete'nin yerinde olsam eve giderdim yada tel açardım evde kimse var mı diye kontrol ederdim.

Hmm orayı kaçırmışım ama dediiğin gibi etraftan da duyan olmadı koca mahallede :)
çok yerini kaçırdım ben akşam,ahmetin eve geldiğini gördüm bitek,cemilenin ona uyarısını filan hiç görmedim izlesemmi netten diyorum ama burdan da öğrendim bi çoğunu zaten

Osmanın babasının adı aklıma gelmiyor ama cidden profesyonel oyuncu o abi yahu:44:
Ödül falan almıştır kesin bir yerlerden..He buldum Ali kaptann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…