turkiye eurovision dan elenmis finale cikamamis
Sonerin Mesudenin başına elma koyma sahnesinden başka hiç bi sahne güzel değildi. Demekki evlenince Soner Mesudenin hayatını zindan edicek.
yakında o da cıkar megerse suluman da kardeşmişşşşşşşşşya bu murat suleyman'in kardesi olmasin sakin ona daha cok benziyor
iyide mesudenın sucu neeeeeeeeeeeedaha ewlenmeden aldatılıyooyoooooooo pis aylin ewlısın halaa sonerle fıngırdeşıyoooooooooosun o senın kaynın abın abınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kürtaj yapacak olan teyze nasıldı öyle yaaelinde maşa gibi bişeyle geliyo kadının tipinde hayır yoktu valla
Karnım bi garip oldu sanki ben kürtaj oluyo gibi ayyyyyy
Osmanin duserken o oyyy demesi ne tatliydi oyle yaa
bide Metenin Mesude sen ne seker seysin oyle dedikten sonraki mimigi cok tatliydi...
Inci hocanin esi de ne kadar pislik bi herifmis oyle karisi orda kanserden olecek o gitmis
elalemle fingirdesiyo pes valla
Cemilenin hamile olmadığını söylemişti burda biri,acaba bebek yok mu gerçekden ? bulantılar ne oldu ?
kürtaj sahnesi ben burda kıvrandım resmen bi tuhaf oldu içim
mesude-soner sahnesi banada abartı geldi =) o silah sesini anası babası nası duymadı koşmadı dışarı ? saçma olmuştu ayrıntılar,murat nası anlamadı,o da bi çok cin bi çok saf anlamadık..
inciye çok üzülüyorum,yazık ayrılsın o dengesiz heriften
meteyi fazla göremedik..
Ahmet anladımı tecavüz olayını sizce? düşündü çünkü üstüne bebeği öğrenince,,ayrıca aliye ne güzel patlattı öyle :)))
caroline ve ekber sahnelerini kaçırdım genelde :26:
Inci'yle kocasi uzerinden iyi duygu somurusu yapiyor dizi, helal olsun valla. Adami, karisi aci cekerken kizlarla alem yapan, karisini hastane koselerinde sahipsiz birakan vicdansiza cevirmisler. Duyan da bunlar birbirinden nefret ederdi de, zorla birbirlerine yamayip evlendirdiler sancak; daha da yeni evliler yani. Bu ne boyle.
Benim gormek istedigim sey, Mete'nin hastaneye, Inci'nin odasina girdigi bir zaman Inci'nin onu gormesi ve konusmasi filan.. Yani kizcagiz biraz moral bulsun, cok yalniz o hastanede. Benim bile icim sizliyor gorunce.
Mesude, Soner ve elmali sahne biraz abarti geldi bana ya. yok deve. bundan sonraki zamanda da kizi duvara baglayip, bicak firlatarak kizin portresini cikarir artik.
Mesude'nin anne babası komşuya gitmişler öyle demişti Mesude. Ama çevredki insanlarda duyardı yani ne oluyor diye.. Ahmet tabii ki duydu, anladı ama Cemile mahçup olmasın diye bilmiyorum birşey duymadım dedi ama aslında Cemile'de biliyor duyduğunu da ona Berrin'e birşey dememesi için uyarı gibi birşey yaptı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?