Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bu dizi gittikce sacmaliyor bence.
Cemile tecavuze ugruyor ama eski kocasini sikayet etmiyor ondan sonrada adama konusmaya geldiginde cildirmis gibi doookunmaa bana dokuuunmaaaaaaa yardim ediiiiinnnnn bu ne ya?? Madem bukadar korkuyon sikayet etseydin ya?? Niye savunuyorsun? Yok kaza bilerek olmadi yok bilmem ne
Ekber olmemismiydi? Oldu demediler mi? Cesedi bulunmadan nasil oldu diyebildiler? Simdi canlandi geldi
Sonere ne demeli? Gitti kendisi o gicik kizla evlenmek istedi dimi? Nisan yapti? Pohpohladi... Biliyordu Mesudenin Aylini nekadar gicik edecegi. Simdi nedir bu elmayi kafasina koyup kursun sikmalar? Hakki var mi bukadar korkutmaya? Sen kim oluyorsun bikere? Valla Mesudeyi sevmememe ragmen bu sahneyi sevmedim ve cok abartili buldum
Kurtaj sahnesini hic sevmedim hatta midem kalkti. Ac bacaklarini diyo bide kadin.Bunu soyletmeleri lazimiydi? Tovbe tovbe daha neler gorecez

bence sonerın sılah sahnesı cok saçmaydı .. bi kere o yıllarda mahalle bekçileri olurmuş. o silah sesıne bekçi falan da mı gelmıyo ne iş anlamadım
hele ki ekberi diziye tekrar sokmaları için yazılan senaryo kadar saçma bişe yok neymiş efendim baskasının kıyafetlerıyle degıstırmıs de kımlıgınıde koymus adamın cebıne de bıde adamın kafasına darbe izi yapmışda falan filan. daha mantıklı ve ınandırıcı seyler olsaydı keske.

ayrıca da aylın sonerın kendısını sevdgını bılıyo . soner bunu bellı edıyo zaten az cok. halen daha ne dıye mesudeyle evlenıyo bı anlam veremıyorum . kardeşi başka dusunmesın , kardeşi mutlu olsun dıye herkesin hayatını zehır ettı . he illede bırıyle evlenmen gerekıyo madem bu nıye mesude oluyo sankı koca dunyada baska kız mı yok

Mesudeninkiler evde yoktu akşam.

Osmanın babasının adı aklıma gelmiyor ama cidden profesyonel oyuncu o abi yahu:44:
Ödül falan almıştır kesin bir yerlerden..He buldum Ali kaptann

Bende aynı şeyleri düşündüm vallahi adam rolünün hakkını veriyor o oynuyor hepimiz etkilenip kendisinden nefret ediyoruz.biraz karışık bir cümle oldu ama siz anlamışsınızdır zaten.

Bende aynı şeyleri düşündüm vallahi adam rolünün hakkını veriyor o oynuyor hepimiz etkilenip kendisinden nefret ediyoruz.biraz karışık bir cümle oldu ama siz anlamışsınızdır zaten.

ben de çok yapmacık buluyorum..hatta bazı sanatçıların da görüşleri bu şekilde

hala devam eden birçok diziyi sevmiyorum hiç ama öyle bir geçer zamankiyi severek izliyorum..mete ve inci hocayi,Ahmet ve Berrin'i falan seviyorum:)hee bu arada küçük Osman'ı unutmayayım:))

Osmanın babasının adı aklıma gelmiyor ama cidden profesyonel oyuncu o abi yahu:44:
Ödül falan almıştır kesin bir yerlerden..He buldum Ali kaptann

bencede hakkını veriyor rolün:)ya ama dizide cemileye işkence hayat yaşatıyor ya Mete yerine Aliii kaaappttaann diye ben uççam diye zor tutuyorum üstüne:)))

selam kızlar. bu diziye bazen, denk gelirse bakıyordum. bu hafta baktım en son. cemile hamileymiş ya nasıl hamile kaldı o ya. hani aliyle düşman kesilmişlerdi. konuyu bana anlatabilecek olan varmı o kızmı kaçırmışım çoookk da merak ediyorummm:44:

ayyyyyyyyyy tecevüze mi uğradıııııııııı:44::44: şimdi bi arkadaşın yazdığını okudummm

Son düzenleyen: Moderatör:

Ali evine gitti cemile ile evde yalnız kaldı Osmanda dışarda oyun oynuyordu..ve Ali kaptan kilitledi kapıyı cemileye tecavüz etti arkadaşım..

Ali evine gitti cemile ile evde yalnız kaldı Osmanda dışarda oyun oynuyordu..ve Ali kaptan kilitledi kapıyı cemileye tecavüz etti arkadaşım..

teşekkür ederim arkadaşım merakımı giderdiğin için :)
Sinir bozucu herif bide hiçbişey yokmuş gibi cemileye gülümsedi ya camdan nasıl sinir oldum..
Dizi sardı beni baya.

teşekkür ederim arkadaşım merakımı giderdiğin için :)
Sinir bozucu herif bide hiçbişey yokmuş gibi cemileye gülümsedi ya camdan nasıl sinir oldum..
Dizi sardı beni baya.

bende bir diğer yorumumda ondan demiştim mete yerine ben uççem ali kaaapptaann diye demiştim:)))yani cemileye yazık yavv..
bende sevdim diziyi..mete ağlarken bazen gülme geliyor yani içten çocuk ama hani babane gibi çocuksu laflar ediyor ya ondan:))

senelerdir iyi gidiyorduk bu sene noldu böyle:26:

Zamaninda rimi rimi leyli ley ile bile finale kalmistik, o sacma sarki gecmisti simdi gecmemissek o zamandan kalan adalet olmali.. Zaten gurbetcilerden alinan oylarla yukseliyorduk hep, bu yarisma hic adil degil zaten, iyice sova cevirdiler.

Son bolumu netten yalniz izledim, esim arasira yanima ugrayip bakti Ahmet'in sahneleri hosuna gitti, e tabii Mesude'nin sahnesini de ona gosterdim icinin yaglari erisin diye

Beraber begenerek seyretmiyoruz, ona uzuldum. Guzelim dizi reyting kurbani oldu.
Ali de tam zamaninda geldi yaani, orasi sacma olmus. Yalniz Cemile delik desik olacak diye korktum bi ara o ne bicim alet edavatti oyle, zamaninda oyle mi cocuk aliniyordu :18:

az önce netten izledim, inanılmaz güzel gidiyor dizi :)

Kızlar fragman çıkmış izledinizmi :26: netten bakim ben bi

dizi bu zamana kadar ypılmış en güzel dizi seçilmeli bence.hem oyuncuları hem konusu ve 70 li yılların kıyafetlerının uyarlanması konusunda müthiş.ama mesude ve soner evlenmemeliiiiiiiiiiii.çıldırıyorum yaaa soner aylinle olsa keşkeeeeama bu sferde murata yazık ahh ahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…