Cemilenin hamile olmadığını söylemişti burda biri,acaba bebek yok mu gerçekden ? bulantılar ne oldu ?
kürtaj sahnesi ben burda kıvrandım resmen bi tuhaf oldu içim
mesude-soner sahnesi banada abartı geldi =) o silah sesini anası babası nası duymadı koşmadı dışarı ? saçma olmuştu ayrıntılar,murat nası anlamadı,o da bi çok cin bi çok saf anlamadık..
inciye çok üzülüyorum,yazık ayrılsın o dengesiz heriften
meteyi fazla göremedik..
Ahmet anladımı tecavüz olayını sizce? düşündü çünkü üstüne bebeği öğrenince,,ayrıca aliye ne güzel patlattı öyle :)))
caroline ve ekber sahnelerini kaçırdım genelde :26:
Mesudeninkiler evde yoktu akşam.
Osmanın babasının adı aklıma gelmiyor ama cidden profesyonel oyuncu o abi yahu:44:
Ödül falan almıştır kesin bir yerlerden..He buldum Ali kaptann
Bende aynı şeyleri düşündüm vallahi adam rolünün hakkını veriyor o oynuyor hepimiz etkilenip kendisinden nefret ediyoruz.biraz karışık bir cümle oldu ama siz anlamışsınızdır zaten.
Osmanın babasının adı aklıma gelmiyor ama cidden profesyonel oyuncu o abi yahu:44:
Ödül falan almıştır kesin bir yerlerden..He buldum Ali kaptann
selam kızlar. bu diziye bazen, denk gelirse bakıyordum. bu hafta baktım en son. cemile hamileymiş ya nasıl hamile kaldı o ya. hani aliyle düşman kesilmişlerdi. konuyu bana anlatabilecek olan varmıo kızmı kaçırmışım çoookk da merak ediyorummm:44:
Ali evine gitti cemile ile evde yalnız kaldı Osmanda dışarda oyun oynuyordu..ve Ali kaptan kilitledi kapıyı cemileye tecavüz etti arkadaşım..
teşekkür ederim arkadaşım merakımı giderdiğin için :)
Sinir bozucu herif bide hiçbişey yokmuş gibi cemileye gülümsedi ya camdan nasıl sinir oldum..
Dizi sardı beni baya.
senelerdir iyi gidiyorduk bu sene noldu böyle:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?