Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

berrinin cildi pırıl pırıl olmuş. bu konu ile ilgili bir başlık var mı acaba?

Bikaç haftadır konuşuluyodu, başlık var mı bilmiyorum da bu bölümde nur yağmış gibi olmuş yüzüne Pırıl pırıl parlıyo maşallah!!

Son düzenleme:
Öğrenci öğretmen aşkı hiç bir yerde hoş karşılanmaz ama benim bildiğim bir olay vardı.Doğudayken biz ortaokulda annemin bir bayan öğretmen arkadaşı vardı.Bende annemle aynı okuldaydım o zamanlar.Öğrencisiyle evliydi.Hatta iki tanede çocukları vardı.Çok içine kapanık şekilde yaşıyorlRDI.ZATEN küçükte bir ilçeydi.Böyle şeyler oluyor işte.Bunlar hayattta var.

ayy ilginç vala..ben de öğretmenim ama düşünemiorum bile yaa bence bu şekilde gösterilmesi bile saçmalık..şimdiki çocuklar zaten beter bunları görüp coşuyolar iice..

mete normal bir lise öğrencisi değil ki, hangi lise öğrencisi babasını dövüyor örnek alıp da ben örnek alınacağını sanmıyorum zaten. olsun kavussunlar yazık, toprak olacak kadın..

O arabadaki adamlar kim kızlar cemilenin peşindekiler :18::18::18: adamın tipinde hayır yok ya :83:

İnci hoca da o halde bile maşallah üstünde saten pijama..Hem de tek bi kırışık yok..Zamane pijamaları da pek kaliteliymiş!

burda olay öğretmen öğrenci aşkından daha çok farklı,bu çocuk çok küçük 15-16 yaşında.üniversite öğrencisi olsa neyse.metenin platonik aşkı olabilir ama incinin cevap vermesi saçma olur

burda olay öğretmen öğrenci aşkından daha çok farklı,bu çocuk çok küçük 15-16 yaşında.üniversite öğrencisi olsa neyse.metenin platonik aşkı olabilir ama incinin cevap vermesi saçma olur

üniversite olsa neyse evet ona bişey demem de..lisede bu halde yani saçmalık..evet cewap vermesi zaten saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…