berrinin cildi pırıl pırıl olmuş. bu konu ile ilgili bir başlık var mı acaba?
Öğrenci öğretmen aşkı hiç bir yerde hoş karşılanmaz ama benim bildiğim bir olay vardı.Doğudayken biz ortaokulda annemin bir bayan öğretmen arkadaşı vardı.Bende annemle aynı okuldaydım o zamanlar.Öğrencisiyle evliydi.Hatta iki tanede çocukları vardı.Çok içine kapanık şekilde yaşıyorlRDI.ZATEN küçükte bir ilçeydi.Böyle şeyler oluyor işte.Bunlar hayattta var.
Bikaç haftadır konuşuluyodu, başlık var mı bilmiyorum da bu bölümde nur yağmış gibi olmuş yüzünePırıl pırıl parlıyo maşallah!!
burda olay öğretmen öğrenci aşkından daha çok farklı,bu çocuk çok küçük 15-16 yaşında.üniversite öğrencisi olsa neyse.metenin platonik aşkı olabilir ama incinin cevap vermesi saçma olur
O arabadaki adamlar kim kızlar cemilenin peşindekiler :18::18::18: adamın tipinde hayır yok ya :83:
O arabadaki adamlar kim kızlar cemilenin peşindekiler :18::18::18: adamın tipinde hayır yok ya :83:
Bikaç haftadır konuşuluyodu, başlık var mı bilmiyorum da bu bölümde nur yağmış gibi olmuş yüzünePırıl pırıl parlıyo maşallah!!
İnci hoca da o halde bile maşallah üstünde saten pijama..Hem de tek bi kırışık yok..Zamane pijamaları da pek kaliteliymiş!
makyözü degiştirmişlerdirrr
yoksa nasıll degişebilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?