mete siz öğrencilerinize güçlü olmayı öğrettiniz şimdi sıra sizde diyo incide kahraman prensim diyo metede ben mi prensim diyo incide kahraman olmak için kaleleri fethetmeye gerek yok gönülleri fethetmek önemli diyo metede ben sizin gönlünüzü mü fethettim diyo incide şimdi değil uzun zaman önce diyo metede farkında değilim diyo incide sakladım diyo korkuyodum diyo metede şimdi korkmuyo musunuz diyo incide hiç bişeyden korkum yok diyo
[video=youtube;yhglCf4UMOs]http://www.youtube.com/watch?v=yhglCf4UMOs&feature=player_detailpage[/video]
inci hoca ve mete ahhhh ahhh ne büyük aşk
kızlar çok mutluyum.5 dk önce öğrendim.benim tiyatro oyuncusu yeğenim var ablamın kızı.dizide rol alıyormuş.cemilenin hemşiresini.cemilenin kanaması olacakmış.9 sahne oynayacakmış.gelişmeleri aktarmaya çalışıcam
bu demektir ki, cemile düşük yapabilir..
kanaması olduğuna göre..:97:
:94:hemşireye dikkat edelim barii..
kuzum yarıldım gece yarısı gülmekten senin avatarına ve rütbendeki yazıya
inci hoca ölmesin sedattan ayrılsın meteyle beraber olsunlar:86::86::86:
o ne istek kııızzz öyle:))kocasını düşman belemişin:)))
yaa şu dizide bi allahın kulu mutlu olsun yaa ahmet ile berrin aylin ile soner mete ile inci kavuşşsun :26::26::26::26:
kızlar çok mutluyum.5 dk önce öğrendim.benim tiyatro oyuncusu yeğenim var ablamın kızı.dizide rol alıyormuş.cemilenin hemşiresini.cemilenin kanaması olacakmış.9 sahne oynayacakmış.gelişmeleri aktarmaya çalışıcam
Metenin inci hocaya duydukları bize çok güzel geliyor ama öğretmen öğrenci aşkı bana hiç etik gelmediği için sıcak bakamayıyorum.Senaryo bile olsa beni bu durum çok rahatsız ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?