Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

her eve bir soner lazım.İnşallah dizide soneri bozmazlar.Soner karakteri bütün kadınlerın hayallerindeki erkek.

Oyle gozuksede Soner'in cok buyuk hatalari var..

Kardesinin sozde 'mutlulugu' icin genc bir kizin hayalleriyle oynadi. Kendine asik edip sonra ikna gucuyle kardesiyle evlendirdi. Ne kardesi mutlu, ne kendisi.. ne de Aylin. Isin icinden cikilmiyor simdi. Ayni evin icinde goz goze gelmeler, gizli gizli ilan-i ask etmelerde cabasi.. Sonra Mesude'ye yuz verdi, Aylin'in cileden ciktigini bilerek. Oyle yaptigi halde birde Mesude'nin duygulariyla oynadi.. Her ne kadar bu konuda hak etmis oldugunu dusunsek bile.. bi yanindaydi, bi degildi.. Kardesini ikna etmek icin gitti Mesude'ye evlenme teklifi etti.. Sanki baska bi cozuk yokmus gibi, yine isi cikmaza surukledi. Bu gidisle toplu intihar ederler artik

aynen katılıyorum burda herkes kavuşsunlar diye dua edecek nerdeyse bu üniversite öğrencisi değil lise talebesi dünyanın hiçbir yerinde normal olmayan bi ilişki madem inci çok ahlaklı bi öğretmen bağrına taş basıp susup oturmalıydı hiç ahlaki değil kime nasıl örnek oluyor bunlar

dizideki en yanlış aşk,yanlış olmasın metenin inci hocaya olan platonik aşk değil yanlış olan,incinin meteye cevap vermesi.yanlış hatırlamıyorsam mete dizide 15-16 yaşında biri.inşallah rüyadır

Son düzenleme:
Evet öğretmen-öğrenci aşkı çok mantıklı ve etik değil. Ama dizide Mete zaten bir lise öğrencisi gibi değil de çok olgun biri gibi resmediliyor yani yaşadıklarından dolayı zamanında önce olgunlaşmış ve davnışlarıyla İnci'nin kocasından daha çok kendini bilen biri. Zaten İnci hocada kocasına demişti bunu. İnci Hoca zaten doğru olmayacağı düşüncesiyle bunu hep içine attı ve Mete'ye kesinlikle belli etmedi hatta ona kızdı istemeye istemeye. Ancak böyle bir hastalığa yakalanınca artık saklamamak, hiç olmazsa ölürse de bu duygularından Mete'nin haberi olmasını istedi daha fazla tutamadı. Hem aşk kural felan dinlemez.

Kesinn İnci ve Mete konuşmasında ağlıcam.. İkisi de süper oyuncular.. Alıp götürüyorlar beni onlar konuşurken.. Ahmet'te aile işine karıştı iyice karışacak ortalık. Bakalım Ali Ekber'i karşısında görünce ne yapacak. Anlasın işte nasıl bir kadınla evlendiğini. Bu arada Cemile'nin hamileliği daha çok yeniydi hastanede aldıramıyor mu bebeğini. O zamanlar yasak mıydı acaba çocuk aldırmak. Çünkü bir ara nüfusun artması istendiği için bebek kürtajları yasaklanmış.

aliye gıcıkkkkkkkkkkkk oluyorum cemile yi bi rahat bırakmadı herkes onun kadını zaten fikirsiz dengesiz ya cemile balıkçıyla evlensinnnnnnnnn

Son düzenleme:
Yaa başını kaçırdım filmin noldu kızlar ? :26:

ali kaptan cemilden af diledi çocuğu aldırma brb büyütelim dedi..biişi kaçırmadın yani..senaryo çalındıktan sonra diziyi hızlandırdılar

İnci'nin surat da bembeyaz olmuş..
Sedat'ın bi zil takıp oynamadığı kaldı, İnci akşam sen git deyince.. Ne ruhsuz adammış...Ayrıca İnci'de nie bi tükürmüyo şu adamın suratına..Ne biçim koca bu be...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…