Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Alii kaptannnnnnn sor bakalım o kasadaki paralar kasaya nasıl ve nerden gelmiş

Bu çemçük karolin Aliyi satıp kaçar diye düşünüyorum ben
çemçük ne ki kız

içimden bir ses carolin parayı getirecek diyor ama hadi hayırlısı

ellerine sağlık sonerrrr ama elin değmişken iyi ce sıksaydın mesudenin boğazını

belki de inci hoca da yaş olarak küçüktür. mete kadar olmasada tabii. çünkü eskiden öğretmenlik için 4 yıl üniversite okumazlarmış. liseden sonra öğretmen okulu 2 yılmış ve hemen göreve başlanıyormuşşş

en güzel sahne: yeşil ağaçlı uzun yolda eski model kırmızı araba içinde birbirine sarılmış soner ve aylin sahnesi...çok romantik...

sorun inci hocanın yaşının büyük yada küçük olması değilki,mete 15-16 yaşında bir lise öğrencisi

sorun inci hocanın yaşının büyük yada küçük olması değilki,mete 15-16 yaşında bir lise öğrencisi

benim kayınpederim o dönemlerde öğretmen olmş sadece öğretmen lisesi bitirince öğretmen olunuomş cnm ilk tayini çıkıp görevine başladığında 19 yaşındaymış :S

bencede sanki maske var yüzünde berrinin hiç doğal durmuyor...

gazetede onun yuzuyle ilgili biseyy yaziyordu bisey yapmis ta kac seans sonra duzelmis yuzu sivilceli gibi asiri fondoten suruyo bazi sahnelerde yuzunde sivilceler belli bazilarinda cok purussuz...

yegenıne mı sewındın oynıcak dıyee cemıleye mı sevındınnnnnn:82::82::82:

yeğenim için sevindim tabiki.zavallım bişeyler yapıp başarılı olmak çocuğuna bakmak için uğraşıp duruyor.tiyatro da da oynuyor.leyla nın evi nde.zülfü livanelinin eseri tiyatrokare de.duyurulur.

soner ve aylin sahnesini çıkarıyorum onun dışında çok sıkılarak izledim en son ekberin konuşması zaten iyice baydı beni.cemile sürekli ben ne yapıcam ben ne yapıcam diyip ortalarda dolanır .berrin zaten istikrarı bozmadan ahhhhmeeet ahhhmeeet diye bağırır hayır ne bekliyodun adam iki gün yanında kaldı diye sütten çıkmış ak kaşık mı oldu.ali desen ayrı bi havada ne yaptığı belli değil gücü sadece zayıf kadınlara yetiyo kolaysa sorsana bitanecik carolinine paralar ne iş diye.amaaa soner ve aylin sahnesi bitirdi havada aşk kokusu olmadan dizi mi izlenirmiş

Soner-Mesude sahneleri çok iyiydi. Ellerine sağlık bide bizim için vur bide bizim için söv dedirtti Soner-Aylin sahneleri imkansız aşk kokuluydu. Berrine her zamanki gibi uyuz oldum annem bu kızın annesi buna hamileyken neye bakmış deyip durdu Ekber dinsizin hakkından imansız gelir dedirtti yine. Ve Osman kuzum Osman senin kaldırdığın ellerini yerim ben

ben de iki sahne sadece beğendim,biri sonerin mesude sahnesi,çok komikti,mesude deli ya,bile bile adamı çileden çıkarıyor,ne cesaret ama,güzel bir evlilik olcak onların,süleyman gece bile kapıdan artık ayrılamaz,soner ruyada bile mesudenin boğazını arar,ve ikinci de soneri ve aylin sahnesi,çoook güzeldi,gerçek aşk havası vardı,sadece yan yana oturup bile onlra yetiyor da artıyor,huzur buluyorlar,çok duygulandım, cemile ali,karolin ve hortlak sahneler baydı beni,ev işleri bitirdim,çok sıkıciydı,inşl yeni bölüm daha hareketli olur,

ben dün inci hocaya çok üzüldüm..mete hep baktıda o yalnızlık çekti ya o çok üzücü cidden ya kocası deli etti ya kadının yanından gitmek için bir şey bekliyormuş adam dünden razı çekti gitti be..

gazetede onun yuzuyle ilgili biseyy yaziyordu bisey yapmis ta kac seans sonra duzelmis yuzu sivilceli gibi asiri fondoten suruyo bazi sahnelerde yuzunde sivilceler belli bazilarinda cok purussuz...

arkadaşım o tedavi görmeden önce onun yüzündekileri fondoten bile kapatamıomuş..o kadar kötümüş ondan tedavi oldu geçmiş yani..ama onlar sürekli makyaj yapıyor ışık altında kalıyorlar ya bozulur yine ciltleri..yine yaptırır para sağolsun :))osman bile zengin oldu o yaşta bende yarısı yok aldığı fiyatın onca sene birikimde:))

sıkıcı bi bölümdü gerçekten
yarısında bıraktımmm kalanını da netten izlerim hızlandırarakkk
sadece aylin ve soneri merak ediyorum dizidee

pembe maskeyle düzeltmiş yüzünü ben reklamlarda yazıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…