Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

tweetysale arkadaşım,;;
"":)) oyuncu olmak varmis analarimiz kucukken bizide ajansa yazsaydi bizde zengin olurduk:))"""

valla öyle:))bende çcuğum olursa hemen doğduğu gün bi ajans kapısına gidiyorum:)şstersen beraber gideriz..zengin oluruz kız:)osmanda kimmiş deriz:))

şimdi bu üzüntüyle muratın hastalığı nükseder ölür aylin paralara ve sonere kavuşur

aptal mesude geber git yaa

Nasıl bi gıcık kızdır bu mesude yaHiç bir dizi karakterine sinir olmuyorum ona olduğum kadar ali kaptanda dahil

hiç akıllanmıyo bu mesudede heee..
o kadar dayak yeni kafasında elma patladı yok akıllanmıyo..

mesude kendini çok akıllı sanıyor ama aslında aptalın teki.Bakalım şimdi neler olacak. Mesudenin bacağına sıksın soner de görsün gününü. Murat'ın değneklerini alır artık, uyuz

Ekber'li sahneler acayip sIkIcI. bayilcaktik izlerken, cok bogdu yaa.
Inci hocaya cok uzuldum. En sevdigim sahneler Inci hocayla Mete'nin sahneleriydi. Yalniz birsey soylemek istiyorum. Inci'nin Mete'ye soyledigi bazi seyler bir ogretmen-ogrenci iliskisi icin cok uygunsuzdu. "sen benim gonlumu fethettin"'de biraksaydi. Ne diye "korktum, soyleyemedim" gibi seyler soyledi ki. Evliligi ne kadar kotu olursa olsun, nihayetinde evli bir kadin.

Ben Mesude'yi çözemedim.
Soner'i seviyor mu?Parasını mı seviyor? Aylin'i mi kıskanıyor çözemedim :44:
Ama üzülsem üzülsem çocuğa üzülürüm Aylinle bi birlikte olamadı gözü açık gidcek yavrucak

Bende üzüldüm çocuğa yaa ama o da çocukların şeker istemesi gibi aylini istiorum aylini istiorum tutturmuştu o isteyince olcak sanki kızın ne düşündüğünü hiç önemsemedi evlendi mutsuz oldu tabi ee bitek kendini düşünürsen olcağı bu

muratta bunu duyduktan sonra artık ölsün yani,zaten ölmezse daha bişi olmaz bu murata soneri de aylini de gömer

Etik olmayabilir evet..Ama benim inci hoca ve mete'nin sahnelerini izlemek çok hoşuma gidiyor..Çünkü hiç bir ard niyeti olmadan çok samimi duygularla seviyor inci hocayı..ailesinden göremediği güveni,yakınlığı,sorumluluğu inci hoca gösterdi ona,adam yerine koydu onu..O yüzden eleştireceğimize ibret alıp çocuklarımıza ,yeni nesile sevgimizi kaçınmadan göstermeliyiz...

Ona bakarsınız çoğu dizide sıfır mesaj.. üstelik çarpık çurpuk konular...Haberler dahil..yada benim en sinir olduğum sürekli belinde silahı ve parası olan kahraman oluyor rol model oluyor...Ne kadar yanlış .gücün eğitimde olduğunu,insalıkta olduğunu öne süreceklerine,silahı,zorbalığı öne çıkarıyorlar...

Birde benim görüşüm İnci hoca Mete'ye duygusal bir ilgi duymuyor..Evet onu seviyor ama..Sevgili babında değil..

Son düzenleme:
Murat ölse yine aylinle soner birlikte olamaz,soner öldürür masudeyi hapsi boylar

soner adamlarından birine vurdursun mesudeyi,ya da mesudeyi araba çarpsın,başına yıldırım düşsün,denize düşsün boğulsun,hap içsin intihar etsin gitti paracıklar aylinle soner yicek diye,ekber bunların evi kundaklasın anası babası mesude toptan tahtalı köye

bir kaç haftadır sıkmıştı iyice ama bu hafta güzel olacağa benziyor baya heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…