Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

berrin ilk başlarda ne kadar aklı başında bi kızdı..şimdi mesudeden bile daha embesil olduğunu düşünüyorum..

osman ya saatlerce izlerim o dünya tatlısını mınıcık ellerını nasıl kaldırdı=)

artık eski heyecanı alamaz oldum dizide.olayların çok dışına çıktılar.yok cemilenin hamileligi,mesudenin trilyon falan istemesi..umarım gidişat bıktırmaz

berrin ilk başlarda ne kadar aklı başında bi kızdı..şimdi mesudeden bile daha embesil olduğunu düşünüyorum..

canım mesudenin bir amacı var ama berrin asalak asalak dolaşıyor kızda zerre kadar düşünce yok anam tuvaletten çıkmıyor veya babannemle gizli gizli konuşup neler çevriliyor mete okluna gidiyormu kardeşim aylin sevmediği bir adamla evlendi sevdiği adam gözünün önünde nler ekiyor hi aklına bile gelmiyor. onun için varsa yoksa ahmet. kız evladı anasının sırdaşı derler bunda ne gezer oofff ok sinir oluyorum artık izlerken eskiden verdiği zevki vermiyor dizi sonerle aylin için izliyorum hhhaaaa birde süleyman

Gerçekten dünkü bölmde birşey yoktu yinee.. Bomboş bir bölüm. Mesude'nin yeni entrikaları ve Aylin- Soner, Mete- İnci alkı olmasa hiç izlenmeyecek. Ali'nin evinde de annesi oturmuş olanlaroı izliyor. Odada dövse Cemile'yi Ali kadın hiçbirşey yapmıcak. Ayrıca başka ebe mi kalmadı memlekette yaaa.. Cemile'de iyi iş buldu. Bir gün gidiyor sonra 1 ay gitmiyor felan. Berrin zaten lüzumsuz işler müdürü. Taktı bir Ahmet'e gözü başka birşey gördüğü yok annesinin hali perilan neyin var bile demiyor, dertleşmiyor. Nereye gidecek bu dizi acabaa..

Bu murat ne zaman olecek yaa
bence Carolin yine bi seytanlik yapacak ama ne yapacagini kestiremiyorm

34 bölüm fragman....

[video]http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=9511[/video]

Son düzenleme:
Bu murat ne zaman olecek yaa
bence Carolin yine bi seytanlik yapacak ama ne yapacagini kestiremiyorm

valla muratın hiçç ölmeye niyeti yok her bölümde dahada canlı gözleri parlıyor evlenmeden önce ölüm döşeğindeydi aylin şifa verdi ona galiba bence carolinparayı getirmicek ama alide bi şekilde kurtulcak ekberden o ölmez daha yapcağı çok şey vardır cemileye

fragmana şaşırdım doğrusu hiç beklemiyodum mesudenin herşeyi itiraf edeceğini normalde uzattıkça uzatırlardı seneryoyu:44: murat bunları duyduktan sonra ölmezse daha bişeycikler olmaz ona şu kızın boş boğazlığı yok mu delirticek beni ailecek dedikoducu bunlar
şu mesudeyi napmalı kaynar kazana atmalı yandım soner dedikçe altına odun atmalı

:)) oyuncu olmak varmis analarimiz kucukken bizide ajansa yazsaydi bizde zengin olurduk:))
pembe maskeyle düzeltmiş yüzünü ben reklamlarda yazıyodu

ewet dogru bende gazetede okdm intte...ama yinede bazen var yuzunde bazen yok ne is anlamadim ama ilk zamanlarda daha kotuydu...

SonerAylinin Ormanlıkta yakınlaşma sahneleri çekilmiş..
İlerleyen bölümlerde Soner Mesudeyi kolundan vuruyor
Birde Murata herşeyi açıklıyorlar..

-Cemile Gerçekten Hamile.Ama çoçuğunu düşürecek..
-BerrinAhmetse hani odunlukta yattıkları gün birlikte olmuşlar
-Sezon Finali 38.bölüm..
-İncide bu sezon Rahmetli gerçekten..

ya bu mesude kafayımı yemiş konuşuyor hala zorla kendini öldürtecek sonere:104: sonerde kendi kaşındi gerçi başka kız yok gibi onu başına sardı

Dizide diğer sezonda uzun bir zaman atlaması var..Yani diğer sezon Emir berke dizide olmayabilir(%85 ihtimal)
ayrica ahmet hapiste sislenecekmis ama bisey olmayacakmis..

[video=facebook;10150200293613679]http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150200293613679&oid=136524956399229&comments[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…