- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
bir gece gidip berrin ahmetin yanına yatmıştı evdekiler uyuyordu o geceberaber olmuşlar berrinde akıl yokki yaptıklarına bakarsakana kız doğururlar artık
bilmiyorum artık ben öyle bir sahne hatırlamıyorum ama olmuş olabilir. Benim hatırladığım Ahmet odunluğa saklanmıştı o günden sonra da bir ay geçti işte o arada ne oldu blmiyoruz. Cemile'nin bulantılar başladı. Berrin peynir- ekmek felan götürdü hatta çıktı. Sonra ki bölümdeydi sanırım zaten Osman top oynarken az daha yakalnıyordu ama Ali'nin hamileliği öğrenip Cemile'ye gelmesiyle ve tartışmada Ahmet'te çıktı zaten odunluktan bunlar zaten iki bölümde olanlar ne ara Berrin gitti onunda geceyi geçirdi orasını hatırlamıyorum ama dizi bu herşey olabilir.
hastanede mete ve sedat kavga edeceklermiş, ayrıca inci hoca nın saçları dökülecekmiş
bi de berrin de hamile kalıyormuş.
o sahneyi kaçırdınız herhalde birgece geldi yanına yattı ama gerisini göstermedimercimeği fırına vermişler demekkiii
neeeeeeeeeeee berrindemi hamile
yyyaaaawww ne ara evde misafirken gitti yanına yattı yahu ayıp ayıp bu berrin hiiç akıllanmaz valla birde kapıda yok bunların odalarda nasıl duymamışlar biri perdeyi açsa wuhhuuu
Yok yok odunlukta mercimeği fırına vermişler
odunluktamı toz toprak içinde allla allllaaa harbiden mercimek kadar aklı yok bu berrinin haksız değilmişiz onu sevmeyerek yani
Yok yok odunlukta mercimeği fırına vermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?