Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bir gece gidip berrin ahmetin yanına yatmıştı evdekiler uyuyordu o geceberaber olmuşlar berrinde akıl yokki yaptıklarına bakarsak ana kız doğururlar artık

bilmiyorum artık ben öyle bir sahne hatırlamıyorum ama olmuş olabilir. Benim hatırladığım Ahmet odunluğa saklanmıştı o günden sonra da bir ay geçti işte o arada ne oldu blmiyoruz. Cemile'nin bulantılar başladı. Berrin peynir- ekmek felan götürdü hatta çıktı. Sonra ki bölümdeydi sanırım zaten Osman top oynarken az daha yakalnıyordu ama Ali'nin hamileliği öğrenip Cemile'ye gelmesiyle ve tartışmada Ahmet'te çıktı zaten odunluktan bunlar zaten iki bölümde olanlar ne ara Berrin gitti onunda geceyi geçirdi orasını hatırlamıyorum ama dizi bu herşey olabilir.

bu dizi bana artık hiç cazip gelmiyo,,topicine bakınca anlıyorum herşeyi,izlemiyodum desemde yeridir yarım yamalak hep..

o sahneyi kaçırdınız herhalde birgece geldi yanına yattı ama gerisini göstermedi mercimeği fırına vermişler demekkiii

Berrin hamile kalacak demek:) yeşilçamda kıza ya da adama araba çarpardı kör olurlardı aklıma o geldi niyeyse:)

o sahneyi kaçırdınız herhalde birgece geldi yanına yattı ama gerisini göstermedi mercimeği fırına vermişler demekkiii

demekki öyle oldu canımm. Berrin'de hiçbir fırsatı kaçırmıyor maşallah ne cesaret yaa orada saklarken adamı bir de gece gidip yanına yatmak. Bu yıllarsan değil, 60'lı yıllardan bahsediyoruz yanii ne kolay gitmiş yatmış hemen. Bu kızın okulla alakası yok ki varsa yoksa Ahmet. Annesinin dertlerini bile bilmiyor. Ana kız karın büyütecekler o zaman. Ayy ne saçma olacak yaa...

neeeeeeeeeeee berrindemi hamile
yyyaaaawww ne ara evde misafirken gitti yanına yattı yahu ayıp ayıp bu berrin hiiç akıllanmaz valla birde kapıda yok bunların odalarda nasıl duymamışlar biri perdeyi açsa wuhhuuu

neeeeeeeeeeee berrindemi hamile
yyyaaaawww ne ara evde misafirken gitti yanına yattı yahu ayıp ayıp bu berrin hiiç akıllanmaz valla birde kapıda yok bunların odalarda nasıl duymamışlar biri perdeyi açsa wuhhuuu

Yok yok odunlukta mercimeği fırına vermişler

2.polat ekbero kadar kişinin hakkından geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…