Hastanede Mete ve Sedat kavga edeceklermiş, ayrıca İnci hoca nın saçları dökülecekmiş
Bi de Berrin de hamile kalıyormuş.
Berri hamile mi kalıyormuşyuh artık ilk başta birlikte olduklarında düşünmüştüm böyle birşeyi ama üzerimde oldukça vakit geçti. Kaldı ki annesinin yaşadığı olay bile Berrin ile Ahmet'in birlikteliğinden çok çok sonra oldu ve onunda üzerindne ayrıca bir ay ge.ti Cemile'de belirtiler belirdi. Peki bu zamana kadar Berrin'de hiç mi belirti olmadı bu hesaba göre Berrin'in bebeğinin 3 aylık olması laızm en az o zaman daha Ahmet'n annesi bile ölmemişti. Ha sonra tekrar birlikte oldularsa nerede oldular. Berrin bir daha onun evinde kalmadı, herhalde kömürlükte de birşey yapacak halleri yok. Annesi eve kabul ettiğinde de o kadar kişi varken hemde annesi varken olmaz yanii. Ama bu dizi de herşey olur yanii..
-Cemile Gerçekten Hamile.Ama çoçuğunu düşürecek..
-BerrinAhmetse hani odunlukta yattıkları gün birlikte olmuşlar
-Sezon Finali 38.bölüm..
-İncide bu sezon Rahmetli gerçekten..
Aaaa bunlar sağlam kaynaklardan mı geliyo:) Dizi çekilirken izliyo musunuz napıyosunuz:)
cogu tutuyor canim tuyolarin..sete gidenler..figuran olarak oynayanlar yaziyor tuyolari dizinin fan sitesinden buluyorum ben
Hııı tahmin ettiğim gibi:) Ama İnci ölmeseymiş keşke
gec döllemedirBerri hamile mi kalıyormuşyuh artık ilk başta birlikte olduklarında düşünmüştüm böyle birşeyi ama üzerimde oldukça vakit geçti. Kaldı ki annesinin yaşadığı olay bile Berrin ile Ahmet'in birlikteliğinden çok çok sonra oldu ve onunda üzerindne ayrıca bir ay ge.ti Cemile'de belirtiler belirdi. Peki bu zamana kadar Berrin'de hiç mi belirti olmadı bu hesaba göre Berrin'in bebeğinin 3 aylık olması laızm en az o zaman daha Ahmet'n annesi bile ölmemişti. Ha sonra tekrar birlikte oldularsa nerede oldular. Berrin bir daha onun evinde kalmadı, herhalde kömürlükte de birşey yapacak halleri yok. Annesi eve kabul ettiğinde de o kadar kişi varken hemde annesi varken olmaz yanii. Ama bu dizi de herşey olur yanii..
baya bi atlarlarsa Osman büyürrrrPek tatlı çocuk maaşallah,en başında onun için izliyodum diziyi:) Sonradan da bırakamadım,konular sardı beni:)
ilk 7-8 bolum cok guzeldi sonra bozuldu sacmaladilar biraz ama aliskanlik iste izlemeden olmuyor
odunlukta birlikte olmuslar canim daha onceki tuyoda vardi
:78:gec döllemedir
o kadar geç döllenme mi olur arkadaşlar. Olsun olsun en fazla iki hafta olsun. Ta Ahmet'in annesi ölmemişti birlikte olduklarında, neler neler geçti. Kaldı ki annesi ile babasının arasındaki olay Berrin'in olayından ne kadar zaman sonra oldu, onunda üzerinden bir ay geçti biliyoruz ki. Bulantılar felan başladı annesinin. İlla ki Berrin'de de birşey olması laızmdı dizide anlaşılması açısından. Çom saçma olur eğer başka bir yerde birlikte olmadılarsa taa o zamandan hamilelik haberini şimdi alması.. Ama bu dizi de herşey olur şaşırmam yani..
odunlukta birlikte mi olmuşlar hadii canımmm daha nelerr.. Hiç öyle bir sahne görmedik yani hamileliği bağlamak için o sahneyi az göstermeleri gerekirdi ilk ecdeki durumu izlemiştik çünkü. Eğer öyle birşey varsa çok saçma yaa koskoca aklı başında kız odunluklarda felan. Dizi iyice çığrından çıkar o zaman. Ana kız hamile büyütecekler demekki. Ben yine de sanmıyorum ya Berrin'in hamile olacağını. Muhteşem Yüzyıl başlığında da Hazal Kaya'nın 2 bölümlük diziye gireceği yazıyordu ama sahte twitter hesabı alıp yazmışlar o haberi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?