Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aaaay harika,bölüm bomba gibi,mütiş,oooh ,sabırsızlanıyorum salı gel neolur,böyle fragman ise insanı heycanlandıran sa,bölümü hiç düşünemıyoiyi oldu,murat kendine gesin,rum,mesude raydan çıktı resmen ,çokta iyi oldu,murat kendine gelsin kaprisli herif,soner şimdi ayline sahip çıkmak zorunda,murat herkezin hayatı zehir edecek,bu saaten sonra da eğer senarist soneri onla evlendirirse çok saçma olur

sonerin her hafta meshudeye sadist şeyler yapması eğlenceli oluyordu aslında keşke biraz daha sürseymiş:84:

ayhh yaa inş murat daha da kötü olur ölür ve diziden çıkar bıktım onun şımarıklıklarını izlemekten

bence soner ya da aylin rüya görüyor cunku calınan senaryoya göre soner mesude ile evlenio ...
heyecan katmak için yapmıs olabilirler

bence soner ya da aylin rüya görüyor cunku calınan senaryoya göre soner mesude ile evlenio ...
heyecan katmak için yapmıs olabilirler

umarım rüya değildir dizide son zamanlarda tek iyi bir olay gerçekleşecek, en azından bir kez yüzümüzü güldürür.

Ekber, oyunu başlatır. Tuzağa düşen Ali Kaptan hâlâ olan bitene bir anlam verememiştir. Carolin’i paraları getirmek üzere Ekber serbest bırakır. Paraların hepsini yanına alan Carolin, yurtdışına uçak bileti de ayırtır. Ekber ve Ali dışında Carolin’i bekleyen bir başkası daha vardır. Takip edildiğini anlayan Carolin panik içindedir. Mete, tedavi süreci çok zor geçen İnci Hoca’ya refakat edebilmek için annesinden izin alır.

Hapishane’ye düşen Ahmet ise orada bir saldırıya uğrar. Ondan haber alamayan Berrin perişandır. Mesude’nin ailesi ile çat kapı çıkıp eve gelmeleri, üstelik bir de hesap sormaları Soner için bardağı taşıran son damla olur. Nişanı atar, onları da evden kovar. Ancak bu durum evdeki bütün dengelerin değişmesine neden olur. Öfkesinden kuduran Mesude, Murat’a gerçekleri anlatmaya karar verir. Çocuğu bir an önce aldırmak isteyen Cemile başka bir ebe ile anlaşır. Kürtajdan çok korkan Cemile’yi başka bir tehlike beklemektedir.

Bu bölüm güzel olacak faat benim şanssızlığım ne yazıkki ders çalışmam gerekiyor haftaya haftasonu açıköğretim sınavım var. Fragman güzel görünüyor böyle bir heyecan lazımdı diziye. Mesude Murat'a söylese de ne fark eder ki. Zaten Murat bilmiyor mu Aylin'in onu sevmediğini. Bir kere deimşti de beni seveceğin günleri bekliyorum diye. Çok saf olması lazım parası için evlendiğini anlamaması için. Kıza güvence verilmesinden daha doğal ne olabilir ki. Murat Aylin'e çok aşık asla bırakmaz. İnşallah bozulan nişan tekrarlanmaz. Cemile bebeği başkasımna aldırtacakmış ama tehlike varmış ne olacak acaba. Carolin alıp paraları kaçma peşinde ama onu kim takip ediyor ki. Bilmediğimiz kim var.. Ben herhalde sınav bittikten sonra netten izlicem bu bölümü ve aklım kala kala ders çalışcaam..

tabiki hasefe hanım ben böle kaynana ne duydum ne gördüm a dostlar...:)zaten malum paylaşım sitesinde senaryonun çalındığını okuyunca soğuyuverdim ama bu hafta mesudeyle tekrar ısınacağız gb gözüküyor :)

Bugün çapada hastane çekimleri vardı cemile düşük yapmış bütün oyuncular ordaydı aras,berrin,aylin,caroline,ali kaptan,mesude,soner,neriman,kocası ve hasefe hanım geçmiş olsun'a geliyolar...neriman odaya girmek istiyo izin vermiyolar...replikler fazla duyulmuyodu

hakettin soner bey
sanki başka adam kalmamıştı gittin mesudeyle nişanlandın
koskoca soner küçücük mesudenin karşısında nasıl çaresiz kaldı hemen silaha davrandı
hadi korkutsana mesudeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…