Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Soner Aylini yolda yakaladı. eve dönmeye ikna etti mi? Orasını kaçırmışım:26:

olmeyecek daha once tuyo verildi hastanede iyilesecek..fazla kan kaybindan bayildi

Ortalıkta çok fazla tüyolar dolaşınca da, dizilerin senaryolarını değiştiriyorlar...eski sezon dizilerinden biliyorsunuzdur belki
o bakımdan cemileyi öldürebilirler de
ama ozaman diziyi nasıl bağlarlar bilemiyorum:26:

hayır mesude de açık açık söledi birbirlere aşıklar diye,hala aylin gelsin diyo gitmesin diyo! nası labul edicek bu şekildee..hey allahım yaa!

söylemedi cnm murat odaya çıktığında söyleniodu ama murat duymadıı

bu bölümde beni ençok duygulandıran sahne selmanın osmanı oğlu zannetmesiydi nasıl sarıldı oğlum diye yaaa osmanda çok tatlıydı ne güzel konuşuyor hiç korkmadı selmadan bayılıyorum osmana

bende şu murata gıcık oluyorum çok uyuz biri bence ne sinsi o
oyuncak tutturur gibi aylini istiyor uyuz

bende çok duygulandım osman-selma sahnesinde. Gözlerim doldu

Allah hiçbir anayı evlatsız bırakmasın

Son düzenleme:

selma osmandan sonra cemileye sarılınca benm koçiş şimdi bunuda hasan demesin dedi güldük baya..sahneye canlandırınca gözümzde..

benm en çok duygulandığım sahne sonerin ayline sarılmasıydı. sonrası çok güzeldi soner gitti arkasndan aylin koştu soner gülüyordu.. tatlılardı ikiside..
ama mesude ve ailesi ( hödük ailesi ) de süper

off kzlar ya cemile nolcak öle.nie kanama oldu ki hiç bilmem bu konularıda

Cocuk dusurme belirtisi bunlar. Ille de dusuk yapiyor degil tabii, durdurulabilir belki.
Bu tur isler cok kanama risklidir. Cemile bastan hastaneye kosacakti ebeye kosacagina ama nerdeee...
Simdi kan kaybindan gitmezse iyidir.

Biri bana ekberin ordan nasıl sağ çıktığını açıklayabilir mi lütfen.:84: Ben az biraz salağımda anlayamadım

carolin nasıldı akşam? hiç değinmemişsiniz. tüm maskesi düştü. nasılda zavallıydı. " gidecek yerim yok aliğ". ama ölür gider kuyruğu dik giderlerden kadın.bak görürsünüz yine tavlar aliyi

bence cemile ölmez ya burda bi arkadaş yazmıştı hastane çekimlerini neriman falan geçmiş olsuna mı ne geliyolar diye sanmıyorum öleceğini.sonerin nişanı atma sahnesi süperdi nasıl da fırlattı mesudeye yüzüğü annesi de hala bırakıyo kızı orda pes gurursuzluğun bu kadarı yani .para ne tatlı şeymiş murata gıcık oldum ya ne o öyle abii abii aylini getir sanki köpek eğitiyo

ahahaha çok güldüm sonuna kadar haklısın. Hala aylini getir diyo yaa şizofrenmidir nedir anlamadım bu murat gittikçe iyileşiyo zaten yakında koşmaya başlarsa şaşırmam. soner de illallah etti mesudeden artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…