Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

cemile öldü diyorlar acaba öldümü yaa çook merak ettim....
erken fragman izleyen var mı???olsada zaten cemileyi bile bile göstermezleerr....

ay kızlar daha dün gece saat 1 de netten izledim son bölümü,salı günü yoldaydık,ay aylin sonerle çok yakışıyorlar bir birine,nezaman kavuşacaklar ? mesude ne aptın sen biraz daha konuşuverseydi,aşktan meşkten bahsetseydin,belki aylin genç yaşta dul kalırdı,en azından bu konuda faydan olurdu,valla onu bekliyordum,ama olmadı,neyse,başka seferde inş,birde mete inci sahneler çok güzeldi:78:,çok iyi rol yapıyorlar,insanların çok güçlü duyguları uyandırıyorlar:82:,diğerlerden bahsetmiyorum pek beğenmedim,elbette osmanı çok ayrı bir yerde,o şeker şeker,cemilenin olceğni zahnetmiyorum,yonetmen o kadar saçmalamammalı bence,zaten ipin ucunu kaçırdı,hep kanunsuzluk,yasak ilişkiler

Boyama kitabından kelepçe
Daha önce de yazdım, Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin minik Osman'ı ile yaşıtız. Onu izlediğimde hep çocukluğuma dönüyorum. Onun sayesinde, solmaya yüz tutmuş anılarım canlanıyor.
Bu hafta minik Osman, sulu boya yardımıyla boyama kitabındaki önceden çizilmiş figürlerin içini boyuyordu. Ona hep, boyayı taşırmaması, çizgileri aşmaması öğütlenmişti. Ama bir gün Osman sıkıldı. Fırçasının ucundaki kırmızının peşine takılıp sınırları aştı. Sonra yeşili, maviyi, turuncuyu çaldı kağıdın üzerine... Artık özgürdü. İçinden taşan renklerle, sadece düş gücünün sınırladığı alanları boyuyordu.
Onun büyümüş dış sesi o günü şöyle anlattı: "Hayattaki en güzel şey, sınırları aşmak ve dünyayı kendi renklerimle boyamaktır. Bunu keşfettim..."
Yıllar önce ben de aynı duygu ile nefret etmiştim boyama kitaplarından... Sınırları ihlal etme, renkleri diğer alana taşırma kaygısının ellerime kelepçe olduğunu fark edip bembeyaz, boş sayfalara kendi renklerimi çaldığım gün, özgürlüğümü ilan ettiğim gündü. Ondan sonra yaptığım her resim, okulun panosuna asıldı.
Elbette çocuklara disiplin de verilmeli, kurallara uymanın faziletleri de öğretilmeli... Ama onları sınırlara, kalıplara, hücrelere mahkum etmeden, düşlerinin kanadını kırmadan...
Anneler, babalar, öğretmenler... Boş verin şu boyama kitaplarını... Çocukların önüne bembeyaz sayfalar açın... Açın ki, ileride içini dolduracak resim bulamadıklarında şaşırıp kalmasınlar.

yüksel aytuğ

Ben de diziyi soner ve aylin için izleyenlerdenim açıkçası ama kavuşabileceklerini sanmıyorum zaten sene atlanacakmış gelecek sezonda soner de ölür yaşlanıp,zaten bu aşkı güzel yapan imkansızlığı değil mi?

Yeni sezonla ilgili hayallerim var. Mesela Ali hiçbir işte tutunamasın, evi de elinden gitsin, çocukları da ona bakmaz zaten. İnci hoca iyileşsin kocasındna ayrılsın Mete'de okulunu bitirinceye kadar saklasınlar beraber olduklarını sonra da evlensinler. Murat ölmesin ama anlasın artık abisinin Aylin'i sevdiğini ve kendisi bıraksın ve mutlu olsunlar onlarda evlenip gerçi murat hayattayken zor amaaa.. Soner yaşlandığında bile elele olsunlar. Osman okusun iyi bir mesleği olsun. Mete plak çıkarsın meşhur olsun. Berrim Ahmet ile evlensin de muradına ersin.. Carolin Ekber'den paçayı kurtaramasın bankayı soysun yakalansın hapislerde yaşlanmış olsun. Mesude zengin biriyle evlensin istediği gibi ama kocası onu aldatsın felan mutsuz olsun. Cemile ustabaşılıktan sonra kendi işini kursun hatta evlensin güzel bir evi olsun. Ama bunlar hayal tabii hiçbir gerçekleşmeyecek. Olabilecek tahminleri de bir ara yazarım. Şimdi haftasonu olan açıköğretim sınavımın tekrarlarını yapmam lazım hadi görüşürüz arkadaşlar..

ya arkadaşlar benim gibi düşünen varmı acaba bu konuda:ben hikmet karci ve cemilenin birlikte olmasını istemiyorum,balıkçinın essas karısı çok hoş bir bayan--hala da seviyor bu adamı,belki onun aklı başına gelir de selmayı mutlu eder,evliliği güzel devam olmasını isterim,cemile sıktı artık,hep ezik,ee etrdi beni,
,ve ayrıca muratın zaten soner-aylin aşkını bildiği düşünyorum,çok bencil herif,dayanamıyorum,o ayline tokatı attı an,ben orda olsaydım,o elinı koparıp müsaid yere koyardım,tövbe tövbe

dizinin en güzel sahnesiydi sonerin yüzük attığı an bide hödük ailesi diyo ya resmen kahkaha attım izlerken

35.bölümün resimleri kanalın sayfasında yayınlanmış ve soner-carolin bakışması çok ilginç artık yuh diycem yani bir o eksikti çok saçma....

Belki Soner Carolin'in ipliğini pazar çıkaracaktır ondan yakınlaşır.. aman yaa izlediğim 1 tane dizi var onda da sapıtmasınlar lütfen...

Kanaması durmayan Cemile'nin durumu ciddidir. Hasefe hanım gelinini ambulansla hastaneye zar zor yetiştirir.Çaresiz kalan kadın kime haber vereceğini bilemez ve Ali'yi arar. Soner, Aylin'i eve geri dönmeye ikna eder. Ancak evde tüm dengeler değişmiştir. Bütün gerçekleri öğrenen Murat anlaşmanın şartlarını uygulama kararı alır.Hasefe hanım, Cemile'nin durumunu çocuklardan saklamaya çalışsa da Mete'nin refakat ettiği İnci Hoca'da aynı hastanede tedavi olmaktadır.Annesinin yoğun bakımda olduğunu öğrenen Mete kardeşlerine de haber verir. Kötü haber tez duyulur, durumu öğrenen herkes soluğu hastanede alır.Ancak Balıkçı ve Carolin'in de orada olması ortamın iyice gerilmesine neden olur.Hapishaneye düşen Ahmet ise orada da güvende değildir. Hakan'ın babası Ahmet'in infaz emrini verir.Cemile'nin hastaneye kaldırılmasının asıl nedeninin ne olduğunu öğrenmeye çalışan Carolin kolay kolay pes etmez.

carolinde güzel kadın sülün gibi sonerin ilgisini çekmiştir ama cemile için üzüldüm bunların tek suçlusu ali kaptannnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…