Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Abiiiii bana aylini getir diye oyuncağını kaybetnmiş kız cocuğu gibi cırpındı. Ağzına iki tane cakasım geldi. Kız seni sevmiyo, bunu biliyosun ne diye sasıryosun ki mesudenin söylediklerine...

Mall yaa sinir oldum ben.

Caroline de parasız kaldı ohhhh dedim içimden vallahi.

Kaç bölüm sonra bi heyecan geldi diziye,

Bazı sahneleriyle çok baymışlardı,

Soneri tebrik ettim bu bölüm,yüzüğü fırlatması ve hödük ailesi demesi süperdi,

Orda çok güldüm,Allahım bi de o uyuz babası yok mu Mesudenin,nasıl bi erkektir yaa,

Adam konuşmayı bile bilmiyo,pısırık pısırık karısının ağzına bakıyo resmen,

Murata da sinir oldum ben valla,hele o ağlama sahnesi yok mu,

Pek rol yapamadı,yüzü de şekilden şekile girdi çocuğun,

Hiç hasta gibi de durmuyo,yüzü parlak dudaklar ruj sürmüş gibi kıpkırmızı,kim inanır bu çocuğun hasta olduğuna...

Ekberin adamlardan kurtulduğu sahne de hiç inandırıcı olmadı,nasıl 5 dakkada kurtuldu 3-4 adamdan çok ilginç,

Ayrıca Aliye Carolin hakkında herşeyi anlatmalıydı ne o öyle imalar oyalamalar falan,anlat adamakıllı işte de mi..

Bir de Carolinin köpek gibi yalvarışında ve kapıdan Cemileye el sallamasında da çok eğlendim,

Neyse heyecanlı bi bölümdü,sıkılmadan izledik bu sefer yani,Cemile de ölmez merak etmeyin...
:97:

murat aylin gibi güzel kızı buldu ölür mü hiç erkek olsam bende ölmezdim

En başından beri kız onu sevio mu sevmio mu ilgilenmedi ki aylin de aylin

en güzel sahneler
sonerin yüzüğü atıp hödük demesiii
mesudenin ağzının payını vermesiii
ve alinin carolini yataktan kovmasııı
çok hoştu valla

Sırf Mesude'nin yüzünü görmek için izledim diziyi. Ben en çok şoför Süleyman'a bayıldım yaa.. Nasıl da zevkten dört köşe oldu Soner ona ağzının payını verirken.. Kendini ne sanıyorsa Mesude bir de Sülayman'ı şikayet ediyor bizi eve almıyor diye. Ay o Kemal ne sünepe adam yaa o nasıl oturuştu öylee.. Hödük ailesi lafına bittim.. Hele yüzüğü atması süperdii. Ama Mesude nasıl titriyordu bir de alay etti elma getirin diye gördü şakası varmıymışş. Artık başka birşey yapmaya cesaret eder mi bilmem belki de o da intihara kalkışır gibi geldi aklıma. Ya Murat bilmiyor mu Aylin'in onu sevmediğini. İlk evlendiklerinde ben sevmeni beklicme dedi yaa.. Neden o kadar şaşırdı saf mı yanii insan demez mi bu güzel kız neden benimle evlendi diye. Ben dedim zaten asla Murat vazgeçemez geri ister diyee.. Oyuncağı elinden alınan çocuk gibi debelendi yaa.. Amaaa Soner ile Aylin'in sahnesi süperdi yerde oturdular. Bir de İnci hoca ile Mete'nin sahnesi çok duygusaldı. Osman yine çok tatlıydı bence balıkçının karısını o hayata yeniden bağlayacak. Ne dedii; annee sakın beni neriman yengeme bırakmayı aklından geçirmee.. ay süperdii yaaa.. Cemilr ölmedi tabii ki ama o kadar kanamaya da çocuk düşmediyse yuh derim artık. Ama belki de o çocuğu düşürecek ama kızı hamile kalmış olacak. Berrin'e nasıl sinir oldumm yaaa, varsa yoksa Ahmet. Annemin derdi varmış felan hiç umrunda değil arkasına bakmadan gitti bıraktı annesini yüzüstü tama o da haklı ama bu kadar duyarsız olunmaz ki.. Kim görürse hukuk okuyor bir kitap açtığını bir sınava girdiğini görmedik hiç faydasızzz

muratla berrine sinir oldummm biri aylinnn diye tuturdu öbürü ahmetttt diyee annesi ölüyor haberi yok ne anlayışsız kız yaa oturmuş ahmeti düşünüyor annesinin durumunu anlamadı sanki çocuk

Bu diziyi Aylin ve Soner aşkı için izliyorum sırf ama sonu hüsran olacak galiba bu aşkın.

Cemile olmez. Olurse de lazim olunca tekrar diriltirler canim, merak etmeyin. Hic yapmadiklari sey sanki.
Osmanla Semra hanimin sahneleri beni cok duygulandirdi

Soner'in "hoduk ailesi" sahneleri cok sacmaydi bana gore; yuzugu atmasi hosuma gitti sadece. Soner iyice kendi kendini dusurdu yani. O aileye kendi istegiyle girmis, sonra da milletin suratina karsi hakaret ediyor. Ayip denen birsey var yahu. Madem bu kadar saygin yok onlara karsi, ne diye aralarina giriyorsun? Biliyordu onlarin huyunu, nasil bir aile olduklarini sonucta. :84:

ah soner ah...
bile bile başına musallat ettin şu mesudeyi....
madem bir kız olacak hayatında mesudeden başka kızmı yok..

inş. mesude bu sefer dersini almıştır.( hiç sanmam ama)..

soner ve aylin sahneleri yine çok romantikti.

mete ve inci hoca ya çok üzüldüm yine.
inci hocanın acıdan kıvranması,mete nin hast. odasının kapısında ağlaması...

yılan caroline gelince yine ali kaptanı elde etmek için uğrşıp duruyor(malum para bitti sokakta kaldı)
ama yataktan kovulduğuyla kalıyo yılan caroline..ohh olsun sana ohhh...

muratla berrine sinir oldummm biri aylinnn diye tuturdu öbürü ahmetttt diyee annesi ölüyor haberi yok ne anlayışsız kız yaa oturmuş ahmeti düşünüyor annesinin durumunu anlamadı sanki çocuk

osman bile berrinden daha akıllı çocuk aklıyla herşeyi daha iyi anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…