Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

herşeyiyle çok beğendim. senaryo, oyuncular, görüntü kalitesi süper.
reytingi bol olsun !

yine bi dziyi bekledim ve yine değdi :lepi: bu sene izliycegim 3 dizi belli oldu

büyük oğlan hafif kırık gibi geldi bana:hulya:
fakültedeki 6.filo muhabbetinde çok pis duygulandım:smiley-cool:hindi gibi kabardı duygularım şerepsizim

ben mi çok duygusuzum yahu, yoksa abimle beraber izledik espriler havada uçtu ondan mı böle oldu yani, ne bilim doktorların ellinci kez tekrarını izlememe rağmen hala ağlarım ama ben bu dizide hiç duygulanmadım bile...

hatta ne bilim adam daha gelmeden hepsi ters ters konuştu, bari öncesini de göstereydiniz bileydik adam napmış bunlara, bişe dediği yok çocuklara kadın çocuklarım diye öne atlayıp duruyo:)

Beklediğime kesinlikle değdi,
harikaydı, senaryodan oyunculara, mekanlardan görüntü kalitesine kadar. alkisalkisalkis
Osman çooook şeker ya opuyorumnanaktan
Raitingi bol olsun, bu sene yine Kanal D'deyiz anlaşılan tabi Pazartesi şeyy Ezeltesi hariç kaydirigubbakcemile3

Bu arada topice özlediklerim canlarımda gelmiş, Tanrıçam Patim biriciklerim Şeniz Şeniz

Yarın geniş analizle görüşmek üzere iyi akşamlar kaydirigubbakcemile3

valla bencede adamcağızın bişey yaptığı yok.kadın karıştırıyor ortalığı.aynı yaprak dökümündeki gibi.anne ve baba arasında tutarsızlık var.dolayısıyla çocukr boşlukları hemen değerlendiriveriyor.heralde bu çocuklarda onlar gibi olacak.

çocukların tüm hayatı anneleriyle geçiyor. babalarına ihtiyaç duyduklarında yanlarında olamıyor babaları. bu yüzden tepkililer babalarına.

ağla ağla bi hal oldum
bu dizi izlenir

bende aynen çok ağladım eşimde ağladı
keşke hiç gitmeseydin baba dedi ya çok üzüldüm
pahalı oyuncaklar yerine bizi sevseydin baba mafoldumben mafoldumben

herşeyiyle çok beğendim. senaryo, oyuncular, görüntü kalitesi süper.
reytingi bol olsun !

osman çok tatlıydı :1hug:

osman süperdi gerçektende
bayıldım sıkasım geldi yanaklarınıı cuvv cuvvvv gamyoncuiremsu

çocukların tüm hayatı anneleriyle geçiyor. babalarına ihtiyaç duyduklarında yanlarında olamıyor babaları. bu yüzden tepkililer babalarına.
hayır yani benim anlamadığım adam ne dese kadın hemen kaplan gibi atılıyo, mesela kıza dedi ya anarşistlerden uzak dur diye, hemen hepsi tavır yaptı, han azarlamadı etmedi adam, sonra mutfakta müdürden gelen kağıt için bu ne dedi, adamı hiç döveceği falan yoktu, kadın zorla adamı sinirlendirdi, adam da o sinirle çocuğa vurdu...

hem adam naapsın gemici yani, uzakta olması onun suçu mu yani, bu olayların öncesinde nolduğunu bi gösterselerdi hani nedir bu tripler anlardık yani...

bence kadının gözünden bakınca kadın, adamın gözünden bakınca da adam haklı. eşini aldatmasını saymazsak tabi !
kadın çocuklarına hem annelik hem babalık yaptığı için çok sahiplenici davranıyor. ilerleyen bölümlerde daha iyi anlarız olayları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…