çık mutfağımdan çok iyiydi:roflol:
ben mi çok duygusuzum yahu, yoksa abimle beraber izledik espriler havada uçtu ondan mı böle oldu yani, ne bilim doktorların ellinci kez tekrarını izlememe rağmen hala ağlarım ama ben bu dizide hiç duygulanmadım bile...
hatta ne bilim adam daha gelmeden hepsi ters ters konuştu, bari öncesini de göstereydiniz bileydik adam napmış bunlara, bişe dediği yok çocuklara kadın çocuklarım diye öne atlayıp duruyo:)
ağla ağla bi hal oldum
bu dizi izlenir
herşeyiyle çok beğendim. senaryo, oyuncular, görüntü kalitesi süper.
reytingi bol olsun !
osman çok tatlıydı :1hug:
Sonunu anlatıverin kızlar..Odaya gel dedi..Benimki maçı açtı gitti dizialsanaalsanasmile
hayır yani benim anlamadığım adam ne dese kadın hemen kaplan gibi atılıyo, mesela kıza dedi ya anarşistlerden uzak dur diye, hemen hepsi tavır yaptı, han azarlamadı etmedi adam, sonra mutfakta müdürden gelen kağıt için bu ne dedi, adamı hiç döveceği falan yoktu, kadın zorla adamı sinirlendirdi, adam da o sinirle çocuğa vurdu...
çocukların tüm hayatı anneleriyle geçiyor. babalarına ihtiyaç duyduklarında yanlarında olamıyor babaları. bu yüzden tepkililer babalarına.
valla bencede adamcağızın bişey yaptığı yok.kadın karıştırıyor ortalığı.aynı yaprak dökümündeki gibi.anne ve baba arasında tutarsızlık var.dolayısıyla çocukr boşlukları hemen değerlendiriveriyor.heralde bu çocuklarda onlar gibi olacak.
odaya gedl dedı ,oda da kım bu Carolina dedı adam sok oldu bitti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?