bayıldım bayıldım.. uzun zamandır bu kadar kaliteli dizi yoktu.. ağlamaktan içim şişti ama o çocuğun dayaktan sonra bile dik duruşu tam süperdi.. gerçekten oyunculuk ve senaryo 10 numara..
Aynen ya bittim orada, kucağıma alıp sarılmak geldi içimden.
Bir de babası Mete yi fırçalarken masanın altından ablasının kucağına sıvıştı ya
Nasıl tatlı bir çocuktur bu ya boshayallersmile
Osman ın şiirine de bittim; eksik yazdıysam tamamlayın kızlar
Ben masal gibiydim bir vardım bir yoktum,
Büyükler beni görmek istediklerin de var olurdum,
İstemediklerinde yok olurdum,
Çünkü çocuktum.
Ama yanlış biliyorlardı, ben her zaman vardım,
En çokta beni yok sandıkları zaman vardım,
Çünkü benim yanımda maskeleri düşerdi...
boshayallersmile
2. bölüm fragmanını verdiler az önce. yine çok güzel bir bölüm bekliyor bizi a.s
Osman ın şiirine de bittim; eksik yazdıysam tamamlayın kızlar
Ben masal gibiydim bir vardım bir yoktum,
Büyükler beni görmek istediklerin de var olurdum,
İstemediklerinde yok olurdum,
Çünkü çocuktum.
Ama yanlış biliyorlardı, ben her zaman vardım,
En çokta beni yok sandıkları zaman vardım,
Çünkü benim yanımda maskeleri düşerdi...
boshayallersmile
dizinin tekrarını izleyip not edecektim, siz paylaşmışsınız opuyorumnanaktan hatırımda kaldığı kadarıyla az bir eksiği var ama net hatırlayamıyorum o kısmını. bulunca tamamlarım
ayy neler oluyooo
bizede anlat bizedeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ben masal gibiydim.. Bir vardım,bir yoktum.. Çünkü çocuktum.. Büyükler beni görmek istedikleri zaman vardım, görmek istemediklerinde ise yok.. Ama yanılıyorlardı.. Ben hep vardım.. En çokta onlar beni görmek istemedikleri zaman vardım.. Hepsi birbirlerini gördükleri kadar bilirlerdi.. Oysa benim yanımda hepsinin maskesi düşerdi, en gerçek halleriyle var olurlardı.. Çünkü çocuktum, onlar için yoktum.. Onları en gerçekçi çizgileriyle çizdim beynime.. Masal oldular.. Hepsi masal kahramanı olarak içimde kaldılar..
Heh eline klavyene sağlık vereliniortak
Ben masal gibiydim.. Bir vardım,bir yoktum.. Çünkü çocuktum.. Büyükler beni görmek istedikleri zaman vardım, görmek istemediklerinde ise yok.. Ama yanılıyorlardı.. Ben hep vardım.. En çokta onlar beni görmek istemedikleri zaman vardım.. Hepsi birbirlerini gördükleri kadar bilirlerdi.. Oysa benim yanımda hepsinin maskesi düşerdi, en gerçek halleriyle var olurlardı.. Çünkü çocuktum, onlar için yoktum.. Onları en gerçekçi çizgileriyle çizdim beynime.. Masal oldular.. Hepsi masal kahramanı olarak içimde kaldılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?