Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Ana diziyi 2.kez veriyolarr.Ay salı akşamlarımızda bu diziyle kapandı.zemuszemusÇok beğendim ben.Yalnız adama gıcık kaptım şimdiden he.Bakalım neler olacak..?

Ana diziyi 2.kez veriyolarr.Ay salı akşamlarımızda bu diziyle kapandı.zemuszemusÇok beğendim ben.Yalnız adama gıcık kaptım şimdiden he.Bakalım neler olacak..?

evet, tekrarı yayınlanıyor onu da izliyorum :1rolleyes:
erkan petekkaya da kendisini izlerken sinir olduğunu söylemiş röportajında a.s

Güzel bir dizi olmuş ben de beğendim bu sene takip edeceğim bir kaç diziden biri olacak..

Tekrarımı sadece küçük çocuğu görmek için tekrarını izleyebilirim çok tatlı çocuk

bu çocuklar arasında üveylik falan mı var anlamadım ben ikiye iki düşman gibiler??
bilen biri söyler mi acep:hulya:

osmanın masa başında dudak büküp, babasının korkusundan ağlamamak için kendini tuttuğu sahnedeki oyunculuğu çok iyiydi

Bayıldımm bayıldımm..

Bir köşede ben bir köşede annem ağla ağla öldük.

Sinema filmi tadında dizi izledik resmen. Ezel'den sonra en kaliteli görüntü yönetmeniyle karşı karşıyayız sanırım.

Oyunculuk,senaryo,müzikler.

O kadar güzel bir dizi olmuş ki.

İlk bölümünde bu kadar tatmin etti beni.

Diğer bölümlerde neler neler olcak kim bilir.

Reytingi bol olur inşallah !

hoşbulduk ciğerparem:1hug:
hevom,patiyle beraber izledik(yanyana değil)her sahnede msj atıyoruz birbirimize:roflol:karoline'de baya sövdük bu gece he
osman çooook tatlı hevom çoookkk:1hug:ağlattı beni kerata amasenağlama
çok emek verilmiş bir dizi,eskiyi yaşatmak kolay değildir:1closedeyes:hele cemileye evlenme teklifi ettiği sahne:asigim:ay çok ağladım çoooksenağlama
pazartesi günü ezel günü o ayrı:hulya:

gözlerim dolu dolu izlerken birden gülmeye başladığım sahne

osmanın babanesine 'maşallah babane,iyi gördüm seni'demeside çok hoştukaydirigubbakcemile3bıcırık yakaydirigubbakcemile2
bende aynen çok ağladım eşimde ağladı
keşke hiç gitmeseydin baba dedi ya çok üzüldüm
pahalı oyuncaklar yerine bizi sevseydin baba mafoldumben mafoldumben

karısına sarhoşken yanaştıda,kadın sarhoşsun dedi yataktan kalkıp mutfakta ağladı yasenağlamaay oda fenaydı:a015:

Son düzenleme:

rica etsem ama bana söyler misiniz:kedi: bu çocuklar öz kardeş mi anlayamadım

kardeşler öz canım...

ay ne güzel diziymiş fragmanlarından bişe olmaz bundan diyordum utandırdı beni valla

rica etsem ama bana söyler misiniz:kedi: bu çocuklar öz kardeş mi anlayamadım

Şimdilik öz diye görülüyor.

Büyük kız Berrin aklı başında, babasının yaptıklarını hissedebiliyor. O sebeple annesinin tarafında.

Küçük erkek Osman tipik bir baba kuzusu. Hani küçük çocuklar babalarını çok sever ya o sebepten baba tarafında.

Küçük kız Aylin ve büyük erkek Mete aralarındaki yaş farkından da dolayı anlaşamıyorlar pek. İki ayrı tarafta olmaları normal geldi bana. Bir de şu var Mete babasından pek sevgi görmemiş ama Berrinle araları çok iyi. Berrin anlıyor onu o sebeple o da Berrin doğal olarak da anne tarafında. Aylin de babaya yağ çekerek istediklerini elde ediyor. Baba tarafında o da.

Aslında anormal bir durum yok ortada. Ama burda ayrımlar çok keskin. Berrin tam anneciyken aylin tam babacı mesela.

eveeeettt dizi sezonu tam analamıyla açıldı..
bu senede yine bi kaç dizi reyting kurbanı olucak..
ve yine bi kaç dizi zirve yapıcak ..
işte bu dizininde zirve yapıcak yapımlardan biri olduguna inanıorum..
konusu güzel oyuncularda çok iiii...
valla ilk bölümden bi dizideağlıcam hiç aklıma gelmezdi..
ama en küçüğünden en büyüğüne herkes çok iyi oyunculuk çıkarmış....
eminin bu sezona isimlerini yazdırıcak güzel yapımlardan birir olucak..
kanal d işini bilio yaaaa...

yeni fragmanı izledinizmi vay bee..
olay var vallaaaaa....
çok güzel bu dizi yaaaa...

2. bölüm fragmanını verdiler az önce. yine çok güzel bir bölüm bekliyor bizi a.s

osmanın masa başında dudak büküp, babasının korkusundan ağlamamak için kendini tuttuğu sahnedeki oyunculuğu çok iyiydi

Aynen ya bittim orada, kucağıma alıp sarılmak geldi içimden.
Bir de babası Mete yi fırçalarken masanın altından ablasının kucağına sıvıştı ya
Nasıl tatlı bir çocuktur bu ya boshayallersmile

Bu sezonun en kaliteli yapımlarından biri olduğu belli.

Baksanıza 9 kayıtlı kullanıcı 1 misafir topiği takip etmekte :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…