Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ben son 10 bölümdür falan izliyorum bu diziyi beni henüz sıkmadı eski bölümleri de izledim internetten ne çok şey olmuş yaa,yeni tanıtım resminde gördüm soner aylinin saçını okşuyor bahçede orman dönüşü kesin murat bunu da gördü ve zaten şüphelendiği aşkı anladı ondan okadar ötmeye başladı gibii....Çok heyecanlı bir bölüm olacak gibi bakalım...

ben en cok aylini seviyorumm..
su murat ne zaman olecek yahu cocuk gittikce diriliyo Sonere de asigim zaten

Zaten memlekette başka hastahane yokmuş gibi, o hastaneyle anlaşmışlar herkes oraya gidiyor. Haydarpaşa Numune mi? Taksim Kızılaymı? ne... Aylinde hapları yuttuğunda oraya götürmüşlerdi

Murat nasılbir anlaşma uygulayacak acaba? İntihar mı edecek.Çünkü anlaşmaya göre murat öldükten sonra Aylin paralara konacaktı:26:

Caroline gerçeği öğrenince ne yapacakki? mors olmaktan başka. Zaten Aliğ ona sırt çevirmiş. Bi de kocasının yaptığı kepazeliği öğrenince mutlu mesutmu olacak

amanıın .... nasıl olur ya başka kan bulamazlar? Ali kaptana kadar 3 tane yetişkin çocuğu var cemilenin. :94::94::94::94:Cemile kendine gelir de öğrenirse tecavüzcüsünden kan aldığını, kanamadan değil, kahrından ölür vallahi

ben en cok aylini seviyorumm..
su murat ne zaman olecek yahu cocuk gittikce diriliyo Sonere de asigim zaten

bende aylini beyeniyorum ama ilk bölümde ne çirkef kız demiştim bunun ilerki bölümlerde ne olacağı ailesinin başını nasıl derde sokacağı belli demiştim ama çok yanılttı beni

canım çapa anadolu öğretmen lisesi o hastane yaptıkları yer bir kadını cevirmişler kullanıyorlar

Ben de aynısını düşünmüştüm

Cemile Ali den kan aldığına göre oda delice çıkışlar yapıp bizi şaşırtabilir kızlar. ha birde şu ezik halini atar artık

ya bu hafta çok heyecanlı yaaaaa cemilenin bebeği kesin düştü sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…