Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ben bu muratı gebertirim laaa alırım altından tekerli sandalyesini elindende değnekleri hadi bakalım neyapacak şımarık salak şey kendini bişi sanıo

[video=youtube;fPtn77Y-CfI]http://www.youtube.com/watch?v=fPtn77Y-CfI[/video]

ayrıca murat çooookkkk çirkinsin yalama saçlı şey bayramlıklarını giyip şeker toplamaya hazırlanmış oğlan çocukları gibi

Son düzenleme:
çok komiksin:
ayrıca murat çooookkkk çirkinsin yalama saçlı şey bayramlıklarını giyip şeker toplamaya hazırlanmış oğlan çocukları gibi
,valla sezon sonunda neapıcaz,bilemedim gitti,yüzde yüz,yönetmen bizi delirtecek bir sezonun son bölümü hazırlamıştır,yeni sezona kadar çatlıyı verces,salı gel seni bekliyorum,özledik,sakinleştiren happı da bulduk,gerekirse yoga da yapcaz,aylin çoook güzelsin,o gözlere bayıldım,ah bi de sonerle kaçamak yapsanız ne olur sanki,sezonun son bölümünde yapın da,biz de mutlu olalım,siz de

Soner aylin halvetini ben de merak ediyorumMurat öleceğine her geçen gün iyileşiyo

bir teklifim var,biz murata yardım edelim,malum kurban bayram yaklaşıyor,o bizim kurbanımız olsun ,böylece aylin ve soner kavuşurlar,yoksa ben dayanamıyacam,ortadat çıt diye gidcem

bir teklifim var,biz murata yardım edelim,malum kurban bayram yaklaşıyor,o bizim kurbanımız olsun ,böylece aylin ve soner kavuşurlar,yoksa ben dayanamıyacam,ortadat çıt diye gidcem

O mıy mıy çocuk nasıl aslan kesildi birden

Soner aylin halvetini ben de merak ediyorumMurat öleceğine her geçen gün iyileşiyo
hay beter olsun sevimsiz
efet finalde böyle olsun
hatta bu filmde 3 çiftin hayatlarıyla final yAPsınlar

O mıy mıy çocuk nasıl aslan kesildi birden
halvetin çekim gücü

aşk nelere kadir kıslar aylin aşkı çocuğu iyileştirdi onlara hayatı zindan edecek soner kardeşi karşısında çaresiz kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…