ben bu muratı gebertirim laaa alırım altından tekerli sandalyesini elindende değnekleri hadi bakalım neyapacak şımarık salak şey kendini bişi sanıo
mesudeyle çok yakışırlar ama
,valla sezon sonunda neapıcaz,bilemedim gittiayrıca murat çooookkkk çirkinsin yalama saçlı şey bayramlıklarını giyip şeker toplamaya hazırlanmış oğlan çocukları gibi
Bütün dizilere şart
soner ve aylin iyi olurmuratta görüp ölür bizde mutlu oluruz
mıtlııyım mıtlısın mıtlılar
Soner aylin halvetini ben de merak ediyorumMurat öleceğine her geçen gün iyileşiyo
bir teklifim var,biz murata yardım edelim ,malum kurban bayram yaklaşıyor,o bizim kurbanımız olsun ,böylece aylin ve soner kavuşurlar ,yoksa ben dayanamıyacam,ortadat çıt diye gidcem
hay beter olsun sevimsizSoner aylin halvetini ben de merak ediyorumMurat öleceğine her geçen gün iyileşiyo
efet finalde böyle olsunbir teklifim var,biz murata yardım edelim ,malum kurban bayram yaklaşıyor,o bizim kurbanımız olsun ,böylece aylin ve soner kavuşurlar ,yoksa ben dayanamıyacam,ortadat çıt diye gidcem
halvetin çekim gücü
O mıy mıy çocuk nasıl aslan kesildi birden
hay beter olsun sevimsiz
efet finalde böyle olsun
hatta bu filmde 3 çiftin hayatlarıyla final yAPsınlar
halvetin çekim gücü
Halvete de giremiyo ki
aşk nelere kadir kıslar aylin aşkı çocuğu iyileştirdi onlara hayatı zindan edecek soner kardeşi karşısında çaresiz kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?