Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

[video=dailymotion;xix25s]http://www.dailymotion.com/video/xix25s_yuzuk-atti_shortfilms#from=embediframe[/video]

bi muratın sesi çıkmıyordu tam oldu şimdi..
kıza nasıl davranıyor terbiyesiz satın aldın felan..

Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Osman, kazağını sulu boya ile kirletmişti. Cemile onu elinden tutup Balıkçı'nın evine doğru yola çıktı. Araya deterjan reklamı girdi. Dönüşte bir de baktık, Osman pırıl pırıl yeni elbiseleriyle Balıkçı'nın evinde! (Reklam sırasında çitilediler zağar!)

yüksel aytuğ

evet heycanlı olcak yeni bölüm,bir tek karolinin dr la konuşması saçmanın de ötesi,bir kere yakını değil,orda çocuklar var ,ne diye dr dış kapının kola açıklama yapıyor,anlamadım gitti,ayrıca mesude ve hödük ailesi sonerle bir kez daha karşılaşması komedi:81:,bekleyelim de görelim ne olcak:81:

ayrıca bu murat fazla oldu,kendi bağırdı aylini geri getir abisine,hödük murat,sen aylinle değil mesudeyle keşke evlenseydin,o seni çoooktan gömerdi,tövbe tövbe,en azından soner azcik ta olsa koruyor aylini:81:,deli oldum,sen onu bana hediye ettin,bu benim,sanki oyuncak,bu ne yaa,ne olur birisi haddini bildirsin hödük-murata

bu sonere de takılmayan kalmadı aylin ve mesudeyle başlayan zincir carolinle devam ediyor aradaki çıtır çerezleri saymıyom bile ee ne demişler Allahın hakkı üçtür çok şükür üçlediikk :76:

Tecavüzü herkes öğreniyor!
Kanaması durmayan Cemile'nin durumu ciddidir.

Hasefe hanım gelinini ambulansla hastaneye zar zor yetiştirir. Çaresiz kalan kadın kime haber vereceğini bilemez ve Ali'yi arar. Soner, Aylin'i eve geri dönmeye ikna eder. Ancak evde tüm dengeler değişmiştir. Bütün gerçekleri öğrenen Murat anlaşmanın şartlarını uygulama kararı alır. Hasefe hanım, Cemile'nin durumunu çocuklardan saklamaya çalışsa da Mete'nin refakat ettiği İnci Hoca'da aynı hastanede tedavi olmaktadır.Annesinin yoğun bakımda olduğunu öğrenen Mete kardeşlerine de haber verir. Kötü haber tez duyulur, durumu öğrenen herkes soluğu hastanede alır.

Ancak Balıkçı ve Carolin'in de orada olması ortamın iyice gerilmesine neden olur. Hapishaneye düşen Ahmet ise orada da güvende değildir. Hakan'ın babası Ahmet'in infaz emrini verir. Cemile'nin hastaneye kaldırılmasının asıl nedeninin ne olduğunu öğrenmeye çalışan Carolin kolay kolay pes etmez.
Tecavüz olayını Carolin ve diğerleri öğrenebilecek mi?
:18::18::18::18::18:

sonerin mesudeye yüzüğü tinnkk diye fırlatışı süperdi bence.. hödük ailesine iyi bir ders verdi.. :) öldüm gülmekten.
ama o muratın ayline vurma sahnesinde acayip sinirlendim ya. solucak gibi adam. zaten aylinle evlenmeden önce hastalığınının son safhasında değilmiydi bu adam. doktorlar sonere böyle demişti.maşallah evlenince aslan kesildi de aylini tokatlıyo adi şey.. gerçek yüzünü gösterdi işte. kim bilir daha nasıl ezecek aylini.yeni bölümün fagmanında muhtemelen aylin annesi için hastaneye gitmeye çalışırken bu kadar azarlıyor aylini. dedim ya murat adinin teki işte.

internete özel fragman
[video]http://www.youtube.com/profile?feature=iv&annotation_id=annotation_903980&user=oylebirgecerzamanki#p/u/0/MPZKGE9VjB4[/video]

Son düzenleme:
Hastaneden döndükten sonra da olabilir nerde kaldın diye haşlamıştır Muratçıkk, çok komik ya başta ağlıyor sonra da bağırıyor Aylin dizi başından beri ilk kez akıllı birşey yapsa da terk etse şunu çok mutlu olucam

murata kızmayın bence o şuan gururu kırıldığı için öyle davranıyor....

aylinin onu sevmediğini öğrendi bide onun etkiside var ee bide zengin şımarık işte....birazcık...

murat gıcık uyuz ve şımarığın teki
bu ölüm döşeği olması numaramıydı aylini elde etsin diye:44:
snra birden bire dirildi domuz murat

murata kızmayın bence o şuan gururu kırıldığı için öyle davranıyor....

aylinin onu sevmediğini öğrendi bide onun etkiside var ee bide zengin şımarık işte....birazcık...

İyi ama en baştan biliyordu sevmediğini hatta bir bölümde sen de beni sevdiğini bir gün söleyecek misin falan gibi bir şey demişti, murat şımarık ve hayalperest bir çocuk bence, Aylin'in onunla niye evlendiğini sanıyorsa artık

ben yeni bölümün fragmanını izlemedim ...bağırıp çağıyormuş sanırım....
Yaptığı doğru değil ama anlatmak istediğim hayal kırıklığı hem hasta normal değil davranışları.....asıl olay çocuklar öğrenicek herhalde tecavüz olayını ozaman nolcek...:18:deli baş yine atlıcek aliiiğnin üstüne...

Burda bir arkadaş vardı yeğeni dizide rol alacaktı cemilenin hemşiresi olarak nerde acaba biraz bilgilendirse bizi :84::84:

Şımarık zengin züppesi pasifff Muratttt nefret ediyorum sendennn
Ayline vuran ellerin kırılsınnnn
Bi ölseydin de Aylincik de Sonerine kavuşsaydı:97:
Soner'e çok kızıyorum bazen, Mesudeyle nişanlandığı zaman falan mesela
ama seviyo Aylini, her türlü koruyup kolluyor. Bir gün bile arkasını dönmedi böyle yapmadı Ayline
Bu pasif de ne sanıyosa kendini hangi hakla böyle erkeklik taslıyosa artık

ah meleğim o murat domuzu yokmu ne sinsi domuz o herşeyin farkında aslında abisinin aylinle olan sevgisini biliyor,salak ayaklarına yatıyo geberesice murat domuzu

ya sıkılmaya başladım ben artık bu diziden ki her hafta heyecanla beklerim..saçmalamaya başladılar sürekli ekşıın olmuyor kardeşim :97: arada normal bişey olsun ama.. yine de izlemeye devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…