Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

rezillik diz boyu seyrederken utandım

Dişlerimi sıkmaktan çenem ağrımış.Reklam girince farkettim yahu sanki çocuk benim çocuğum bana noluyosa

bu ali gerçekten dengesiz yaa hem karısını bırakıp gidiyo başka kadına sonra tekrar karısını istiyo sahip olamayıncada zorla sahip oluyo sonra da o çocuk doğacak diyo pesss valla!!!

neriman herkeze yetriştiricek

şimdi balıkçı sahip çıkmak içn evlenecek herhal cemileyle

aliye evlilik yaramıyor.cemileyle evliyken carolin için ölüyordu.carolinle evlenince cemile için ölüp bitti

Zavallı çocuk doğsada mutsuz olacak bi kere niye doğsun..Parçalanmış bi aile huzur yok bela eksik olmuyor..Neyine gururlanıyorsa ali bey

çok ii bi iş yapmış gibi bğırıyor birde diğer akarsulara sahip çıktın da bu çocuk kalmıştı

Anladık o çocuğun babası sensiz anladık. pisliğinden utanmaktan aciz psikopat!. küfürle deşarj etmek için oluşturulmuş bu karakter.Bu diziden aldığım gerilimi hiçbirinden almadım arkadaş..

Uzun zamandır böyle stresli bi bölüm olmamıştı.
Ben ki ne filmlerden ne dizilerden hiçbişeyden etkilenmeyen insan bu dizide sinirlerime hakim olamıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…