Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

cemile ali ile evlenmez bence e o mahalledede duramaz :26:

son sahnede ali bu çocuk beniiim ben ali akarsuyuuum filan diye zırvaladı yaa
o sahnede aklıma burhan altıntop geldi
onunda böyle kompleksi sahneleri vardı

yok ya sen takma artık dizilerde bile rahat rahat kullanıolar o kelimeyi rtüke bile takılmıo neyse sıkma canını...

son sahnede ali bu çocuk beniiim ben ali akarsuyuuum filan diye zırvaladı yaa
o sahnede aklıma burhan altıntop geldi
onunda böyle kompleksi sahneleri vardı

evet ya çok komikti burhan şimdide avrupa yakası oyuncuları komedi dizisi çekiyormuş yeni inşlh burhan da olur

Bu yaşıma kadar doğru düzgün dizi izleyemeyen ben takıldım kaldım şu diziye yaa yeni bölümünü geçtim fragmanı bile heyecanla bekliyorum, bu akşam çok gerdi benii ama az kaldı az hissediyorum soner ayline ilanı aşk edecek önümüzdeki hafta da hastane çekimi kaldırmıycak bünyem off yeterr,çıksınlar şu hastaneden...

ne bölüm ama,karolin herkeze kazık atıcam derken,kendi şok oldu,o surat ifadesi mühteşem:alı pişman ederim seni,der gibi,------muratı elimle boğmak geldi,iğrenç tip,aylin bi demediki ben sözleşmenin düşen yerine getirdim,sıra sende-gebiri ver,--ay heycandan yazamıyorum,mühteşem bir bölümdü,haftayı düşünemıyorum,ben bi sakinleşiğim yarın görüşürüz kızlar

berrinin cildi halen bozuk kızlar hile yapıyorlar filmde pembe maske felan fiyasko inanmayın

uyuz berrin sinir oluyorum yaa annesi hastanede oturmuş ahmeti düşünüp ağlıyor . bende annesine ağlıyor sandım önce osmanda aynı şeyi düşündü ama berrinde o kafa nerdeeee

uyuz berrin sinir oluyorum yaa annesi hastanede oturmuş ahmeti düşünüp ağlıyor . bende annesine ağlıyor sandım önce osmanda aynı şeyi düşündü ama berrinde o kafa nerdeeee
zaten berrin uyuzunun bütün dünyası ahmet,
başka herşey boş berrin salağı için annesi hastanede umrundamı uyuzun varsa yoksa ahmet

Berrin dizinin şaşkın karakteri zaten hatırlıomusunuz adamlar eyleme gidio o sanki pikniğe gidiomuş gibi sırıtıodu arabada,eylemde de ağız kulaklarda yürüodu hukuk öğrencisinin bu kadar etrafına yaşadıklarına tepkisiz kaldığı da görülmemiştir yani hele o dönemde

off ya seyredemedm!çok şey kaçırdm galiba:26:
aylinle soner sahnelerini çok merak ediyorum

Bu akşam pek aylin soner sahnesi yoktu, güzel olarak sonerin doktor oyunuyla muratı saf dışı etmesi ve aylinle kısa bir konuşması, kötü olarakta muratla kızı evde bırakıp gidişi vardı, geceye caroline damga vurdu günün başrolü onun

İnci hoca yedin bitirdin beni O küçüklük halleri ne güzeldi saçları kesilirken bende onlarla birlikte ağladım kıyamam pamuklara sarar sarmalarım ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…