Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bende inci hocanın sahnesinde çok kötü oldum...
ama o murata uyuz oluyorum..:84:nasıl bağırıyo süleymana.kendini beğenmiş..
carolininde ağız mimikleri gülüşü felan çok komik yaa..sonradan nasıl dondu kaldı...

Kimse değinmemiş sanırım mete inci hocanın yanına giderken ali arkasından meteyle gurur duyuyordu kendi yetiştirmiş kendisi öğretmeiş gibi sanki Bence balıkçı yardım edecek cemileye ve çocuğu aldıracaklar.Ali o yumruğu yediye ohhh içim rahatladı valla fazlasını haketti ama neyse ellerine sağlık balıkçı :)

şu dünkü izlediğim bölümden sadece uyuz muratın tripleri, tavırları, saçma sapan konuşmaları ve amaçsızca bağırış çağırışları kaldı aklımda hala ölücek bir türlü ölemedi gitti tam tersi turp gibi oldu maşallah yakında o değnekleri de atarsa hiç ama hiç şaşırmam

Ali gibi bir koca aman allahım dün son sahnedeki hareketleri yokmu bir insan bu kadarmı kötü olabilir düşmanıma bile verme yarabbım böyle bir kocayı Muratta yakında yürür ne zannetti acaba aylinin ona deli divane aşık olduğunumu

birkaç bölüm sonra görürsünüz carolin sonere takacak kafayı akşam pis pis sırıttı müsayit zamanda tanışırız demiştii daha çok sinir olacağız sanırım

Karolin taktı bile kafayı sonere nasıl bi kadın bu ya
Ama en çok şeye sinir oluorum ekberle ilişkisini öğrenemedi bi türlü ali

evt benimde dikkatimi çekti birde OĞLUMM BENİM dedi ilk defa oğluyla gurur duyduğunu gördüm . çocuklarıyla ilgilenmeye başladı ama geç kaldın aliğğğ

murata accayip sinir oldum. ayline nasıl davranıyor öyle ne sanıyor kendini yaa uyuzzz. bir de yürüse sağlıklı olsa kim bilir neler yapar!!
afferim sonere ama ezdirmiyor aylini. kardeşine ağzının payını veriyor..
aliye balıkçının yumruğu süperdi. ooohh dedim./
caroline mutlaka takacak sonere. ama o akıllı adam. kanmaz inanmazzz. herkes ali gibi salak mı?

Bu kadar kanamaya o çocuk nasıl düşmedi?
iyice saçmalıyorlar.hele o çocuk doğarsa dahada saçmalarlar.

Bu kadar kanamaya o çocuk nasıl düşmedi?
iyice saçmalıyorlar.hele o çocuk doğarsa dahada saçmalarlar.

evt bencede saçma ben düştü gözüyle bakıyordum keşke düşseydi. ali artık cemileye hiç rahat vermez kanda verdi ya yanından ayırmaz artık aldırmasın diye

bu bölümü ben çok beğendim...O inci hocanın küçüklüğü nasılda benziyordu şimdiki haline....Zaten inci hoca çıkınca daha kötü oluyorum.....aynı durumda olan nişanlım var....farklı bir anlam katıyor bana İnci Hoca ve Mete...Ben ile nişanlım gibi....Allah kimsenin başına vermesin...Ve en gıcık olduğum kişide şu aralar herkes gibi Murat......Mıymıy Muratken,bir anda horoz Murat oldu....

Çok yürekten dileğine amin diyorum Allahım kimseyi sağlıkla sınamasın inşallah.Güzel düşün nişanlın iyi olacak ve düğününüzü yapacaksınız seneye

birde kızlar reyting uğruna Soner ile Carolin birbirine yakınlaşırsa hiç şaşırmayın bence....Carolinin o konuşmalarından sonra ileri ki bölümlerde mutlaka birşeyler olacaktır.... Ekber de bir türlü açık açık söyleyemedi gitti..Carolinin nasıl bir insan olduğunu....

Çok yürekten dileğine amin diyorum Allahım kimseyi sağlıkla sınamasın inşallah.Güzel düşün nişanlın iyi olacak ve düğününüzü yapacaksınız seneye

canım benim ya çok teşekkür ederim güzelim...yarın geliyor nişanlım o kadar sevinçliyim ki şuan anlatamam.....Hayırlısıyla inşallah canım düğün haberimi de vereceğim sana......Çok çok çok çok mutluluklar diliyorum canım sana.....

bence de böyle saçma sapan bir kurgu yapacaklar..öyle sezinledim..izlemeeeem walla izlemeeem:95:

Yanınamı geliyor o türkiyedeydi sanırım değilmi..Dört gözle beklediğim düğün haberlerinden birisisin emin olabilirsin hep aklımdasın hep dua ediyorum sana inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur kocişinde

evet canım ikici ilacını aldı yarın yanımda olacak...Türkiye den geliyor....İkimizde yurtdışında kalıyoruz tedavi için gitmişti canım....yine gidecek ama olsun bir hafta onunla birlikte olmak yetecek bana......Çok sağol canım benim ya sizlerin sayesinde güçlüyüm inan bana...böyle hiç tanımadığın birinden hayırlı dualar almak,insana güç ve güven veriyor....Bir kişinin diğer bir kişiye yaptığı dua en günahsız duaymış..inşallah canım duaların kabul olur....ve Rabbım benim hakkında düşündüğün güzel herşeyin bin katını sana versin inşallah......

Asıl ilacını almaya geliyor desene İkiniz içinde moral olacaktır.İyileşeceğine hep inan olurmu hiç karamsarlığa düşme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…