İnci hoca yedin bitirdin beniO küçüklük halleri ne güzeldi saçları kesilirken bende onlarla birlikte ağladım kıyamam pamuklara sarar sarmalarım ben seni
Kimse değinmemiş sanırım mete inci hocanın yanına giderken ali arkasından meteyle gurur duyuyordu kendi yetiştirmiş kendisi öğretmeiş gibi sankiBence balıkçı yardım edecek cemileye ve çocuğu aldıracaklar.Ali o yumruğu yediye ohhh içim rahatladı valla fazlasını haketti ama neyse ellerine sağlık balıkçı :)
Bu kadar kanamaya o çocuk nasıl düşmedi?
iyice saçmalıyorlar.hele o çocuk doğarsa dahada saçmalarlar.
bu bölümü ben çok beğendim...O inci hocanın küçüklüğü nasılda benziyordu şimdiki haline....Zaten inci hoca çıkınca daha kötü oluyorum.....aynı durumda olan nişanlım var....farklı bir anlam katıyor bana İnci Hoca ve Mete...Ben ile nişanlım gibi....Allah kimsenin başına vermesin...Ve en gıcık olduğum kişide şu aralar herkes gibi Murat......Mıymıy Muratken,bir anda horoz Murat oldu....
Çok yürekten dileğine amin diyorum Allahım kimseyi sağlıkla sınamasın inşallah.Güzel düşün nişanlın iyi olacak ve düğününüzü yapacaksınız seneye
birde kızlar reyting uğruna Soner ile Carolin birbirine yakınlaşırsa hiç şaşırmayın bence....Carolinin o konuşmalarından sonra ileri ki bölümlerde mutlaka birşeyler olacaktır.... Ekber de bir türlü açık açık söyleyemedi gitti..Carolinin nasıl bir insan olduğunu....
canım benim ya çok teşekkür ederim güzelim...yarın geliyor nişanlım o kadar sevinçliyim ki şuan anlatamam.....Hayırlısıyla inşallah canım düğün haberimi de vereceğim sana......Çok çok çok çok mutluluklar diliyorum canım sana.....
Yanınamı geliyor o türkiyedeydi sanırım değilmi..Dört gözle beklediğim düğün haberlerinden birisisin emin olabilirsin hep aklımdasın hep dua ediyorum sana inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur kocişinde
evet canım ikici ilacını aldı yarın yanımda olacak...Türkiye den geliyor....İkimizde yurtdışında kalıyoruz tedavi için gitmişti canım....yine gidecek ama olsun bir hafta onunla birlikte olmak yetecek bana......Çok sağol canım benim ya sizlerin sayesinde güçlüyüm inan bana...böyle hiç tanımadığın birinden hayırlı dualar almak,insana güç ve güven veriyor....Bir kişinin diğer bir kişiye yaptığı dua en günahsız duaymış..inşallah canım duaların kabul olur....ve Rabbım benim hakkında düşündüğün güzel herşeyin bin katını sana versin inşallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?