Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aynen alsanaalsanasmile

hiiiiii yüzsüz şıllık,k...ak..
sarı saçlarını avuçla yolarım bunun..meymenetsiz.
alide terbiyesizin önde gideni..
hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor şer..siz

akşam yine gözyaşlarıyla izledim.meteye ve osmana bayıldım her zamanki gibi...beriin ölmemiştir inşallah ya...
kızlar siz CEMİLENİN YERİNDE OLSANIZ NE YAPARDINIZ?boşanmayı kabul edermiydiniz?
eşimle akşam izlerken eşime,^'ben olsam boşanırdım,beni istemeyeni ben niye istiyim ^^dedim.eşimde ^^^kadın adama yıllarını vermiş neden ayrılsın,hem hiç mi gururu yok onca şeyden sonra ^^^^^dedi.baya bi yorumlar yaptık.siz cemile olsanız ne yapardınız???

oyunculuk, kadro, senaryo hepsi şahane. hele o osman yok mu bala batırıp batırıp yerim onu ben.

Hanımlar lütfen yorumlarınızda argo kelimeler kullanmadan dizideki karakterlerin verilen rolü canlandırdığını unutmadan yazın düşüncelerinizi.
Site kurallarımız gereği 3.şahısları küçültücü,hakaret ve saygısızlık sayılacak yorumlar yapılamaz.

Son düzenleme:
akşam ağlamaktan helak oldum . o osmancığın annesine sarılıp ağlaması yokmuydu. mahfoldum resmen. Ali ye olan nefretim günden güne artıyor. aileyi perişan etti adam.

cemile niye boşanmaz bende onu anlamıorum..
boşansana ben kadın o adam artık senden vazgeçmiş...

bilmiyorumkismile:tomato::dilcikar:

napayım carolin karşısında tutamadım kendimi..bi daa olmaz:kedi:

cemile'nin durumu zor
zaten boşanmayarak caroline'e ceza vericekti
gitti bide bıçakladı
bu gidişle hapisteki piskopat kadınlardan çekeceği var

bilmiyorumkismile:tomato::dilcikar:

napayım carolin karşısında tutamadım kendimi..bi daa olmaz:kedi:

Toplasan en fazla 3 dizi vardır takip ettiğim,bu diziyse favori dizim,seyrederken kaptırdığım gözyaşlarıma yenik düştüğüm ah edip sayıp sövdüğüm çok sahnesi oldu,hele Ali karakterini yakalasam bir kaşık suda boğacak kadar öfkeleniyorum,Cemile'ye boşa şu adamı diye feryat ettiğim oluyor lakin burası bir forum ve kuralları vara.s

İçimizden geçen herşeyi sitede dillendirmemeliyiz değil miyerimseniben

ya kızlar bu son bölüm ağalaya ağlaya gözüm de yaş kalmadı.osman yaa osman.o nasıl anne die feryat etmek.............ahh o carolin de beni deli ediyooo,bende onu bi kaşık suda boğarım valla.hadi kızlar basalım şu film setiniguclubacismile

ben olsam cemilenin yerinde kesinlikle boşanmam...carolinin bana bağışlayacağı bir özgürlükle rahat bir şekilde hayatımı sürdüremem...yaptığım işin cezasını çeker paşa paşa yatarım... kendimi kurtarmak için yalan söylemiş olmanın ezikliği fazla gelir sanırım bana...carolinenin beni kurtarmak için yalan söylemesini kesinlikle istemem...beni istemeyeni ben hiç istemem diye düşünemem sanırım o haldeyken...herkes yaptığı hatanın cezasını çekmeli...

4 çocuğum benimleyse haklı bensem hemen boşanır hapisten kurtulurum arkadaşım .
1- varsa eğer vicdan insanın en büyük celladıdır .
2- yuva yıkanın yuvası olmaz .
3- öyle kocanın allah belasını versin :)
4-çocuğumun gözünün yaşına 50 kocayı değişmem .kötükedihüso

tabiki boşanması daha doğru şu durrumda ..ama napsın kadın her iki durumdada olan cemile ve çocuklarına oluyor benle birlikte onlarda sürünsün anlamında boşanmıyor o ....çok yazık ağlayamadım ama kendimi zor tuttum çocuklar vardı yanımda.... cemilenin yerinde olmayı kim hakederki...ya oofff çok zor bir durum sen kocan için yuvan için kendini onut oo çıksın desinki sendin boşanacam hayır kendi fikri olmadığını açıklıyor birde karolin diyorki babababa ....öyle bir adama ne özgürlüğü versinki...

benim söylediklerimin kocayla ilgisi yok....koca ne hali varsa görsün... caroline den gelecek yardımı asla kabul etmem...ben boşanmayı kabul edeceğim o da beni kurtaracak sırf bunun için boşanmam....aman kocam benimle kalsın diye değil...öyle koca nereye giderse gitsin kiminle isterse yaşasın ne yaparsa yapsın...olaya farklı açılardan bakıyoruz benim bahsettiğim başka bişey

Son düzenleme:

amanin durun ya

siz saglikli olun bize guzel guzel bolumler izletin

yok ya ölen bombayı koydukları hukuk burosundaki bayan bence..berrin değil..
ama bu olaydan sonra Ahmet berrinden uzaklaşır gibime geliyor..

Bence de uzaklaşcak gibi mafoldumben

Ya orası benim de dikkatimi çekti. Çıksa bile hemen çıkmıcak Cemile

bu da benden.... var mıydı bilmiyorum..

Ben biliyorum bunu ama koyamamıştım. Eline sağlık.

e bu osman evin yukunu omuzlarina aliyosa
Mete ortalarda yok demektir
nereye gidion mete
gel surayakaydirigubbakcemile

Mete okuldaki öğretmenle gitcek belli

Fragmanı izledim.

Berrin ölmemiş zaten ölmemesi lazımdı. Ahmet'le Berrin uzaklaşıyor mafoldumben

Hakan faydalanır bu durumdan hemen klava:

Yine kavga gürültü. Pislik Ali klava:

Caroline denen kadının pişkinliğine de yuhh ! diyor saygılarımı sunuyorum klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…