ben carolini ne yaparım biliyor musunuz :mymeka:
bide alinin evinde kalıcakmış allahım allahım sana geliyorum :1shok:
Bak carolincim bu sözlerin hepsi sana
eümleütiwyü0pgğowzcümcekjtün!
eüiütet??!!
jğtünkeğüwupythwpeüit!!!!!!!!
üthjitaatm iaütk
jatlyjwmüzz!
Anladın canım sen onu anladın :1closedeyes:
Caroline Dedikleri Aslında Şu Gelinim Olur Musundaki Kız Değil Mi bilmiyorumkismile
Hanımlar lütfen yorumlarınızda argo kelimeler kullanmadan dizideki karakterlerin verilen rolü canlandırdığını unutmadan yazın düşüncelerinizi.
Site kurallarımız gereği 3.şahısları küçültücü,hakaret ve saygısızlık sayılacak yorumlar yapılamaz.
bilmiyorumkismile:tomato::dilcikar:
napayım carolin karşısında tutamadım kendimi..bi daa olmaz:kedi:
4 çocuğum benimleyse haklı bensem hemen boşanır hapisten kurtulurum arkadaşım .ben olsam cemilenin yerinde kesinlikle boşanmam...carolinin bana bağışlayacağı bir özgürlükle rahat bir şekilde hayatımı sürdüremem...yaptığım işin cezasını çeker paşa paşa yatarım... kendimi kurtarmak için yalan söylemiş olmanın ezikliği fazla gelir sanırım bana...carolinenin beni kurtarmak için yalan söylemesini kesinlikle istemem...beni istemeyeni ben hiç istemem diye düşünemem sanırım o haldeyken...herkes yaptığı hatanın cezasını çekmeli...
4 çocuğum benimleyse haklı bensem hemen boşanır hapisten kurtulurum arkadaşım .
1- varsa eğer vicdan insanın en büyük celladıdır .
2- yuva yıkanın yuvası olmaz .
3- öyle kocanın allah belasını versin :)
4-çocuğumun gözünün yaşına 50 kocayı değişmem .kötükedihüso
tabiki boşanması daha doğru şu durrumda ..ama napsın kadın her iki durumdada olan cemile ve çocuklarına oluyor benle birlikte onlarda sürünsün anlamında boşanmıyor o ....çok yazık ağlayamadım ama kendimi zor tuttum çocuklar vardı yanımda.... cemilenin yerinde olmayı kim hakederki...ya oofff çok zor bir durum sen kocan için yuvan için kendini onut oo çıksın desinki sendin boşanacam hayır kendi fikri olmadığını açıklıyor birde karolin diyorki babababa ....öyle bir adama ne özgürlüğü versinki...[/QUOTE]
ha bu da var aslında...boşanıp vicdanını rahatlatmasına izin vermezdim sanırım...
amanin durun ya
siz saglikli olun bize guzel guzel bolumler izletin
yok ya ölen bombayı koydukları hukuk burosundaki bayan bence..berrin değil..
ama bu olaydan sonra Ahmet berrinden uzaklaşır gibime geliyor..
berrin ikna eder cemile yi gibime geliyor..
ama hikayeyi Osman in ağzından dinliyoruz ya,dün beklememiz lazım dediklerinde Osman in anlatım sesinde 'daha o zaman beklemenin ne olduğunu öğrendim,annemi bekle dediler hala bekliyorum' diye konuştu..Cemile ordan kolay kolay çıkmayacak gibime geliyor..
e bu osman evin yukunu omuzlarina aliyosa
Mete ortalarda yok demektir
nereye gidion mete
gel surayakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?