Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Sadece isimler değişik sanki . . Tamamı gerçek hayattan alıntı bi dizi. .

olaylar çok çabuk gelişiyo ben aldatması falan baya bi sürer çocuklar fln öğrenmez diye bekliyodum bakalım nasıl devam ettircekler sonrasınıbilmiyorumkismile

olacak, yani caroline o evde kalacak. cemile hapiste çile çekerken, çocuklar da caroline yüzünden kendi evlerinde çile çekecekler. dizi başlamadan önceki tanıtımlardan birinde caroline'in evde kalması sonucunda neler olacağı gösterilmiş. berrin, mete, aylin yanlarında bavullarla kapı dışarı ediliyorlar. ya da artık dayanamayıp kendileri o evden ayrılıyorlar. osman da hüzünlü gözlerle onları izliyor. caroline darmadağın etti aileyi. ali'yi de parmağında kullanıyor. bütün bunlar olurken ali'nin şöyle dönüp kendisiyle hesaplaşıp "ben ne yaptım? nelere sebep oldum?" diye kendisine sormamasına, hatta hiç suçu yokmuş gibi bir tavır takınmasına izlerken dayanamıyorum. bu çocuklar, cemile ona ne yaptı da onlara karşı bu kadar vurdumduymaz oldu? belli ki ben ufak da olsa ali'den insanlık bekleyerek hata ediyorum. ne yapayım, elimde değil, kıyamıyorum berrin'e, mete'ye, aylin'e, osman'a ve cemile'ye...

Cemile duruşmada bişey söylemedi, tam hakim tüm ifadelere rağmen carolin denen cadının davacı olduğunu söyleyince ali şok oldu..cemile tutuklandı..annesi alinin yüzüne tükürdü..
Çocukları ondan birkez daha nefret etti.
Osman çok bilmiş yengesinin hamlesiyle adliyenin önüne geldi annesine seslendi.:çok üzgünüm:
Cemilenin yüzünde o dakikaya kadar oluşmayan tebessüm görüldü ve Osman diye seslendi..
Osman herkesin elinden kurtulup annesine koştu, askerlere direnen cemile osmana sarıldı bir ağlama seli askerler bile ağladı…senağlama
Gözden kaçmayan nokta da ali perişan olmuş gibi oturup köşeye kaldı..(erkek müsvettesi)
Ali oradan hemen uzaklaştı hastaneye gitti caroline hesap sormaya sözde…carolin de şartı olduğunu söyledi.
Cemile senden boşansın biz evlenelim dedi.. yoksa şikayetini geri almayacağını söyledi.
Berrin kardeşlerini babaanesiyle eve gönderdi kendide yanından ayrılmayan Ahmet ile adliyeden ayrıldı..ne yapacaklarını konuştular,
Ahmet ona tanıdıkları kendi davalarına bakan avukattan bahsetti..tüm bunları okulda konuşurlarken yanlarına hakan geldi..
Birkaç saçma kışkırtıcı söz söyledi berrin araya girip yeter dediğinde ne o annenin düştüğü duruma sevineceksin dedi ve berrinden tokatı yedi oradan uzaklaştı.
(Eline sağlık berrin çok iyi yaptın)
Bu arada cemile parmaklıklar ardında ne yaşayacağını bilmiyordu..daha bismillah girer girmez iplik adında bir koğuş ağasının uşağı yanına yanaştı kendilerini tanıttı elindeki temiz çarşafları alacaklardı
Düşünce suçlusu öğretim görevlisi araya girdi..durum kurtulmuş gibi görünse de aynı gece uyuyan cemilenin yanına gidip kadına tokat attı iplik denen kadın..
Cemile neye uğradığını şaşırdı..(cemile içerde çok çekeceğe benziyor)
Berrin ahmetten ayrıldıktan sonra eve gitti kardeşleriyle konuştu daha güçlü olmamız gerekir uyarısını yaptı. Birbirlerine kenetlendiler.
Ertesi gün okulda meteyi sürekli kışkırtan hem dayak yiyip hem haytalık yapan yaramaz çocuk metenin defterine birini bıçaklayan kadın resmi yaptı.
Mete bunu görünce çılgına döndü, onu bulmaya gidiyordu ki güzel hanım hanımcık müzik öğretmeni meteye ayak üstü güzel bir nasihatta bulundu.
Sen büyük insansın küçük insanlarla uğraşma dedi…mete de onu dinleyerek tahtaya bir yazı yazdı..sonra dışarı çıktı aylinle buluştu o hayta çocuğa seslendi..
Çık sınıftaki tahtaya bak dedi o da koşarak gitti ve tahtada ben büyük insanım yazısını yazdı…mete o gün neşeliydi..
Çıkışta meteyi gönderdi sebebi de yakışıklı adamı gördü..sanırım adı sonerdi..evet evet Soner..arabayla okula gelmişti Aylin sen kimsin deyince anlaşılan senin kafan karışmış
İstediğin zaman gel ara konuşalım dedi ve gitti…
Aynı gün ahmetle hakan okulda karşılaştılar ve kavga etmeye başladılar berrin onları öyle görünce çığlık attı ve ayrıldılar…
İkisine de tepki gösterip konuşmadı..
O gün ali eve dönmek istedi berrinle carolinin isteğini konuşmak için ama çocuklar almadı bütün mahalle ayaklandı..herkes duydu meteye yine bir hamle ile vurdu ali…
(bu adamı bana verin ne olur azcık döveyim)
Çocukları kendi evine sokmadılar aliyi… babaanne bu arada berrine durumu izah etti ve annesiyle görüştürmek için okey aldı.
kahvede bekleyen aliye haberi verdi. o akşam ali içki içip ağladı balıkçının yanında…
Çocuklar da yatıp uyudular.. ertesi gün berrin babasıyla buluştu cezaevinin önünde ali berrine bir poşet verdi hiçbişi demeden müdürün yanına git anneni göreceksin dedi.
Durumu anlatacaklar ya…müdür poşeti aldı içinden tek tek sigara içki vs çıkardı ve cemile görüş günü olmayan birgünde kızıyla görüştü..
Durumu berrin annesine anlattı..sonra çıktı babasına git annem bekliyor dedi…
Doğru ahmetle buluşmya gitti avukat iel görüşeceklerdi…
Ali cemileye anlatmaya başladı cemile bir güzel lafını soktu aliye..
Ben şimdi mi hapse girdim yıllardır hapisteyim dedi olay bitti…kabul etmedi boşanmayacağını söyledi..
Tüm bunlar yaşanırken aynı bölümde 6.flo İngiliz askerleri Türkiyeye gelmiş bir bardan çıkarken ülkede onları kabul etmeyen gençler kırmızı boya ile saldırıda bulundular..
Tabi bu hemen manşet ve haber oldu..bu durumu fırsat bilen karşı taraf görüş hemen tarruza geçti ve ahmeti yakın takibe aldılar..ahmet o gün berrin ile avukata gidecekti..
Peşlerine düştüler ve saatli bomba düzeneğini avukatın kapısına bıraktılar..berrin ve Ahmet avukatla görüşmüş her şey tamamdı çıkmak üzerelerken kapıyı berrinin açmasıyla bomba patladı yere düştüler..:1shok:
Bu durum hemen ahmetin arkadaşları tarafından okula bildirildi..bunu duyan ayten de (berrinin arkadaşı) koşarak hakana ahmetin bulunduğu ortamda bomba patlamış yanında bir kadın varmış
Kadın ölmüş dedi…
Son olarak kamera yeninden cemileye döndü ve kabul etmiyorum ifadesi ile jenerik müzik devrede

Sevgiler

Bir tuhaflık da iddialı diziden!
Kanal D'nin iddialı dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'deki tuhaflık...

Cemile'nin Carolin'i yaraladığı bıçağı, hayırsever balıkçı iyice siliyor. Ancak sorgu odasına giden bıçak poşette ve oldukça kanlı duruyor. Cemile öcünü alamadı da biz görmeden tekrar mı bıçakladı acaba?

televizyon gazetesi...

benım ordaki çıkarımım balıkçının amacı kanları silmek değil cemilenın parmak izlerini yokedip kendininkini koymaktı kaza olması için cemilenın dokunmamış olması gerekirdi en son balıkçı kullanmış olmalıydı ben öyle düşünmüştüm

vereliniortak evet, amacı oydu

Son düzenleme:

balıkçı kanları silmedi ki
sadece parmak izini sildi
sonrada kanlı bi şekilde yere bıraktıııı
benmi yanlış hatırlıyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

balıkçı kanları silmedi ki
sadece parmak izini sildi
sonrada kanlı bi şekilde yere bıraktıııı
benmi yanlış hatırlıyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yok aynen öyleydi... bicagin tutulan yerini sildi sadece.. kanlari silseydi süphe cekerdi zaten, o kadar aptal bi adam degil ki

bu yorumu yazanlar aptal sadece... bi acik bulamadilar ya illa bi yerden ararlar artik

1.tanıtım filmini izlerseniz mete berrin aylin kapıda ve bavullarıyla, sanırım carolin eve gelicek....kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…