Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

cemile boşanmak istemiyo gurur yüzünden ama ali ve caroline zaten dışarda sadece evlenemicekler ama yine birlikteler :umursamaz:

inanamıyorumakannehir

carolini ya eve getirirse bu adambilmiyorumkismile

inanamıyorumakannehir

carolini ya eve getirirse bu adambilmiyorumkismile

yok cnm o kadar da değil
mete parçalar walla
birde osmanı düşünen bir babaysa (pek sanmıyorum ama öyle göüzüküyor yaa)
caroline diyecek söz bulmaıyorum senn ne haddine o ev ne haddine sen zaten o evin kadınını evnden ettin birde gelip oturcakmısın

ya bende iki bölüm seyrettim.. o kocası olacak adama dayanamıyorum çok sinir bozucu diziden öncede öyleydi dizide iyice arttı düşüncelerim kadının ve çocukların o haline daha fazla dayanamayacağım için izlemiyorum zaten ruhum dar birde bu daraltmasın yaniii..:))

AY cemılede yaptıgı seyın gurur oldugunu zannedıyor ya ınanın carolıne kadar benı bu dızıde sınır eden ıkıncı sey,aldatıldıgını adamın senı is-te-me-di-ği-ni artık seni sev-me-di-ği-ni bile bile banane bosanmam demek nasıl bır gurursuzluktur yaalsanaalsanasmile

yarın meteyle tanışıyorum yani aras bulut iymenliyle aynı spor salonuna gidiyoruzzzz yengem sayesindee..:)

yarın meteyle tanışıyorum yani aras bulut iymenliyle aynı spor salonuna gidiyoruzzzz yengem sayesindee..:)

aaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
bak kiskandim simdi:dilcikar:
bizede anlat nasil havalanmismi yoksa mutevazimisırnaşık şey

ya bu mete italyan futbolcu rolünde reklam da oynamıştı ama sanırım beren saat'in çerez reklamın da da oynuyor bugün dikkatimi çekti

ben bu kadar dizi izledim ve bu kadar gerçekçi bir kadro hatırlamıyorum.dizi değil sanki gerçek .osmanın annesine koştuğu sahnede içimden bir şeyler koptu gitti sanki:gitme:

ben bu kadar dizi izledim ve bu kadar gerçekçi bir kadro hatırlamıyorum.dizi değil sanki gerçek .osmanın annesine koştuğu sahnede içimden bir şeyler koptu gitti sanki:gitme:

hepimizin oyle hepimiz parcalandik o an yaa cok acikliydi:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…