orası öyle belki osmanı hastaneye annesine götürecek olan da odur, o kafayla zor ama neyse
bide osman kaybolmasın birkaç bölümde osman için geçmesin
Osman hakkını kaybetti artıkbir bölüm düştü denize arayıp durdular ya yeter her bölüm osman mı arayacaklar..
36.BÖLÜM ÖZETİ
Murat’ın Aylin’e yaptığı kötü muameleye son vermek isteyen Soner bir karar alır. Bu karar Aylin için katlanılması çok zor bir durumdur.
Mesude soner evleniyor herhalde artık gıcık murat yaptı yine yapacağınıBerrin de kırk yılda bir işe yarayacak sanırım dava açmayı akıl etmişler..
mesude de çantada keklik
soner mesudeyi para gibi bozdurup bozdurup harcayabilirama evlenmesin uzaklara gitsin aylin sonerin hasretine katlanamasın , acı çeksin bizde çekek
carolin ile soner arasında bişeyler olacak gibi sanki:44:
siz ne diyosunuz bu duruma :26:
karolin sonere göz koyar ona baktıkça ağzının suyu akar ilerleyen bölümlerde soner için planlar hazırlar buda benim senaryom
karolin sonere göz koyar ona baktıkça ağzının suyu akar ilerleyen bölümlerde soner için planlar hazırlar buda benim senaryom
Oyle bisey olsa Ali kaptan kudurur bence.. Umrunda degilmis gibi davraniyor ama tam onun psikopat ruhuna yakisir bir hareket olurdu diye dusunuyorum
aylin soneri hiç karoline kaptırırmı
arkadaşlar bu adamı ilk tanıyana öpücüklü özel mesaj yollucam
arkadaşlar bu adamı ilk tanıyana öpücüklü özel mesaj yollucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?