Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

mesude de çantada keklik
soner mesudeyi para gibi bozdurup bozdurup harcayabilir ama evlenmesin uzaklara gitsin aylin sonerin hasretine katlanamasın , acı çeksin bizde çekek

mesude de çantada keklik
soner mesudeyi para gibi bozdurup bozdurup harcayabilir ama evlenmesin uzaklara gitsin aylin sonerin hasretine katlanamasın , acı çeksin bizde çekek

Evet aslında düşününce evlilik çok absürd geliyor, bence ya gidecek ya da mesafeli davranacak Aylin'e bir süre, murat ölene kadar aman salı gelse de görsem çatlamadan

carolin ile soner arasında bişeyler olacak gibi sanki:44:
siz ne diyosunuz bu duruma :26:

Salı 20:00 Hastane koridorunda herkes şoke olmuş vaziyettedir. Kimse duyduklarına inanamaz. Berrin ve Mete hemen babalarına karşı saldırıya geçerler. Hamile olduğu ortaya çıkan Cemile ise utanır ve kimse ile görüşmek istemez. Arkadaşları Ahmet’i hapishane’den kaçırmanın bir yolunu bulurlar. Doktor raporu ile onu hastaneye sevk ederler. Fakat Ekrem’in adamları da Ahmet’in peşindedir. İnci Hoca’nın tedavi süreci ile ilgili doktoru açıklama yapmak ister ancak eşine ulaşamaz. Sedat, Mete’nin zoru ile hastaneye gelir ancak, ikisi içinde duydukları hiç iç açıcı değildir. Murat’ın Aylin’e yaptığı kötü muameleye son vermek isteyen Soner bir karar alır. Bu karar Aylin için katlanılması çok zor bir durumdur. Annesini çok özleyen Osman’a ise bakıcıların gözetimindeki Selma bakmaktadır. Fakat ikisi de evde oynarken bir anda kaybolurlar. Berrin annesini babasına karşı dava açmaya zorlarken, Balıkçı da Ali Kaptan’ın biletini keser. Yaptığını temizlemek için Ali Kaptan’a randevu verir.

carolin ile soner arasında bişeyler olacak gibi sanki:44:
siz ne diyosunuz bu duruma :26:

Carolin çok bayıltıyor gözlerini akla gelmiyor değil ama saçma olmaz mı yaa , aslında tüyolarda carolin'in hapse düşeceği vardı beki soner yollar onu hapse oyun kurup ama aşk meşk olacağını sanmam oyun olur sadece

karolin sonere göz koyar ona baktıkça ağzının suyu akar ilerleyen bölümlerde soner için planlar hazırlar buda benim senaryom

karolin sonere göz koyar ona baktıkça ağzının suyu akar ilerleyen bölümlerde soner için planlar hazırlar buda benim senaryom

Oyle bisey olsa Ali kaptan kudurur bence.. Umrunda degilmis gibi davraniyor ama tam onun psikopat ruhuna yakisir bir hareket olurdu diye dusunuyorum

Oyle bisey olsa Ali kaptan kudurur bence.. Umrunda degilmis gibi davraniyor ama tam onun psikopat ruhuna yakisir bir hareket olurdu diye dusunuyorum

Alikaptan carolini çoktan gözden çıkartmış gibi görünüyor ama. Şimdilik Cemile'ye taktı. Bakalım ne olacak harem sever Ali kaptanın durumu:82:

Kanal D’nin fenomen dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, Orhan Alkaya’dan sonra müzisyen Renan Bilek’in de yıldızını parlattı.

Soner’in has adamı
Oyuncu Orhan Alkaya, yıllardır sanat camiasında olmasına rağmen “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde ‘Balıkçı’ karakterini oynamaya başlayınca ünlendi, üstelik ilgiden sokakta yürüyemez hale geldi. “Yollarda Tarkan muamelesi gördüğüm oluyor” diyen Alkaya kadar dikkat çeken bir başka isim de dizide Soner’in has adamı Süleyman’ı canlandıran Renan Bilek oldu.

Albüm de çıkardı
Başarılı oyunculuğuyla tanınan Renan Bilek, aslında bir müzisyen. 1968 doğumlu Bilek, Galatasaray Lisesi’nde okuduğu yıllarda arkadaşlarıyla ‘Leke’ adında bir grup kurmuş, 1998 yılında da aynı adı taşıyan bir albüm çıkarmıştı. Bir dönem müzisyen Ali Erenus’la müzik yapan ve uzun saçlarıyla dikkat çeken rock’çı, müziğin yanı sıra tiyatro ve televizyon alanlarında da çalışmalar yaptı.
alıntıdır...Hürriyet Gazetesi.

resimleri yükleyemedim kıslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…