bu dizi ne zaman bitecekmiş
iNCi HOCA ‘HELVACI’YI SEÇTi
‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde rol alan Yeliz Kuvacı’nın, öğrencilerinden birini oynayan Serkan Badur’la aşk yaşadığı söyleniyor. Çiftin, görüntülenmemek için Anadolu Yakası’nda buluşmayı tercih ettiği konuşuluyor
* ’Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de Mete’nin (Aras Bulut İynemli) aşık olduğu müzik öğretmeni İnci Hoca’yı canlandıran Yeliz Kuvacı’nın, gerçek hayatta dizideki öğrencilerinden Necati’yi oynayan Serkan Badur’la aşk yaşadığı iddia ediliyor.
* Mete’nin can düşmanı olan ve İnci Hoca’yla aşkını okul müdürüne ispiyonlayan Necati karakterini oynayan Badur’la Kuvacı’nın aşklarını gözlerden uzak yaşadıkları konuşuluyor.
* İddialara göre, çift görüntülenmemek için genelde Anadolu Yakası’nda buluşuyor.
* Necati’yi, ‘Helvacı Helva’ şarkısını söyleyen genç olarak hatırlayacaksınız.
* Dizide oynadıktan sonra reklamcıların dikkatini çeken Serkan Badur, geçen günlerde kendi isteğiyle diziden ayrılmış, ardından da geri dönmüştü
carolin ile soner arasında bişeyler olacak gibi sanki:44:
siz ne diyosunuz bu duruma :26:
ee karolin paraları kaptırdı,alide de para yok geriye zengin ve karizmatik soner kalıyor
olabilir benim düşüncem bu yönde gelecek sezon kafayı sonere takacak bu gidişle
Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde;
Kerim, Fatmagül'e doğum günü sürprizi yapmak için harekete geçmiş ve ona gelinlik almıştı.
Dizi, Kerim'in yaptığı romantik evlenme teklifi ile son bulmuştu.
Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde ise;
Fatmagül, Kerim'in sürprizi karşısında gözyaşlarına boğulacak. Onu teselli etmek ise herzamanki gibi Kerim'e düşecek.
Geçmişi unutmak istediğini söyleyen Fatmagül, verdiği kararla hayatında yepyeni bir sayfa açacak.
Öte yandan beklenen büyük gün gelip çatacak. Fatmagül, hayatını karartan Erdoğan , Selim ve Vural ile mahkemede yüzleşecek.
Fatmagül'ün 'şimdi gözlerime bakarak söyleyin yalanlarınızı' diyerek seslendiği düşmanlarının kendilerini nasıl savunacakları ve mahkeme kararının ne olacağı büyük merak konusu.
yanlış yere yazdın canım ...
heee valla sen söylemesen farketmeyeceğim bile
sağol canım
rica ederim tatlım...
mesai saatim bitti çıkıyorum
umarım yarın denk geliriz ve tanışırız
iyi akşamlar
mesai saatim bitti çıkıyorum
umarım yarın denk geliriz ve tanışırız
iyi akşamlar
senaryo çalındı deniyor sanırım doğru,yazılanlar tek tek çıktı şimdiye kadar.madem öyle senaryoyu
değiştirsinlermesudeyle soneri evlendirmesinler
biz kk hanımları sonerle mesudenin evlenmesini istemiyoruz:113::113::113::113::113::113::113:
Neee uçtu kuşum!
onlar sevgili olurlar ayrılırlar böyle uzayıp gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?