Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

çoook makbule geçti sağol iş yerinde filtre var izleyeemiyorumm....inci hoca neden bu kadar çabuk ölüyor bende anlamadım...

çoook makbule geçti sağol iş yerinde filtre var izleyeemiyorumm....inci hoca neden bu kadar çabuk ölüyor bende anlamadım...

rica ederim bende anlamadım orayı:44::44: yeni kişilerin diziye girmesi için olabilir mi ki acaba diye düşündüm:44:

ya şu carolinn morardığını gördüm birde dayak yediğini görsem gözüm açık gitmez

mesudeninde

ali kaptan şaşırdın hepten sanki yaptığı iyi bişey gibi nasılda gururlanıyor

ya birde koltuklarını kabartıyor o yürüyüşü yokmuydu gıcıkkkkk

Anladık o çocuğun babası sensiz anladık. pisliğinden utanmaktan aciz psikopat!. küfürle deşarj etmek için oluşturulmuş bu karakter.Bu diziden aldığım gerilimi hiçbirinden almadım arkadaş..

benim migrenim tutuyor diziden sonra

bu arada caroline morsss. kazdigi kuyuya kendi dustu.

surat şekli nasıldı gördünüz mü domuz gibi

şu murat ne kadar iğrenç bencil şımarık domuz ya
nefret ediyorum murattan

bide saçlarını yapıştırması yokmu uyuz oluyorummm

yalnız süleymanında sinirleri alınmış resmen aşırı soğuk kanlı

Bu kadar kanamaya o çocuk nasıl düşmedi?
iyice saçmalıyorlar.hele o çocuk doğarsa dahada saçmalarlar.

ya okadar kanamamı olur yaa bide çocuk duruyo halaaa

inci hoca ölmeseydi daha güzel olurdu bence

it asmayınca gebermezmiş
bu muratıda asmak lazım ölmesi için yoksa bunun öleceği yok

İnci hocaya çok acıyorum ya,yazık kadın o kadar iyi bir kadın ki..

Bu arada kızlar Cemileye de çok üzüldüm yaa ne yaptı ne etti gene aldıramadı o çocuğu o kadar kanamadan sonra bebek nasıl düşmüyor orası saçma olmuş bir başkası olsa hemen düşerdi..

Ali kaptan'a da çok sinir oldum bide demez mi o çocuk benim Akarsu o diye

ooooooooooo bırsuru war fragman bu hafta

istenmedi mi durur düşmez

Gerçi Ali kaptan yedi bi halt ama ilk defa sözünün arkasında durdu. "o çocuk benim"

Son düzenleme:

Murat amma hıyarmış ama yaav .Daha geçen bölümde "abi benden hayır yok sen Aylinle evlen demedimiydi?:82:

Muhteşem Süleyman 2
Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Soner'in sağ kolu Süleyman'ı izliyor musunuz? Allah herkese böyle bir yardımcı nasip etsin! Adam, soğukkanlılık abidesi. Bu kadar düğüm olmuş ilişkiler yumağı içinde, evdeki ve etrafındaki tüm karakterler birbiriyle boğaz boğaza gelmişken, o çelik gibi sinirleriyle, her şeyi usulünce hallediyor. Hatta öyle ki; en aklı başında kişi gibi görünen Soner'i bile tam zamanında yetişip katil olmaktan kurtarıyor.
Soner, Murat ve Aylin arasında kantarın topuzunu öyle hassas tutuyor ki; kimi zaman derslerini veriyor, kimi zaman usulca yola getiriyor, kimi zaman da onlara hissettirmeden hak ettikleri cezayı veriyor. Soner'in bir bakışı, bir kaş hareketi ile mesajı alıp meseleleri tereyağından kıl çeker gibi çözüyor.
Tarihi şahsiyetlerimize saygısızlık etmek gibi bir niyetim yok ama 'Muhteşem' sıfatını bizim kahya Süleyman da hak ediyor.

yüksel aytuğ

doğru yazmış ama yüksel aytuğda gözünü kırpmadan diziyi seyrediyormuş
daha öncede bir şeyler yazmıştı
nerden buluyorsunuz bu yazıları

doğru yazmış ama yüksel aytuğda gözünü kırpmadan diziyi seyrediyormuş
daha öncede bir şeyler yazmıştı
nerden buluyorsunuz bu yazıları

yüksel aytuğ televizyon eleştirmeni olduğu için tüm programları yakından takip ediyor ve sabah gazetesinde köşesi var.oradan ekliyorum

Murat amma hıyarmış ama yaav .Daha geçen bölümde "abi benden hayır yok sen Aylinle evlen demedimiydi?:82:
bizde bi söylenti var:köpek samanın üstünde yatıyormuş,inek geldi,azcik yandan saman yemek istedi,köpek horladı,ve ineye yemeği izin vermedi,,anlamı şu- köpek ,hem kendi yemıyor,hem başkasına da vermiyor,bu tam da murat hödüğü anlatıyor,bu kadar bencil olunmaz ki,midemi bulandırıyor

gerçekten çok ta güzel uymuş
bu sözüde ilk kez duydum :78:

"sevgili rtük,10 dk.reklam arasına alışmış bi milletiz, ara 4 dk'ya inince bir panik olduk, tuvalete koşarken düşenlerimiz var.Eski düzeni istiyoruz"

36.BÖLÜM ÖZETİ

Hastane koridorunda herkes şoke olmuş vaziyettedir. Kimse duyduklarına inanamaz. Berrin ve Mete hemen babalarına karşı saldırıya geçerler. Hamile olduğu ortaya çıkan Cemile ise utanır ve kimse ile görüşmek istemez. Arkadaşları Ahmet’i hapishane’den kaçırmanın bir yolunu bulurlar. Doktor raporu ile onu hastaneye sevk ederler. Fakat Ekrem’in adamları da Ahmet’in peşindedir. İnci Hoca’nın tedavi süreci ile ilgili doktoru açıklama yapmak ister ancak eşine ulaşamaz. Sedat, Mete’nin zoru ile hastaneye gelir ancak, ikisi içinde duydukları hiç iç açıcı değildir. Murat’ın Aylin’e yaptığı kötü muameleye son vermek isteyen Soner bir karar alır. Bu karar Aylin için katlanılması çok zor bir durumdur. Annesini çok özleyen Osman’a ise bakıcıların gözetimindeki Selma bakmaktadır. Fakat ikisi de evde oynarken bir anda kaybolurlar. Berrin annesini babasına karşı dava açmaya zorlarken, Balıkçı da Ali Kaptan’ın biletini keser. Yaptığını temizlemek için Ali Kaptan’a randevu verir.

alıntıdır.

Mesude soner evleniyor herhalde artık gıcık murat yaptı yine yapacağını Berrin de kırk yılda bir işe yarayacak sanırım dava açmayı akıl etmişler..

ya benimde anlamadığım o kadına nasıl bırakıyorlar osmanı yaa
sonerle mesude de evlenirse işler iyice karışır

Benim hislerime tercüman olmuş bayılıyorum Süleymana birde izlerken kızım Süleymanın her sahnesinde (adan king yaww ) diyorya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…