Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

yeni doğacak bebeklerden birini selmaya versinler yaf adaletsiz dünya işte kimi bulur da bilemez, kimi bilir de bulamaz:87:

hesefe hanımın ağzı açık kaldı kadın hangi birine babannelik yapıcağını şaşırdı valla

ya bu carolin arka sıradakilerin mardin bölümlerinde oynamış hemde 10 bölüm.
bakıyorum ama sadece sibelin arkadaşı vardı hemşire kız ona benziyor hatta keremle iş birliği bile yapmıştı ama çokta benzemiyorordaki kız kısa boyluydu carolinden

10 dk. kek gibi bekletip, aynı sahneyi tekrarlayıp filmi bitirerek insanı aptal yerinemi koyuyor bunlar?

resmi verilerde öyle bir bilgi yok cnm feyk tir o

süpersiniz kızlar ya,diziyi seyredemedim ama sayenizde ne olmuş ne bitmiş izlemiş kadar oldum yani,de anlamadığım bu carolin hangi arada hamile kaldı acepyani cemileyi kıskanmasa olmazo hamile diye sende hamile kal bababababaaba

şu bölümde en çok sonere sinir oldum bir söyleyemedi sevdiğini evet diyemedi tuttu bide ben gidiyorum dedi ayline de benim için dön demişti şimdide kızı bırakıp gidiyo aptal muratta hala soruyo aşıkmısın diye sanki bilmiyo ben gidip sarscam şunu artık değneklerine de vurcam iki tane belki ölür bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…