şu sıçan murattan nefret ediyorum geberemedi gitti
iNCi HOCA �HELVACI�YI SEÇTi
�Öyle Bir Geçer Zaman Ki� dizisinde rol alan Yeliz Kuvacı�nın, öğrencilerinden birini oynayan Serkan Badur�la aşk yaşadığı söyleniyor. Çiftin, görüntülenmemek için Anadolu Yakası�nda buluşmayı tercih ettiği konuşuluyor
* �Öyle Bir Geçer Zaman Ki�de Mete�nin (Aras Bulut İynemli) aşık olduğu müzik öğretmeni İnci Hoca�yı canlandıran Yeliz Kuvacı�nın, gerçek hayatta dizideki öğrencilerinden Necati�yi oynayan Serkan Badur�la aşk yaşadığı iddia ediliyor.
* Mete�nin can düşmanı olan ve İnci Hoca�yla aşkını okul müdürüne ispiyonlayan Necati karakterini oynayan Badur�la Kuvacı�nın aşklarını gözlerden uzak yaşadıkları konuşuluyor.
* İddialara göre, çift görüntülenmemek için genelde Anadolu Yakası�nda buluşuyor.
* Necati�yi, �Helvacı Helva� şarkısını söyleyen genç olarak hatırlayacaksınız.
* Dizide oynadıktan sonra reklamcıların dikkatini çeken Serkan Badur, geçen günlerde kendi isteğiyle diziden ayrılmış, ardından da geri dönmüştü
sevmek vazgeçmektir bazen
ayy carolinede hamileyse bayılır kalırım
Caroline hamile olmasın
Caroline de hamile
anaaaaaaaaaaaaam karo hamilemi la yoksa??
Aradan çekilsin murat görüyor işte aşıklar:82:
kocası kazık gibi baktı saçları da yağlamış geziyorofff meteee
aynını izlerken düşündüm dizinin horozuYuh beeeAli kaptanda amma horozmuş yaa. Heryerde bi yumurtası var adamın
bide selmaya deli derler kadın hemen evi buldu :))
selmaya deli diyorlar. Neden..Çünkü oğlunu kaybetmiş bir ana...
Sadece aklınıyitirmiş deliama, gerizekalı değil :82:
carolin hamileyimmm desin selma hayır ben hamileyim desin cemile de en çok ben hamileyim desin hasefe hanım da durunnnn karamurat benimmmm
Zaten en son Hasefe hanım da hamile kalır biter bu iş
kızlar okısımlar saçmaydı taksici resme göremi götürücek müşteriyi abartıyolarevet haklısın gerizekalı değil olsa zaten ne taksiye binebilir ne de taksinin bir yere parayla götürdüğünü bilip küpeyi uzatır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?