Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Anadolu yakasında buluşuyorlar ha. Feneyolunda olabilir mi?İnci hocanın evinin bulunduğu sahne Feneryolu tren istasyonunun tam arkası kızlaaaarrrr

Aradan çekilsin murat görüyor işte aşıklar:82:

görüyo da işine gelmiyo gururuna yediremiyo işte neden beni sevmiyo diye artistik hareketler bağırmalar çağırmalar falan nedir bu ya erkek adam sevdiği onu sevmiyosa vazgeçer çeker gider yüzsüzlük yapmaz o mutlu olsun ben onsuzluğu da razıyım der

inci hoca ölücek:2::2:

amaan kızlar seviyorsa kendine alsaydı murat

mesaj tekrarı...............

Son düzenleyen: Moderatör:
bence dizinin adı değişsin Ahmeti de yurtdışına yolluyolar o da döner 10 seneye Berrin Hakanla evlenmiştir onu görür dayanamaz vs vs zaten yeteri kadar yasak aşk var adı 'Yasak Aşklar' olsun ben küçükken dizi vardı Yalan Rüzgarı diye orda da herkes birbiriyle sevgili olmuştu vallaha ona döndü bu dizi , son bölüm de eğer soner giderse Aylin de ona git daha da geri gelme demezse gözüm açık giderim bu ne ya bir o gider bir bu , bence soner gidemiyecek aman zaten zaman atlıyacaklar gitse bile biz ayrılıklarını görmeyiz pek sezon başı döner işte, yanlız o Carolin'in ağlaması neydi öyle yaa ürktüm:18:

eeee ali kaptan ne yapacak şimdi kimi tercihedecek acaba çocuklarına çok düşkündü ya allah iki tane daha veriyor al sana ali kaptannn 4 çocuğuna çok iyi sahip çıktın ya bunlarda bakarsınn

selmaya deli diyorlar. Neden..Çünkü oğlunu kaybetmiş bir ana...
Sadece aklınıyitirmiş deliama, gerizekalı değil :82:

evet haklısın gerizekalı değil olsa zaten ne taksiye binebilir ne de taksinin bir yere parayla götürdüğünü bilip küpeyi uzatır :))

carolin nasıl hamile kaldı Ali'den anlayamadık. Bunlar haftalardır ayrı değiller miydi? Zaten Ali Cemileye o ........liği yaptığında Carolin evi terketmişti. Ne zaman hamile kaldı bu Ali'den? Bence bi yerden peydahladı aşifte.. Ali'nin üstüne atacak. Yoksa Ekber mi etti bunu naaptı otel odasında oraları göremedik

evet haklısın gerizekalı değil olsa zaten ne taksiye binebilir ne de taksinin bir yere parayla götürdüğünü bilip küpeyi uzatır :))
kızlar okısımlar saçmaydı taksici resme göremi götürücek müşteriyi abartıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…