- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
kızlar okısımlar saçmaydı taksici resme göremi götürücek müşteriyi abartıyolar
ali kaptan yere tukurse yer hamile kalacak ne bereketli adammis
bence bu coroline gevuru başkasından hamiledir...:)
ali kaptann taktı sana coroline boynuzu kaç defa haberin yok...
yaa huu hepten bokunu çıkardılar bu dizinin...hiç mi insanın hayatında güzel bir dönem olmaz hepsi
ajite yaşıyor...yuh ki ne yuhhh...!!!
bence dizinin adı değişsin Ahmeti de yurtdışına yolluyolar o da döner 10 seneye Berrin Hakanla evlenmiştir onu görür dayanamaz vs vs zaten yeteri kadar yasak aşk var adı 'Yasak Aşklar' olsun ben küçükken dizi vardı Yalan Rüzgarı diye orda da herkes birbiriyle sevgili olmuştu vallaha ona döndü bu dizi, son bölüm de eğer soner giderse Aylin de ona git daha da geri gelme demezse gözüm açık giderim bu ne ya bir o gider bir bu , bence soner gidemiyecek aman zaten zaman atlıyacaklar gitse bile biz ayrılıklarını görmeyiz pek sezon başı döner işte, yanlız o Carolin'in ağlaması neydi öyle yaa ürktüm:18:
e ama sonunda böyle olcak durdurmak lazım adamı
durur mu o hiçhatta belki başka bi karı bile alır ondan da bitane diğerlerine çok bakıyo ya bunlara da öyle bakıcak
evet ya yapar o sonunda selmayı kuma getirir.osman nasıl bakmadı hastanede ii oldu.pislik herif
Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de Mete’nin (Aras Bulut İynemli) aşık olduğu müzik öğretmeni İnci Hoca’yı canlandıran Yeliz Kuvacı’nın, gerçek hayatta dizideki öğrencilerinden Necati’yi oynayan Serkan Badur’la aşk yaşadığı iddia ediliyor.
Milliyet’in haberine göre, Mete’nin can düşmanı olan ve İnci Hoca’yla aşkını okul müdürüne ispiyonlayan Necati karakterini oynayan Badur’la Kuvacı’nın aşklarını gözlerden uzak yaşadıkları konuşuluyor.
İddialara göre, çift görüntülenmemek için genelde Anadolu Yakası’nda buluşuyor.
Dizide oynadıktan sonra reklamcıların dikkatini çeken Serkan Badur, geçen günlerde kendi isteğiyle diziden ayrılmış, ardından da geri dönmüştü.
sen beni güldürdün yaaa... allah da her zaman güldürsün seni
carolin hamileyimmm desin selma hayır ben hamileyim desin cemile de en çok ben hamileyim desin hasefe hanım da durunnnn karamurat benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?