Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bence bu coroline gevuru başkasından hamiledir...:)

ali kaptann taktı sana coroline boynuzu kaç defa haberin yok...

yaa huu hepten bokunu çıkardılar bu dizinin...hiç mi insanın hayatında güzel bir dönem olmaz hepsi
ajite yaşıyor...yuh ki ne yuhhh...!!!

ee dinsizin hakkından imansız gelirmiş.

Dizi iyice Aşk-ı Memnu'ya dönüşmeden Soner Londraya tıpışlansın bakalım. Yoksa başladılar kapı tıktıklamalara... İkinci bir Bihter-Behlül vakası olacak. Yazık olacak diziye:

bi de utanmadan o çocuğu doğuracaksın diyor Cemile'ye. Cemile senin çocuğunun kiralık annesimi..köpek herif...Saçmaladı iyice

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de Mete’nin (Aras Bulut İynemli) aşık olduğu müzik öğretmeni İnci Hoca’yı canlandıran Yeliz Kuvacı’nın, gerçek hayatta dizideki öğrencilerinden Necati’yi oynayan Serkan Badur’la aşk yaşadığı iddia ediliyor.
Milliyet’in haberine göre, Mete’nin can düşmanı olan ve İnci Hoca’yla aşkını okul müdürüne ispiyonlayan Necati karakterini oynayan Badur’la Kuvacı’nın aşklarını gözlerden uzak yaşadıkları konuşuluyor.
İddialara göre, çift görüntülenmemek için genelde Anadolu Yakası’nda buluşuyor.
Dizide oynadıktan sonra reklamcıların dikkatini çeken Serkan Badur, geçen günlerde kendi isteğiyle diziden ayrılmış, ardından da geri dönmüştü.

ay inanmıyorum o güzelliğe o tip

uzun bir süreden beri seyretmiyorum bugün kısmen seyrettim hele son sahneye koptum
hakkınızı yemeyim sizin yorumlarınız daha güzeldi
şu murat ne kıl olmuş öyle. doktor dedi ya heyecandan krizi artıyormuş falan..
ben aylinin yerinde olsam sürekli onu heyecanlandıracak şeyler yaparım ki ölümü çabuk olsun
giysin seksi şeyler çıksın muratın karşına bir kaç gün sonra murat gider zaten...
hele son sahne neydi öyle... laf olsun torba dolsun. aa evet hamilesin gibi olmuş son replik
iyi ki izlemeyi bırakmışım dedim kendi kendime....
bir şeyi tam anlamadım. kaçırdım sanırım.. cemile şikayetçi oldu mu?

carolin hamileyimmm desin selma hayır ben hamileyim desin cemile de en çok ben hamileyim desin hasefe hanım da durunnnn karamurat benimmmm

ececikkk35 harikasın

bu alinin durumunu yeğenime benzetiyorum. yeğenim oyuncaklarından sıkılınca ablam saklar bir kısmını.
yeğenimde elinde kalanlarla oynar. ablam bir süre sonra sakladığı oyuncağı çıkarınca yeğenim deliye döner hemen elindekileri atar eskilerle oynar. işte alinin durumu bu. carolini sakla o kıymete biner bir süre sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…