Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

caroline hamileymişşşşşşş
ben 8 aydır uğraşıyorum yok olmuyo olmuyo sinir oldum artık her dizide üçer beşer kadınlar hamile kalıyo nasıl iştir anlamadım

İnci bu bölümde nie bu kadar gözüme battı benim Şaşırması sevinmesi fln çok suni görünüyo... nasıl olsa diziden çıkıyorum die sallamış heralde

Son düzenleme:
İnci bu bölümde nie bu kadar gözüme battı benim Şaşırması sevinmesi fln çok suni görünüyo... asıl olsa diziden çıkıyorum die sallamış heralde

çok diri,canlı geliyo benimde gözüme bi hamlede sandalyeden kalktı,konuşması hareketleri gayet ciddi,o evredeki brii çok halsiz,yorgun acı çekiyo olur heralde :26:

Ne iyi kaynana ayol nerdee öyle kaynana benim cadaloz kaynanam olsaaa

Ayağına kahvaltısını getiren kv o devirde var mıymış!!! Kaynanaları çok yanlış tanımışız

ahhhh aahhh nerdeeee benimki üstelik üvey carolinden bile beter birde beni düşünün bayramda gidiorum evine birtek çayıma suyuma büyü yapacak die hiçbişi yemiorum içmiorum

Son düzenleme:
metede para nerden ayol bütün balonları aldı oyuncakların hepsine bindiler

ayyyyhhh ammmaaan da ammmaaannn ilk temassss veee çok geç olur ama aşk başlar

inci hoca asık değil bence ilgilenmesi hosuna gidiyor yani o durumda eşinin yapması gerekeni yapıyor mete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…