Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Sezon finalinde Ahmet'i kaçırmak için araba olacak . Bu arabanın içindede Resul var. Ama kaçıp kaçamayacakları bilinmiyor .
Sezon finalinde tüm aile Mete'yi radyodan dinleyecek .
Yeni sezonda Aylin'in saçları kısa olacak. Cengiz Berrin'e aşık olacak

alıntıdır

Son düzenleme:

ben nedense hep cengizle berrin arasında bişey olacak gibi hissediyordum.özellikle son bölümlerde daha bi hissettim

ali'nin cemile'ye çocugu aldir cümlesi nerde geçiyor??? bu bir tüyo mu ? yoksa sadece bir varsayim mi???? bu bilgi nerden geliyor kizlarr???

4. fragman cıkmıs kızlar

[video=youtube;DqjOAeqTFKU]http://www.youtube.com/watch?v=DqjOAeqTFKU&feature=player_embedded#at=23[/video]

yuzık üzüldüm,ama cemile uyardı,ne yazıkki gençler çoğu bu hataya düşüyor,umarım muratın çirkeflikleri aylini yeni intihra tetiklemez,çünkü benim bildiğim 1 kere intihara kalkışan tedavi görmemiş ise yine intih. girişimlerde bulunurlar

4. fragman cıkmıs kızlar

[video=youtube;DqjOAeqTFKU]http://www.youtube.com/watch?v=DqjOAeqTFKU&feature=player_embedded#at=23[/video]

yaaa anne sözü dinlemezsen ağlarsın böyle işte birazdaha bekleseydi murat ölürdü belki o zamanda soner evlenirdi aylin yazık ya ço mutsuz.

rabarba - ya kızlar izleyemiyorum son fragmanda ne oluyo anlatın çatlıcam

aylin pişman oluyo
annesinin istemeye geldikleri gün söyledikleri aklına geliyo ve ağlıyo.
birbirini seven iki insanın değeri birbirlerine duydukları aşkla ölçülür sen aşkına paha biçmişin pişman olucaksın gibi şeyler söylemişti.

Son düzenleme:
ya kızlar izleyemiyorum son fragmanda ne oluyo anlatın çatlıcam

muratla aylin yatıyorlar murata arkasını dönmüş ağlıyor aylin annesinin ona kızdığı yapma para için gitme dediği sözleri düşünüyor ağlıyor tatlım...

haydee kurulun koltuklarınıza hanımlar..başladı Osman..gerçi özetteyiz ama idare etsin canım:))

yeni karım beni elinde tutmak için hamile kaldı dio sen affedersn şeyine hakim olamamışsın hamile kalmış onu düşünmüo sanki kendi kendi hamile kalmış carolin hayret bişi yaa dengesz bu senaristte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…