Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

böyle işin içine ederm yaa saf aylin ben dayanamazdım valla para mara istemem çeker giderim muratın yanında olmak diri diri mezarda yatmak gbi bişi

aslında murat ölseydi iyi olcaktı da ölmediği içn her gün işkence gbi ayline offff hiç çekilmez valla

dizinin her yerinde bi kalp kırıklıkları var biraz olsun yüzümüzü güldürse senarist keşke

bu dizide ki en saf carolinmiş alinin yaptığı pislikleri gördüğü halde hala barışmak içn 40 takla atıo ya kızım çalışıosun güzelsn git yaşa hayatını hollandada

murata bak abisi sayesinde adam yerine konuyor ama boynuz kulağı geçti ne zaman gidiyosun diyor abiisine

bu dizide ki en saf carolinmiş alinin yaptığı pislikleri gördüğü halde hala barışmak içn 40 takla atıo ya kızım çalışıosun güzelsn git yaşa hayatını hollandada

ayy onun ki saflıktan değil canım kesin bi çıkarı vardır aliden onun için yanaşıyodur

seninle aynı fikirdeyim
adamda parada kalmadı forsta kalmadı
niye hala diretiyorkii ali diye

Ne iyi kaynana ayol nerdee öyle kaynana benim cadaloz kaynanam olsaaa

Ayağına kahvaltısını getiren kv o devirde var mıymış!!! Kaynanaları çok yanlış tanımışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…