Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

d. günü partisi aras için ama dizide ki ismini yazmışlar

Geçtiğimiz ay Mete karakterindeki Aras Bulut İynemli'nin doğum gününü yine hep bir arada kutlayan genç oyuncular, İynemli'nin pastasına dizide canlandırdığı karakterin ismiyle 'İyi ki doğdun Mete' yazdırdılar. Set çıkışları Farah Zeynep Abdullah'ın Gayrettepe'deki evinde toplanan oyuncular, zaman zaman dizinin küçük oyuncusu Emir Berke Zincidi'yi de yanlarına almayı ihmal etmiyorlar.

http://www.facebook.com/home.php?#

çok tatlılar ya mete çok başarılı ya bakışları falan etkileyici

osmanı bırakmazlar o cadıyla:umursamaz:

bencede yaa vermesinler .ne yüzle geliyo yüzsüz karı ya kadının kocasını aldın hürriyetini aldın bide evini alacak bide çocuklarına göz dikeck kesin. utanmaz püslükklmaz:

Son düzenleme:
Aklıma gelmişken söyledim mi daha önce bilmiyorum ama sanırım Ahmet'in annesiyle Cemile'ye hapiste destek olan siyasi suçlu bayan kardeş

Hakikaten saçmalamışlar bu sefer.

Arkadaşlar haberleri takip ederken ettiğiniz yere dikkat edin. Magazin haberlerini ciddi magazin yapan insanlardan alın paparazzilerden değil.

Çokk hoşlarr yaa =))

iyiki dogdun metee:dance::dance:

Berrin'in çok hüzünlü bi yüzü var.Makyajsız bile güzel ve hüzünlü :çok üzgünüm:
Bu konuda galiba dudaklarının payı büyük...

yok aynen öyleydi... bicagin tutulan yerini sildi sadece.. kanlari silseydi süphe cekerdi zaten, o kadar aptal bi adam degil ki

bu yorumu yazanlar aptal sadece... bi acik bulamadilar ya illa bi yerden ararlar artik

evet dizide açık bulmaya çalışıyolar ama izleyen ne izlediğini biliyor:lepi:

ayy çok tatlılarr gerçekte de kardeş gibiler sanki kaydirigubbakcemile5

bayılıyorum bu kadınaa yaaa caroline bin basar zemuszemus

evet geçen gün benimde ilk kez dikkatimi çekti mete patos reklamında oynamış saçlar
felan uzun çok başarılı dizide bence geleceğin kıvanç tatlıtuğu olabilir yakışırda...

Salı günü çabuk gelsin hatta 2 bölüm birden yayınlasalar olmazmı bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…