Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ayy içiimm şişştiii vallahi....

aylim kızım aklın varsa romantik takılma soner zaten baştan çıkmaya dünden razı
sahillerde dolaşacağınıza gidin sizde bi bebek yapın ya hu...yoksa bu muratın başka türlü öleceği yok kızım...canlandı adam resmen hamileyim desen öhöö öhööö derken hoopp öbür tarafa...

oohh ne güzel işte hep birlikte büyütürler bebeklerini coroline,cemile vee aylinn...

ay sonunda diziye hyecan geldii...balıkçının karısına yazık oldu ama yapacak bişey yok bi taraf üzülmek zorunda

ya diziye hasta giren iyileşiyor deli giren aklıllanıyor. murat ölse artık hani ölecekti kandırdılar kızı
ama benim favorim sülüman her eve lazım valla lambanın cini gibi
lazım oldugubda her yerde

bu bölümde en çok her eve bi süleyman lazım sahnesini beyendim gerçektende öyle adamın elinden her iş geliyo yok yok yani:))hele fransızca şarkı bölümündeki aylinin ağzının açık kalması ve sonerin yaptığı hareket kopardı beni güzel bi çift bunlar yaa yazık...
gelelim meteyle inci hocaya kıyamam onlara ben yaa ne güzel masum bi aşk yaşıyorlar onlarında lüna parktaki fotoğraf çekilme sahnesinde gözlerim doldu hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim bu eğlenen iki insanda biri yakında ölecek ve bunu bilmek ne acı değilmi(

inci ve meteye çok ağladım,çok üzücü,çok gençler,bir anda o balonları bıraktığı anda,bitti dedim,gitti inci,en azından mutluyken oldu,meteye bir tarafta da çok üzüldüm,aylin le soner romantik geçirdiler,ama bu soner beni kıl etmeye başladı,ya bir gece aşk-ı-memnu yapı ver:13:,selma çok güzel ve gururlu kadın,o osmana soyledi sözler çok etkileyici:sana da teşekürler,sen de beni hayata döndürdün, çok güçlü ve anlamlı, ney di o laf her eve bir süleyman lazım,valla bu diziden -kabul, muhteşem yüzyıldan -hayır(orda da süleyman)

bu bölümden en beğendiğim sahneler;
inci hocanın lunaparkta küçük bir çocuktan farksız olması nasıl eğlenmektir o öyle
tabiki soner ve aylin sahnesi süperdi
gitmemiz lazım dediği andaki sarılmaları muhteşemdi murat ta evde hiçbir şeyden habersiz
ve ve ve palyaço sahnesi tahmin etmiştim aslında
HER EVE BİR SÜLEYMAN LAZIMMMMMM KESİNLİKLE

ne ballı aile anacımm hepsinin peşinde 2 adammmm
aylin----murat-soner
berrin---- hakan-ahmet
cemıle---balıkcı-ali
millet 1 tane bulamıyo bunlar boncuk gıbı sıraya dizdiiii:88::88::88::88::88::84::84::84:

aşkı memnu derkennnnnnnnn

balıkçının karısıda murat gibi iyileşiyormudur nedir ama yazık kadına
cin gibi oldu masallahhhhhhhh

aylim kızım aklın varsa romantik takılma soner zaten baştan çıkmaya dünden razı
sahillerde dolaşacağınıza gidin sizde bi bebek yapın ya hu...yoksa bu muratın başka türlü öleceği yok kızım...canlandı adam resmen hamileyim desen öhöö öhööö derken hoopp öbür tarafa...

oohh ne güzel işte hep birlikte büyütürler bebeklerini coroline,cemile vee aylinn...[/QUOTE]eee berrın de hamıle kalsın onun başı kelmiiii

balıkçım benimmm
ona gıcık oluyom kendi cocugunu halletmiş şimdi elalemin cocuguna mı sahıp çıkacakkkkkkkk

Şimdi Cemile balıkçıya evet derse Ali kaptan kesin balıkçının deli karısının peşinden izmire gider, bir çocukta ondann yapar..

Ya bu İnci'nin kocası ne yüzsüz birşey. Hem ilgilenmedi, hem de hesap soruyor yaa.. İnci ile Mete sahneler gerçekten süperdi. Eşim ölecek ölecek deyip durdu hele o balonlar uçtuğunda kesin öldü dedi. Yok dedim yaa ölmez daha. Ali nasılda döndü hemen fırıldak herif. Cemile güvenmemekte nasıl haklı zaten zorla sahip olandan başka ne beklenir bir anlık zevk için yaptığına bak. Carolin hamileyse Cemile'de hamile haketmiyor mu yanii bebeği doğurmayı. O balıkçı ile yarışa girdi zaten kazandım dedi ve Cemile'yi yine gözden çıkardı. Artık Cemile aptallık etmesin tamam desin. Çocuklarda ne ilgisiz yaa biliyorlar annlerinin hamile olduğunu, hadi Mete erkek konuşmaz böyle şeyler,. Ya Berrin ve Aylin hiç umurlarında değil ya annem şimdi ne yapacak diye hiiç düşünmüyorlar. Biri hapisteki sevgilisinin derdine düşmüş onu kaçırmaktan başka birşey düşünmüyor, biri yasak aşkından deli divane olmuş, bir tanesi hocasının başından ayrılmıyor. Neyse ki Osman küçük bir yere gidemiyor fırsat bulsa o da gidecek bir yerlere. Ya bir de annelerini düşünsünler başkalarını düşündüklerinin çeyreği kadar.. Berrin'in de sınavları varmış ne zaman ders çalışmış hiç görmedik derse girdiğini bile görmedik. Okuduğunu bile unutmuştuk yanii... Bu arada Necati ile Mete'nin sarılmaları da güzeldi. Oldukça duygusaldı bu bölüm. Balıkçının karısı gittiğine göre evlenebilirler genelde böyle şeylerin br amacı olur ya dizide demekki evet diyecek Cemile bence.. Ben de dalga geçtim yaa.. Carolin-Cemile hamile, Berrin'de hamile kalacak galiba, Aylin'de Soner'den giderayak hamile kalırmış birşey olurmuşta, Cemile balıkçıdan da bir çocuk yaparmış artık bir kreş açarlar evde..

aylin----murat-soner
berrin---- hakan-ahmet
cemıle---balıkcı-ali
millet 1 tane bulamıyo bunlar boncuk gıbı sıraya dizdiiii:88::88::88::88::88::84::84::84:

ahhahahaaa alemsiniz yaaaww

aylin----murat-soner
berrin---- hakan-ahmet
cemıle---balıkcı-ali

Altin anaciM alti nnnnn dimekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…