karı koca ikisi de dengesizler ali bir cemile diyoe bir carolin cemilede bi evet diyoe teklife bir hayırikisini tokuşturmak lazım
aşkı memnu derkennnnnnnnninci ve meteye çok ağladım,çok üzücü,çok gençler,bir anda o balonları bıraktığı anda,bitti dedim,gitti inci,en azından mutluyken oldu,meteye bir tarafta da çok üzüldüm ,aylin le soner romantik geçirdiler,ama bu soner beni kıl etmeye başladı ,ya bir gece aşk-ı-memnu yapı ver:13:,selma çok güzel ve gururlu kadın ,o osmana soyledi sözler çok etkileyici:sana da teşekürler,sen de beni hayata döndürdün, çok güçlü ve anlamlı , ney di o laf her eve bir süleyman lazım ,valla bu diziden -kabul , muhteşem yüzyıldan -hayır(orda da süleyman)
cin gibi oldu masallahhhhhhhhbalıkçının karısıda murat gibi iyileşiyormudur nedir ama yazık kadına
balıkçım benimmm
ne ballı aile anacımm hepsinin peşinde 2 adammmm
aylin----murat-soner
berrin---- hakan-ahmet
cemıle---balıkcı-ali
millet 1 tane bulamıyobunlar boncuk gıbı sıraya dizdiiii:88::88::88::88::88::84::84::84:
yaw alinin 6 çocugu mu olacakkk nasıl bakacak o kadar çocuga
aylin----murat-soner
berrin---- hakan-ahmet
cemıle---balıkcı-ali
millet 1 tane bulamıyobunlar boncuk gıbı sıraya dizdiiii:88::88::88::88::88::84::84::84:
yaw alinin 6 çocugu mu olacakkk nasıl bakacak o kadar çocuga
aylin----murat-soner
berrin---- hakan-ahmet
cemıle---balıkcı-ali
millet 1 tane bulamıyobunlar boncuk gıbı sıraya dizdiiii:88::88::88::88::88::84::84::84:[/QUOTE
ay evt hiç dikkat etmemiştim gerçektenannenin kaderi kızlara geçermiş.zenginleri buldular
aylin----murat-soner
berrin---- hakan-ahmet
cemıle---balıkcı-ali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?