bence inci meteyi radyoda dinlerken ölecek
fragmanı izlemiştim ama bu akşam kaçırdım.
yarın indirip izlemem lazım çok merak ediyorum:18:
sezon finali miydi bu akşamki bölüm?
ne ballı aile anacımm hepsinin peşinde 2 adammmm
aylin----murat-soner
berrin---- hakan-ahmet
cemıle---balıkcı-ali
millet 1 tane bulamıyobunlar boncuk gıbı sıraya dizdiiii:88::88::88::88::88::84::84::84:
İlk kez sıkılmadan izlediğim bir bölüm oldu.
Öğrencilerin İnci hocayı ziyaret etmeleri Necati'nin halleri süperdi.
Lunapark sahneleri çok güzeldi.
Sürekli palyaçoyu gösterdiklerindekesin tanıdık biri dedim.
Soner ile Aylin konuştuklarında Soner'in gülümsemesinden acaba Süleyman mı yok artık dedim.
Ama her eve lazım Süleyman oraya da yetişti.Biraz abartı olmuş ama sahneler çok hoştu.
Aylin ve Soner sahneleri de güzeldi. Özellikle Aylin'in neşeli halleri kıpır kıpır oluşu içimi ısıttı.
Bu dizide bu sahneleri görmek hoştu.Özeti okuduğumda Hkan'ın Berrin'den isteğinin evlilik olacağını düşünmüştüm, yanılmamışım.
Berrin Ahmet için teklifi kabul eder ama o da Aylin gibi mutsuz olacaktır.
karı koca ikisi de dengesizler ali bir cemile diyoe bir carolin cemilede bi evet diyoe teklife bir hayırikisini tokuşturmak lazım
Offf ggrcek ask bu yhaaaa..ne gusel sarildilarr...icim cis etti wallaa
bu dizide ki en saf carolinmiş alinin yaptığı pislikleri gördüğü halde hala barışmak içn 40 takla atıo ya kızım çalışıosun güzelsn git yaşa hayatını hollandada
bence inci meteyi radyoda dinlerken ölecek
neee hakanla berrin miii
carolinin çocuğu acaba aliden mi benimde aklıma takılan bu???
inci hocayla mete lunaparktayken bi şarkı çaldı unuttum hatırlatırmısınız lütfen...
sana katilmiyorum! cemile nasil evet desin, balikçi'nin karisi intihar ediyordu!!!!
kadinin elinde alyanslarini gördü!!! gurursuz, çikarci, paragöz bir kadin gibi evet evlenelim herseye ragmen mi deseydi!!!
simdi evet diyebilir çünkü ortada selma engeli kalkti!!! ama ben yinede bu balikçiyi sevmiyorum, keske sadece yardim amaçli yaklassa cemile'ye, ali'ye karsi duvar olsa onun disinda uzak dursa!!! çünkü onunda yemedigi nane kalmamis, cemile'yle aklanmaya çalisiyor!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?