Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

fragmanı izlemiştim ama bu akşam kaçırdım.
yarın indirip izlemem lazım çok merak ediyorum:18:
sezon finali miydi bu akşamki bölüm?

İlk kez sıkılmadan izlediğim bir bölüm oldu.
Öğrencilerin İnci hocayı ziyaret etmeleri Necati'nin halleri süperdi.
Lunapark sahneleri çok güzeldi.
Sürekli palyaçoyu gösterdiklerindekesin tanıdık biri dedim.
Soner ile Aylin konuştuklarında Soner'in gülümsemesinden acaba Süleyman mı yok artık dedim.
Ama her eve lazım Süleyman oraya da yetişti.Biraz abartı olmuş ama sahneler çok hoştu.
Aylin ve Soner sahneleri de güzeldi. Özellikle Aylin'in neşeli halleri kıpır kıpır oluşu içimi ısıttı.
Bu dizide bu sahneleri görmek hoştu.Özeti okuduğumda Hkan'ın Berrin'den isteğinin evlilik olacağını düşünmüştüm, yanılmamışım.
Berrin Ahmet için teklifi kabul eder ama o da Aylin gibi mutsuz olacaktır.

neee hakanla berrin miii

Palyoçoyu etraflarında hep dolanıp duruyor görünce tahmin ettim ama Soner gülümseyince hemen dedim******süleymaaann*****süleymaaann*****SÜLEYMAANNN******

karı koca ikisi de dengesizler ali bir cemile diyoe bir carolin cemilede bi evet diyoe teklife bir hayırikisini tokuşturmak lazım

sana katilmiyorum! cemile nasil evet desin, balikçi'nin karisi intihar ediyordu!!!!
kadinin elinde alyanslarini gördü!!! gurursuz, çikarci, paragöz bir kadin gibi evet evlenelim herseye ragmen mi deseydi!!!
simdi evet diyebilir çünkü ortada selma engeli kalkti!!! ama ben yinede bu balikçiyi sevmiyorum, keske sadece yardim amaçli yaklassa cemile'ye, ali'ye karsi duvar olsa onun disinda uzak dursa!!! çünkü onunda yemedigi nane kalmamis, cemile'yle aklanmaya çalisiyor!!!

Offf ggrcek ask bu yhaaaa..ne gusel sarildilarr...icim cis etti wallaa

bu asklarinin ne kadar masum oldugunu kanitliyor iste...
herkes aylin soner iliskisini yasak ve etik olmadigini söylüyorlar ama ne yapsinlar seviyorlar birbirlerini, dokunamiyorlar bile...
çok masum çok hos bir ikili.... bu kadarini çok görmemek gerek..

bu dizide ki en saf carolinmiş alinin yaptığı pislikleri gördüğü halde hala barışmak içn 40 takla atıo ya kızım çalışıosun güzelsn git yaşa hayatını hollandada

EV EV EV kaldi, bide cemile'nin saglam durusu!!! caroline'in derdi o direnci yikmak!!
bide geçen bölümlerde soner'e göz koydu!!! bence soner'ide sömürmeye hazirlaniyor, su an zemin hazirlamak için bvakit kazanmaya çalisiyor...

Son düzenleme:
carolinin çocuğu acaba aliden mi benimde aklıma takılan bu???

inci hocayla mete lunaparktayken bi şarkı çaldı unuttum hatırlatırmısınız lütfen...

bence radyoda Mete Inci hoca ya yazdigi sarkiyi soyleyecek onu dinlerkende Inci hoca olecek

Hürriyet'in Haberi

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde;

Carolin'in hamile olması Ali'nin rotasını değiştirdi ve Ali, Carolin'den ayrılmaktan vazgeçti. Cemile ise Ali'ye karşı dava açtı. Tüm bu gelişmeler sonucunda Ali, Cemile'nin iş yerine giderek ondan beğini aldırmasını istedi.

Ali'nin isteği karşısında şaşkına dönen Cemile'nin imdadına herzaman olduğu gibi yine Balıkçı yetişti.

Ali ve Cemile arasındaki konuşmaya şahit olan Balıkçı, genç kadına reddedemeyeceği bir teklif sundu.

Eski karısı ve arkadaşı arasındaki yakınlaşmadan rahatsız olan Ali Kaptan'ın bu duruma nasıl tepki vereceği büyük merak konusu.

Öte yandan , Murat ile yaptığı anlaşma nedeniyle evden ayrılmaya hazırlanan Soner, büyük veda öncesi Aylin ile bir araya geldi.

Günün ilk ışıklarıyla sahil kıyısına giden aşıklar, oldukça keyifli vakit geçirdi.

Romantik gecenin sonunda ise Soner ve Aylin ilk kez bu kadar yakındı.

Doktorların, İnci Hoca için "yapılacak bir şey kalmadı" demesinin ardından Mete, ona hastalığını unutturmak için kolları sıvadı.

Önceki bölümlede yetimhanede büyüsüdüğünü ve en büyük hayalinin lunaparka gitmek olduğunu söyleyen İnci'nin isteği bu bölümde gerçek oldu.

ALINTIDIR

Her insan hata yapar. Bir gençlik hatası ona pahalıya patlamış ve bedelini de kendi kendine ödetmiş zaten hem hapis yatarak hemde inzivaya çekilip, tüm para pulunu yok sayıp balıkçı olarak. O da bir yasak aşk yaşamış sevmiş, gözü hiçbirşey görmemiş ama hatalarından ders çıkarmayı ve bunları telafi etmeyi biliyor hiç olmazsa ama Ali hiç adam olmaz. Bundan sonraki hayatında sahipleceğini çocukları olsun istiyor, yeniden aşık olmuş ve bunu tekrar tatmak istiyor. Sadece yardım amaçlı olsaydı Cemile asla kabul etmezdi kimsenin ona acımasını istemezdi çünkü. Bence inşallah Cemile kabul eder de evlenirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…